Hurtigt og nemt lån i danmark

Små lån

Små lån kan findes her – Søg om små lån online

Please configure your Webix Feed Generator.

Små lån er mindre lån fra 100 kr. til og op til 10000 kr. Har du kun brug for et mindre lån, er der hjælp at hente. Der er mange låneudbydere på markedet, der kan tilbyde dig små lån, også kaldet hurtig lån. Små lån kan søges online med dit NemID. Du kan nemt og hurtigt ansøge om små lån. Udfyld en låneansøgning online og modtag pengene på din konto allerede i dag. Du kan læse meget mere om dine muligheder for små lån på siden her, hvor du også kan se en oversigt over de låneudbydere, der tilbyder små lån. Mobillånkviklån og sms lån er også en form for små lån.

Lån små beløb

Lån små beløb nemt og hurtigt med et sms lån. Har du blot brug for et mindre lån, kan du finde masser af små lån på nettet. Der er mange låneudbydere på nettet, som tilbyder små lån. Det tager kun få minutter at udfylde en låneansøgning. Du får svar med det samme og godkendes du til et lån, overføres pengene til din konto indenfor få dage. Nemt og hurtigt.

Lån 1000 kr

Lån 1000 kr med et sms lån, hvis du blot har brug for et mindre lån. Små lån er meget populære. Det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen og man kan nemt få brug for små lån til at få enderne til at hænge sammen. Der er masser af muligheder for at finde små lån på nettet. Du kan for eksempel låne 1000 kr med et online sms lån. Et lån på 1000 kr betragtes som et mindre lån, og der findes mange af denne type små lån, du kan søge på nettet.

Små lån online

Har du brug for et mindre lån, kan du finde masser af små lån online. I dag søges de fleste små lån online, direkte på låneudbyderens hjemmeside. Det er nemt og hurtigt at udfylde en låneansøgning. Denne skal underskrives med dit nemid. Derfor er går låneprocessen nu meget hurtig, idet man ikke behøver anden dokumentation end sit nemid. Søg efter små lån online og lån penge nemt og hurtigt med dit nemid.

Små lån er hurtig lån

Små lån er hurtig lån. Med det menes der, at man hurtigt kan optage små lån, og at lånet hurtig skal betales tilbage igen. Det er derfor en attraktiv lånetype, hvis du hurtigt har brug for nogle penge. Hurtig lån vil typisk blive udbetalt til din konto allerede samme dag, som du søger om et lån. En fordel ved små lån er også, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. En anden fordel er, at ingen spørger dig til, hvorfor du har behov for et lån. Der er heller ingen, der spørger til, hvad du skal bruge pengene til. Derfor er det yderst nemt og hurtigt at optage små lån. Du ansøger blot om et hurtig lån online, direkte fra din telefon eller iPad.

Lån gratis – små lån

Har du blot brug for et mindre lån, kan du faktisk låne penge gratis. Mangler du mellem 100 kr. og op til 15000 kr. kan du få små lån helt gratis. Det er muligt at låne mindre beløb i 30 – 90 dage helt uden renter og gebyrer, altså helt gratis. Det er ret smart, hvis du lige nu mangler penge, men du samtidig ved, at du vil kunne betale beløbet tilbage indenfor kort tid. I dag kaldes denne type lån dog for gratis kredit i stedet for lån. Men princippet er det samme.

Der er flere låneudbydere, der tilbyder gratis kredit. Typisk er det dog et krav, at du er førstegangskunde hos den pågældende låneudbyder for at få gratis kredit. Et gratis hurtig lån, altså gratis kredit, er en meget populær måde at låne penge på, og det er forståeligt, når det nu ikke koster en krone at låne til det, man lige står og mangler.

Gratis kredit tilbydes, fordi Kreditaftaleloven pålægger lån med kort løbetid under 90 dage en 48 timers betænkningstid. Da låneudbyderne gerne vil tilfredsstille kundernes ønsker at at få pengene hurtigt, kan man omgå Kreditaftaleloven ved at tilbyde gratis kredit i stedet for gratis lån. Loven blev lavet i håb om, at der ville blive lavet færre kviklån. Læs om det her.

