Hurtigt og nemt lån i danmark

Zaplo

Zaplo tilbyder lån fra 5000 kr og op til 20000 kr. Har du behov for et hurtig lån, kan du nemt og hurtigt udfylde en låneansøgning online. Du får svar på din lånesøgning med det samme. Godkendes du til et lån, overføres beløbet til din NemKonto indenfor 1 hverdag. Derfor er Zaplo en attraktiv låneudbyder, hvis du akut har brug for et mindre lån. På siden her kan du læse meget mere om dine lånemuligheder.

Lån penge hos Zaplo

Lån penge hos Zaplo, hvis du har brug for et hurtig lån her og nu. Måske mangler du 6000 kr. til en ny computer? Eller måske ønsker du dig 10000 kr. til en ferie med kæresten? Det kan også være, at du drømmer om 15000 kr. til nye møbler? Hos Zaplo kan du søge om et lån uden sikkerhed og bruge pengene til hvad du ønsker. Zaplo stiller nemlig hverken spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du skal bruge pengene til.

Zaplo – Lån penge hurtigt

De fleste har på et tidspunkt brug for et lån. Zaplo tilbyder sms lån, hvis du har behov for et lån nu og her. Allerede i løbet af 1 hverdag fra du sender din ansøgning, kan du have beløbet på din konto. Det er langt hurtigere, end hvad banken kan tilbyde dig. Det kan også være svært, at få et lån bevilget i banken. Her vil din bankrådgiver gennemgå dit budget og din privatøkonomi. Hos Zaplo slipper du for spørgsmål omkring din økonomi og dit budget. Her er det nemlig din egen sag, hvorfor du har brug for et lån. Du har også helt frie tøjler til at bruge lånet, på hvad du lyster.

Hvem kan låne hos Zaplo?

Zaplo har følgende krav til sine låntagere:

 • Du skal være fyldt 20 år
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
 • Du må ikke have navne- eller adressebeskyttelse
 • Du skal have et gyldigt NemID
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Ligesom der stilles krav til dig, stilles der i henhold til Kreditaftaleloven også krav til låneudbyderne om at informere dig om blandt andet lånets ÅOP, så du har de bedste muligheder for at vælge det rigtige lån til dit behov.

Zaplo – Lån med omtanke

Før du søger om et lån, er det en god idé først at overveje, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Det er meget nemt at låne penge i dag, og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke længere har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi, før man optager et lån.

Zaplo – Lån med budget

Overvejer du et lån hos Zaplo, anbefaler vi, at du først lægger et budget over din økonomi. Det er vigtigt, at man har et godt og realistisk billede at sin økonomi, før man optager et lån. Vælger du et online lån, skal du være opmærksom på, at der følger ikke rådgivning med i lånet. Det er således kun dig alene, der er ansvarlig for at få dit lån betalt tilbage. Derfor er det en god idé at lægge et budget før du låner, så du kender dine indtægter og udgifter. Man kan sagtens selv lægge et budget, men har du brug for hjælp, kan du læse mere om budgetplanlægning her.

Hvilket lån skal jeg vælge?

Når du søger efter lån på nettet, vil du hurtigt opdage, at der findes rigtig mange lånetyper. Du vil støde på navne som smslånkviklån og mobillån. Du vil også finde navne som minilån og mikrolån. Du kan også prøve at søge efter gratis lån eller rentefrit lån. Der er stor konkurrence på lånemarkedet og der findes mange forskellige lånetyper. Alle disse navne dækker egentlig alle over samme type lån, nemlig hurtig lån, som du kan søge online. Du behøver ikke hænge dig så meget i navnet på lånet. På grund af en ændring i kreditaftaleloven tilbydes de fleste hurtig lån i dag som en kassekredit.

Zaplo – Hvad skal jeg betale i rente?

Zaplo tilbyder lån som kassekredit. Du kan her selv bestemme, hvor mange penge, du ønsker at låne samt hvor meget du ønsker at betale i månedlig ydelse. Zaplo kører med en fast årlig debitorrente på 96 %. Til gengæld er der ingen andre omkostninger i forbindelse med lånet. Idet du selv kan fastsætte løbetiden på dit lån, varierer lånets samlede omkostninger herefter. Din samlede rente for lånet og samt lånets ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Zaplo, når du har ansøgt om et lån. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Zaplo – Lån med NemID

Lån med NemID er vigtig i et låneforløb.Når du ansøger om et lån hos Zaplo, skal du bruge til NemID til at underskrive med. Du udfylder en låneansøgning direkte på Zaplos hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som bruges til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra borger.dk eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Zaplo – Fortrydelse

Vælger du et lån hos Zaplo, har du som låntager en række rettigheder. Blandt andet har du i henhold til Kreditaftaleloven ret til 14 dages fortrydelse på dit lån. Vælger du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

Zaplo – Lån trods RKI

Zaplo kan desværre ikke tilbyde dig et lån, hvis du står registreret i RKI. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

Zaplo – Fordele

 • Hos Zaplo kan låne nemt og hurtigt
 • Hos Zaplo kan du frit bruge dit lån, til hvad du ønsker
 • Hos Zaplo kan du låne online med dit NemID
 • Hos Zaplo kan du låne uden dokumentation og sikkerhedsstillelse
 • Hos Zaplo kan du modtage beløbet på din konto indenfor 1 hverdag
Vælg stjerner