Minilån

Minilån

Minilån – Få et minilån uden sikkerhed


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/smskviklan.dk/public_html/wp-content/plugins/seofy-comparison-feed/functions.php on line 77

Har du pludMinilånselig brug for et lån er der hjælp at hente. Du kan nemt og hurtigt ansøge om et minilån. Udfyld en låneansøgning online og modtag pengene på din konto allerede i dag. Der er mange låneudbydere på markedet, der kan tilbyde dig et minilån. Du kan læse meget mere om dine muligheder for et minilån på siden her, hvor du også kan se en oversigt over de låneudbydere, der tilbyder minilån. Mobillån og sms lån er også en form for minilån.

Mini lån

Minilån er hurtig lån. Med det menes der, at man hurtigt kan optage et minilån, og at lånet hurtig skal betales tilbageMini lån igen. Det er derfor en attraktiv lånetype, hvis du hurtigt har brug for nogle penge. En fordel ved et minilån er også, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Der er ingen der spørger dig til, hvorfor du har behov for et lån. Der er heller ingen, der spørger til, hvad du skal bruge pengene til. Derfor er det yderst nemt og hurtigt at optage et minilån. Du ansøger blot om et minilån online, direkte fra din telefon eller iPad. Og i løbet af få timer, kan du have beløbet på din konto.

Minilån uden sikkerhedMinilån uden sikkerhed

Minilån er Lån uden sikkerhed. Et lån uden sikkerhed betyder, at du ikke behøver stille noget til sikkerhed for dit lån. Låner du penge i banken, vil du typisk skulle stille din bil eller dit hus til sikkerhed for lånet. Banken vil have dig til at stille sikkerhed for lånet i tilfælde af, hvis du pludselig ikke kan betale afdragene på dit lån. Så kan banken nemlig sælge din bil eller dit hus, for at så sine penge igen. Men et sms lån eller et minilån behøver du ikke stille sikkerhed for dit lån. Det betyder også, at du godt kan få et minilån, selvom du ikke ejer noget af værdi.

Mini lån uden renter

Rentefrit lån eller Gratis lån har været en mulighed i flere år ved nogle af vore låneudbydere. Lån penge gratis første gang du låner. Lån penge gratis i 30 dage. Hvis du betalte tilbage til tiden var lånet uden omkostninger. Ingen renter eller gebyrer. Lån 4000 gratis var højeste beløb. Hos enkelte udbydere var lån 2000 højeste beløb.

Men situationen for de korte lån under 90 dage blev ændret, da en ny en ændring i Kreditaftaleloven påbød disse korte lån 48 timers betænkningstid. Det betød, at hurtig lån ikke var muligt heller ikke gratis lån, medmindre man accepterede at vente 48 timer på pengene. Intentionerne i Kreditaftaleloven var at bremse op for kviklån, som både forbrugerorganisationer og politikere ønsker.Beslutningen om 48 timers betænkningstid kom på baggrund af den store rapport om kviklån fra 2015, hvor mange gav udtryk for, at de havde fortrudt, at de havde fået et hurtig lån.

Kreditaftaleloven har også bevirket, at vi ikke snakker gratis lån, men gratis kredit. Du kan få en gratis kredit på 15000 kroner hos Lendon og Ferratum. Kreditten er gratis, hvis du betaler tilbage efter 30 dage.

Simbo Lån og Vivus tilbyder gratis kredit på 4000 kroner, hvis du betaler tilbage efter 30 dage.

Men har du blot behov for et mindre lån i en kort periode, kan du faktisk få det helt gratis. Ved du, at du får lidt ekstra med lønnen næste gang, eller ved at dine feriepenge er på vej, så er et gratis minilån faktisk ret smart. Det er dog vigtigt her at nævne, at det selvfølgelig er en betingelse, at du betaler lånet tilbage indenfor løbetiden, for at lånet er gratis.

Billige minilån

Kan man få billige lån online? Der vil helt sikkert være mange personer, der kan låne billigere i banken, men der er uden tvivl også mange, der ikke kan låne billigere i banken. Man skal bare altid prøve at finde det billigste lån. Det ved vi fra den store rapport om kviklån, at mange har svært ved. De ved ikke, hvordan de skal gøre det.