Billige små lån

Kan man få billige små lån online? Ja, det kan man sagtens. Hurtig lån har fået et dårligt ry, men faktisk kan man sagtens finde små lån online til en fornuftig pris. Og man kan også finde små lån online, som er billigere end hvad banken kan tilbyde. Man kan endda finde helt gratis små lån. Derfor er det en god idé at undersøge markedet lidt. Vi anbefaler, at du indhenter mindst 3 lånetilbud, så du har noget at sammenligne med. For at finde det billigste lån, skal du kigge efter lånet med den laveste ÅOP. Det er helt gratis og uforpligtende at indhente lånetilbud. Lånet træder først i kraft, når du har godkendt og underskrevet en låneaftale.

Små lån med omtanke

Idet små lån er så nemme at søge om, kan man nemt lade sig friste af at låne lidt ekstra. Vælger man et online lån skal man være opmærksom på, at der ingen rådgivning er i forbindelse med lånet, og det er således helt op til dig selv at have overblik over din økonomi. Vi anbefaler derfor, at du starter med at lægge et budget for din privatøkonomi, før du går i gang med at optage lån. Det er vigtigt, at du har overblik over, hvor mange penge du har behov for at låne og ikke mindst, hvornår du kan betale lånet tilbage igen.

Det er nemlig først, hvis du ikke kan betale dine afdrag, at de små lån kan blive rigtig dyre for dig. Man kan ende i en rigtig kedelig og dyr situation, hvis man ikke overholder betingelserne for sit lån, og man kan ende med en gæld, man ikke kan komme ud af igen. Vær derfor realistisk omkring dit lånebehov og din mulighed for at afdrage på lånet.

Små lån med budget

Inden du ansøger om små lån, anbefaler vi, at du lægger et budget for din økonomi. Du kan på den måde skabe dig et overblik over, hvor meget du reelt har råd til at låne. At lægge budget lyder måske ikke som den mest spændende opgave, men det er et meget godt værktøj, og nærmest uundværligt, hvis man gerne vil have styr på sin økonomi. Kort sagt laver man et skema over alle årets måneder. Herefter skriver man alle sine indtægter og udgifter ind i skemaet for hver måned.

Der kan nemlig være stor forskel på ens indtægter og udgifter hver måned. Og det er ofte de regninger, der kommer en gang i kvartalet, halvårligt eller helårligt, man har tendens til at glemme at tage højde for. Når du har skrevet alle dine indtægter og udgifter i skemaet, lægger du alle årets indtægter sammen. Herefter lægger du alle udgifterne sammen. Disse 2 beløb, skal så divideres med 12. På den måde kan du nemlig se, hvordan din økonomi hænger sammen på årlig basis. Og hermed også, hvilket rådighedsbeløb du har pr. måned.

Små lån – Hjælp til budget

Mange synes det kan være både svært og kedeligt at lægge budget for ens privatøkonomi. Men hvis du vil sikre dig, at du rent faktisk har råd til at afdrage på et lån, er det en vigtig opgave at tage sig tid til. Hvis du har svært ved selv at lægge et budget kan du læse mere om budgetplanlægning her. Du kan også hente forskellige apps til din telefon, som kan hjælpe dig med at holde styr på din økonomi.

Såfremt du vælger at optage små lån, er det nemlig meget vigtigt, at du selv har ret godt styr på din økonomi, så du ikke pludselig står i en situation, hvor du ikke har råd til at betale dine afdrag. Sker det, at du ikke har råd til at afdrage på lånet, vil der påløbe høje renter og gebyrer på lånet, og så kan det pludseligt være meget svært at komme ud sin gæld igen.

Små lån til hvad du ønsker

Måske mangler du pludselig et lån 4000 kr. til en uventet regning. Måske har du brug for et lån 3000 kr. til en ny iPad. Måske er du inviteret til din venindes bryllup, og mangler et lån 5000 kr. til gave og nyt tøj. Hvad end du mangler penge til, er det nemt og hurtigt at søge om små lån. Her er der ingen, der blander sig i, hvorfor du har behov for et lån og heller ikke hvad du ønsker at bruge pengene til. Du har helt frie tøjler og behøver ikke forklare din økonomi for nogen. Små lån er især attraktivt for dig, som har behov for et hurtigt lån.

Hvor meget kan jeg låne med små lån?

Små lån er typisk mindre lån på helt ned til 100 kr. og op til 10000 kr. Små lån har typisk en kort løbetid på helt ned til 5 dage og op til 60 dage. Men de større beløb over 10000 kr. vil lånet typisk have en længere løbetid, op til 24 måneder. Det er derfor væsentligt at gøre sig klart, hvor mange penge man har behov for samt hvornår man kan betale lånet tilbage igen. Vi har på siden her lavet en oversigt, hvor du hurtigt kan finde de låneudbydere, der tilbyder lån i den størrelse, du har behov for.

Små lån – Få svar med det samme

Det er meget nemt og hurtigt at optage små lån. Det er derfor en meget populær lånetype, hvis du har behov for et hurtigt lån. Du kan nemt og hurtigt ansøge om små lån direkte fra din telefon eller tablet. Det eneste du skal have klar, er dit NemID, som du skal bruge til at underskrive med. Du får svar med det samme, om du kan få lov at låne, og i så fald sender låneudbyderen dig et lånetilbud.

Såfremt du kan godkende dette, er beløbet på vej til din NemKonto, typisk indenfor få timer. Det kan ikke gøres nemmere eller hurtigere. Det giver en stor frihed, at man ikke skal forklare sin økonomiske situation, og derfor er denne type lån så populære, hvis man gerne selv vil styre sin økonomi.

Hvor kan jeg låne?

Står du pludselig i en situation, hvor du har behov for et mindre lån, har du flere muligheder. Du kan bestille et møde hos din bankmand. Han vil gennemgå din økonomi og regne på, om du kan få lov til at låne. Efter finanskrisen er det blevet ret svært at få lov at låne penge i banken. Vurderer din bankmand, at du har økonomi til et lån, vil han typisk tilbyde dig et lån eller en kassekredit. Begge disse har forholdsvis høje renter. Og derudover er det en lidt langsommelig proces at få sat et banklån i stand.

Du kan også forsøge at låne pengene af dine venner eller familie. Dette er sjældent en god idé og det er måske heller ikke så rart at skal fortælle dine nærmeste, at du har behov for et lån. Endelig kan du vælge et af de små lån online. Dette kan søges nemt og diskret og du kan modtage pengene på din konto samme dag som du søger om lånet. Og faktisk behøver små lån ikke være dyrere end et banklån.

Små lån – Mulighed for lån

Vælger du at søge om et sms lån er der mange udbydere på markedet. Det kan være en besværlig opgave selv at finde rundt i lånejunglen. Derfor har vi lavet en samlet oversigt over låneudbyderne, hvor du hurtigt kan finde de låneudbydere, der er interessante for dig. Det er væsentligt for dig at kigge efter lånebeløb, løbetid, rente på lånet og alderskrav. Du vil på vores oversigt hurtigt kunne finde disse informationer, som gør det nemt for dig hurtigt at vælge nogle låneudbydere ud, som tilbyder et lån, der passer til dit behov. Når du har fundet den eller de låneudbydere, der passer til dig, klikker du dig videre ind på deres hjemmeside, hvor du hurtigt og nemt kan udfylde en låneansøgning.

Små lån – Hvor er det bedst at låne?