Det er sådan set lidt trist, fordi i mange har har vi haft ÅOP, der kan hjælpe os til at finde det billigste lån blandt flere. Der er bare for mange, der ikke forstår ÅOP. Det er ikke så svært, man skal bare kun bruge det til at sammenligne lån. Og disse lån skal være sammenlignelige eller identiske. Du kan læse mere om ÅOP her: Hvad betyder ÅOP?

Man indhenter så lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Når man så modtager dem, sammenligner man lånenes ÅOP. Man vælger det billigste lån. Det er lånet med laveste ÅOP.

Minilån med omtanke

Idet et minilån er så nemt at søge om, kan man nemt lade sig friste af at låne lidt ekstra. Der er ingen rådgivning i forbindelse med et minilån, og det er således helt op til dig selv at have overblik over din økonomi. Vi anbefaler derfor, at du starter med at lægge et budget for din privatøkonomi, før du går i gang med at optage lån. Det er vigtigt, at du har overblik over, hvor mange penge du har behov for at låne og ikke mindst, hvornår du kan betale lånet tilbage igen.

Det er nemlig først, hvis du ikke kan betale dine afdrag, at et minilån kan blive rigtig dyrt for dig. Man kan ende i en rigtig kedelig og dyr situation, hvis man ikke overholder betingelserne for sit lån, og man kan ende med en gæld, man ikke kan komme ud af igen. Vær derfor realistisk omkring dit lånebehov og din mulighed for at afdrage på lånet.

Minilån med budget

Inden du ansøger om et minilån, anbefaler vi, at du lægger et budget for din økonomi. Du kan på den måde skabe dig et overblik over, hvor meget du reelt har råd til at låne. At lægge budget lyder måske ikke som den mest spændende opgave, men det er et meget godt værktøj, og nærmest uundværligt, hvis man gerne vil have styr på sin økonomi. Kort sagt laver man et skema over alle årets måneder.

Herefter skriver man alle sine indtægter og udgifter ind i skemaet for hver måned. Der kan nemlig være stor forskel på ens indtægter og udgifter hver måned. Og det er ofte de regninger, der kommer en gang i kvartalet, halvårligt eller helårligt, man har tendens til at glemme at tage højde for. Når du har skrevet alle dine indtægter og udgifter i skemaet, lægger du alle årets indtægter sammen.

Herefter alle udgifterne sammen. Disse 2 beløb, skal så divideres med 12. På den måde kan du nemlig se, hvordan din økonomi hænger sammen på årlig basis. Og hermed også, hvilket rådighedsbeløb du har pr. måned.

Minilån – Hjælp til budget

Mange synes det kan være både svært og kedeligt at lægge budget for ens privatøkonomi. Men hvis du vil sikre dig, at du rent faktisk har råd til at afdrage på et lån, er det en vigtig opgave at tage sig tid til. Hvis du har svært ved selv at lægge et budget kan du læse mere om budgetplanlægning her. Du kan også hente forskellige apps til din telefon, som kan hjælpe dig med at holde styr på din økonomi.

Såfremt du vælger at optage et minilån, er det nemlig meget vigtigt, at du selv har ret godt styr på din økonomi, så du ikke pludselig står i en situation, hvor du ikke har råd til at betale dine afdrag. Sker det, at du ikke har råd til at afdrage på lånet, vil der påløbe høje renter og gebyrer på lånet, og så kan det pludseligt være meget svært at komme ud sin gæld igen.

Hvad er minilån?

Et minilån er et hurtig lån. Der er mange låneudbydere og lånetyper på markedet, og det kan være lidt svært at gennemskue, hvad der er hvad. Egentlig er et minilån det samme som smslån, mikrolån og kviklån. Disse lånetyper dækker over det samme, og de kan alle betegnes som små hurtige lån. Så egentlig er det ikke så væsentligt, hvad man kalder et lån, så længe man finder det lån, der passer bedst til ens behov. På denne side holder vi os dog til navnet minilån, for ikke at gøre forvirringen større. Her kan du blive meget klogere på begrebet minilån.