De forskellige låneudbydere der tilbyder små lån kan have meget forskellige lånebetingelser. Nogle har høje renter men lave gebyrer, andre lige omvendt. Der kan også være forskel på lånets løbetid og alderskrav. Det er derfor væsentligt, at du overvejer hvilket af de små lån, du ønsker. Er det vigtigst at lånet er så billigt som muligt? Eller har du brug for længere tid til at betale lånet tilbage, så afdragene ikke er så høje? Vi anbefaler, at du indhenter lånetilbud fra 3 forskellige låneudbydere. Det er nemlig først, når du har lånetilbuddet, at du kan se lånets præcise betingelser og pris. Det er uforpligtende at indhente et lånetilbud, og lånet træder først i kraft, når du har godkendt og underskrevet et lånetilbud.

Små lån – Hvad koster det at låne?

Prisen på små lån er meget forskellig. Har du kun behov for et lån på 4000 kr. eller derunder kan du finde små lån, der er ganske gratis. Har du behov for et større lån vil prisen på et hurtig lån variere. Dette skyldes til dels, at låneudbyderne bruger forskellige metoder til at fastsætte en pris på deres lån. Prisen på lånet kan også variere efter der er lavet en individuel kreditvurdering af din betalingsevne. Du kan først se den præcise pris på dit hurtig lån, når du får tilsendt et lånetilbud. Det er altså ikke muligt selv at udregne en præcis pris på et lånet. En meget god indikator er dog at kigge efter lånets rente og gebyrer. Aller vigtigst er det dog at kigge efter lånets ÅOP, som fortæller dig lånets årlige omkostninger i procent.

Små lån – Hvorfor er lånets ÅOP vigtig?

Det er meget svært at gennemskue prisen på et lån. Nogle har høje renter, men lave gebyrer – Andre lige omvendt. Derfor er det svært at overskue, hvilket lån der er billigst. For at gøre det mere gennemskueligt for forbrugerne, er det nu lovpligtigt for banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Man har således regnet de forskellige gebyrer og renter sammen for hele lånet og omregnet dette til en samlet pris for lånet. Dette tal oplyses i procent. Man skal således kigge efter det lån med den laveste ÅOP, for at finde det billigste lån. For at man kan regne med den laveste ÅOP er det dog nødvendigt, at det er 2 ens lån, man sammenligner. Altså 2 lån med samme beløb og løbetid. Du kan læse mere om ÅOP her.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har råd til at betale mine afdrag?

Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke har råd til at afdrage på dit lån, er det vigtigt at du hurtigt kontakter din låneudbyder. Hvis du ikke betaler dine afdrag kan der løbe høje renter og gebyrer på dit lån. Derfor er det en god idé at kontakte din låneudbyder med det samme og høre om du eventuelt kan få sat dine afdrag nedsat eller sat i bero. Det kan også være din låneudbyder kan tilbyde dig en anden løsning. Men det er vigtigt at du ikke bare undlader at betale. Så er det nemlig, at de små sms lån kan blive rigtigt dyrt for dig.

Hvem kan få små lån?

For at du kan få et sms lån kræver det, at du er dansk statsborger, at du har en dansk folkeregister adresse samt at du har NemID. Endvidere skal du være fyldt 18 år. Nogle låneudbydere har dog et alderskrav om at du skal være fyldt 20, 23 eller 25 år. Hos nogle låneudbydere er det endvidere et krav at du har en indkomst på mindst 50000 kr. årligt. Endeligt er det et krav for alle låneudbydere, at du ikke er registreret i RKI eller hos Debitor Registret.

Små lån trods RKI

Små lån er ikke en mulighed, hvis du er registreret hos RKI. De 2 største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register (Tidligere kaldet Ribers kreditinformation) og Debitor Registret. Et RKI-register er et register over dårlige betalere, og står du registreret her, kan du ikke få lov at låne penge, hverken hos banken eller hos låneudbydere. Hvis du står registreret i RKI, betyder det, at du ubetalt gæld. Har du mistanke om, at du står registreret her, kan du rette henvendelse direkte til Experian eller Debitor Registret, som kan oplyse dig om, hvorfor du står registreret samt om, hvad du kan gøre for at blive slettet igen. For at blive slettet af RKI-registret, vil du typisk skulle betale din gamle gæld ud. 