Minilån til hvad du ønsker

Måske har du pludselig modtaget en uventet regning. Måske har er din iPhone gået i stykker og du er nødt til at købe en ny. Måske er du inviteret til din venindes bryllup, og mangler penge til gave og nyt tøj. Hvad end du mangler penge til, er det nemt og hurtigt at søge om et minilån. Her er der ingen, der blander sig i, hvorfor du har behov for et lån og heller ikke hvad du ønsker at bruge pengene til. Du har helt frie tøjler og behøver ikke forklare din økonomi for nogen. Et minilån er især attraktivt for dig, som har behov for et hurtigt lån.

Hvor meget kan jeg låne med et minilån?

Et minilån er typisk et mindre lån på helt ned til 100 kr. og op til 10000 kr. Det er dog også muligt at få et lån 50000 med et minilån. Et minilån har typisk en kort løbetid på helt ned til 5 dage og op til 60 dage. Men de større beløb over 10000 kr. vil lånet typisk have en længere løbetid, op til 24 måneder.

Det er derfor væsentligt at gøre sig klart, hvor mange penge man har behov for samt hvornår man kan betale lånet tilbage igen. Vi har på siden her lavet en oversigt, hvor du hurtigt kan finde de låneudbydere, der tilbyder lån i den størrelse, du har behov for.

Minilån – Få svar med det samme

Det er meget nemt og hurtigt at optage et minilån. Det er derfor en meget populær lånetype, hvis du har behov for et hurtigt lån. Du kan nemt og hurtigt ansøge om et minilån direkte fra din telefon eller tablet. Det eneste du skal have klar, er dit NemID, som du skal bruge til at underskrive med. Du får svar med det samme, om du kan få lov at låne, og i så fald sender låneudbyderen dig et lånetilbud.

Såfremt du kan godkende dette, er beløbet på vej til din konto, typisk indenfor få timer. Det kan ikke gøres nemmere eller hurtigere. Det giver en stor frihed, at man ikke skal forklare sin økonomiske situation, og derfor er denne type lån så populære, hvis man gerne selv vil styre sin økonomi.

Hvor kan jeg låne?

Står du pludselig i en situation, hvor du har behov for et lån, har du flere muligheder. Du kan bestille et møde hos din bankmand. Han vil gennemgå din økonomi og regne på, om du kan få lov til at låne. Efter finanskrisen er det blevet ret svært at få lov at låne penge i banken. Vurderer din bankmand, at du har økonomi til et lån, vil han typisk tilbyde dig et lån eller en kassekredit. Begge disse har forholdsvis høje renter. Og derudover er det en lidt langsommelig proces at få sat et banklån i stand.

Du kan også forsøge at låne pengene af dine venner eller familie. Dette er sjældent en god idé og det er måske heller ikke så rart at skal fortælle dine nærmeste, at du har behov for et lån. Endelig kan du vælge et minilån. Dette kan søges nemt og diskret og du kan modtage pengene på din konto samme dag som du søger om lånet. Og faktisk behøver et minilån ikke være dyrere end et banklån.

Minilån – Mulighed for lån

Vælger du at søge om et minilån er der mange udbydere på markedet. Det kan være en besværlig opgave selv at finde rundt i lånejunglen. Derfor har vi lavet en samlet oversigt over låneudbyderne, hvor du hurtigt kan finde de låneudbydere, der er interessante for dig. Det er væsentligt for dig at kigge efter lånebeløb, løbetid, rente på lånet og alderskrav.

Du vil på vores oversigt hurtigt kunne finde disse informationer, som gør det nemt for dig hurtigt at vælge nogle låneudbydere ud, som tilbyder et lån, der passer til dit behov. Når du har fundet den eller de låneudbydere, der passer til dig, klikker du dig videre ind på deres hjemmeside, hvor du hurtigt og nemt kan udfylde en låneansøgning.

Minilån – Hvor er det bedst at låne?