Små lån med lav indkomst

Kan jeg få sms lån, hvis jeg har en lav indkomst? Ja, det kan du godt. De fleste låneudbydere har ikke krav til din indkomst. Du skal hverken stille sikkerhed for lånet eller fremsende dokumentation for din indkomst. Har du behov for et lidt større lån, kan du dog blive bedt om at fremsende din sidste lønseddel. Men kravet til din indkomst vil sjældent være større end 50000 kr. årligt. Du kan altså sagtens få et minilån, selvom du har en lav indkomst.

Hvordan ansøger man om små lån?

Når du har fundet den låneudbyder, du gerne vil bruge, udfylder du blot en låneansøgning på deres hjemmeside. Det går ganske nemt og hurtigt at udfylde en låneansøgning. Du skal oplyse dit cpr.nr., dine kontaktoplysninger samt hvilken bank du ønsker pengene overført til. Du vil ganske kort efter du har sendt din ansøgning, typisk indenfor en time, modtage et lånetilbud fra låneudbyderen. Her kan du se de præcise vilkår samt pris for lånet. Kan du godkende lånetilbuddet, underskriver du blot denne med dit NemID. Herefter er pengene med det samme på vej til din konto.

Små lån med NemID

Ønsker du at optage sms lån skal du bruge dit NemID. Låneudbyderen bruger dit NemID til at identificere dig med. Dit NemID er din elektroniske underskrift, og du slipper således for at skal møde op og underskrive personligt. Dit NemID er din digitale signatur og den udstedes personligt til dig. Du kan bruge dit NemID til at logge på private og offentlige hjemmesider, såsom din netbank eller e-boks. Såfremt du ikke har NemID og ønsker at bestillet et – eller ønsker du blot at læse mere om NemID, kan du blive klogere her.

Små lån – Spørgsmål til lånetilbud

Har du spørgsmål til det fremsendte lånetilbud eller til dit lån i øvrigt, anbefaler vi, at du retter henvendelse direkte til den låneudbyder, du har valgt at søge lånet hos. De er behjælpelige med alle former for spørgsmål og tvivl du måtte have angående små lån.

Ulemper ved et små lån

Der er både fordele og ulemper ved et sms lån. En ulempe kan være, at de små lån typisk er dyrere end et banklån. Det behøver det dog ikke være. Hvis du undersøger markedet godt, kan du sagtens finde små lån til en fornuftig pris, og enddog ganske gratis. En anden ulempe ved små lån er, at der ikke er rådgivning i forbindelse med lånet. En bankrådgiver vil kunne rådgive og guide dig omkring din økonomi og sørge for, at du ikke låner flere penge, end du har råd til at betale tilbage. Ved et hurtig lån er det kun dig selv, der har overblik over din økonomi, da låneudbyderne ikke blander sig i din privatøkonomi. Her er det altså dit eget ansvar at have styr på din økonomi og at finde det bedste lån til dig. Det er selvfølgelig også dig alene, der skal betale lånet tilbage.

Fordele ved små lån

Fordelen ved sms lån er, at det er utrolig nemt og hurtigt at optage små lån. Allerede samme dag, som du søger om små lån, kan du have pengene på din konto. Derfor er små lån meget attraktivt for dig, som har brug for et hurtig lån. En anden fordel ved små lån er, at du har en høj selvbestemmelse ved små lån. Du bestemmer selv, hvor højt et beløb, du ønsker at låne. Du bestemmer også selv, hvad du ønsker at bruge pengene på. Endvidere er små lån en meget diskret måde at søge om et lån på. Der er ingen, der behøver at få at vide, at du mangler penge, og du behøver heller ikke forklare din privatøkonomi for nogen.

Vælg et små lån fordi,

  • små lån er nemt og hurtigt
  • små lån kan søges online direkte fra din telefon eller tablet
  • små lån giver dig en høj selvbestemmelse
  • små lån kan søges uden sikkerhed og dokumentation
  • små lån kan overføres til din konto i dag
Vælg stjerner