De forskellige låneudbydere der tilbyder minilån kan have meget forskellige lånebetingelser. Nogle har høje renter men lave gebyrer, andre lige omvendt. Der kan også være forskel på lånets løbetid og alderskrav. Det er derfor væsentligt, at du overvejer hvilket minilån du ønsker. Er det vigtigst at lånet er så billigt som muligt? Eller har du brug for længere tid til at betale lånet tilbage, så afdragene ikke er så høje?

Vi anbefaler, at du indhenter lånetilbud fra 3 forskellige låneudbydere. Det er nemlig først, når du har lånetilbuddet, at du kan se lånets præcise betingelser og pris. Det er uforpligtende at indhente et lånetilbud, og lånet træder først i kraft, når du har godkendt og underskrevet et lånetilbud.

Minilån – Hvad koster det at låne?

Prisen på et minilån er meget forskellig. Har du kun behov for et lån på 4000 kr. eller derunder kan du få et minilån ganske gratis. Har du behov for et større lån vil prisen på et minilån variere. Dette skyldes til dels, at låneudbyderne bruger forskellige metoder til at fastsætte en pris på deres lån.

Prisen på lånet kan også variere efter der er lavet en individuel kreditvurdering af din betalingsevne. Du kan først se den præcise pris på dit minilån, når du får tilsendt et lånetilbud. Det er altså ikke muligt selv at udregne en præcis pris på et minilån. En meget god indikator er dog at kigge efter lånets rente og gebyrer. Aller vigtigst er det dog at kigge efter lånets ÅOP, som fortæller dig lånets årlige omkostninger i procent.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har råd til at betale mine afdrag?

Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke har råd til at afdrage på dit lån, er det vigtigt at du hurtigt kontakter din låneudbyder. Hvis du ikke betaler dine afdrag kan der ryge høje renter og gebyrer på dit lån. Derfor er det en god idé at kontakte din låneudbyder med det samme og høre om du eventuelt kan få sat dine afdrag nedsat eller sat i bero. Det kan også være din låneudbyder kan tilbyde dig en anden løsning. Men det er vigtigt at du ikke bare undlader at betale. Så er det nemlig, at lånet kan blive rigtigt dyrt for dig.

Hvem kan få et minilån?

For at du kan få et minilån kræver det, at du er dansk statsborger , at du har en dansk folkeregister adresse samt at du har NemID. Endvidere skal du være fyldt 18 år. Nogle låneudbydere har dog et alderskrav om at du skal være fyldt 20, 23 eller 25 år. Hos nogle låneudbydere er det endvidere et krav at du har en indkomst på mindst 50000 kr. årligt. Endeligt er det et krav for alle låneudbydere, at du ikke er registreret i RKI. Der er også Debitor Registret

Minilån trods RKI

Et minilån er ikke en mulighed, hvis du er registreret hos RKI. Det største og mest benyttede RKI-register er Experians RKI-register (Tidligere kaldet Ribers kreditinformation). Der findes også Debitor Registret, der sammen med RKI-registeret er et registre over dårlige betalere, og står du registreret her, kan du ikke få lov at låne penge, hverken hos banken eller hos låneudbydere. Hvis du står registreret i Experians RKI-register, betyder det, at du ubetalt gæld.

Har du mistanke om, at du står registreret her, kan du rette henvendelse direkte til Experian, som kan oplyse dig om, hvorfor du står registreret samt om, hvad du kan gøre for at blive slettet igen. For at blive slettet af RKI-registret, vil du typisk skulle betale din gamle gæld ud. Du kan læse mere om Experians RKI-register her.

Minilån med lav indkomst

Kan jeg få et minilån, hvis jeg har en lav indkomst? Ja, det kan du godt. De fleste låneudbydere har ikke krav til din indkomst. Du skal hverken stille sikkerhed for lånet eller fremsende dokumentation for din indkomst. Har du behov for et lidt større lån, kan du dog blive bedt om at fremsende din sidste lønseddel. Men kravet til din indkomst vil sjældent være større end 50000 kr. årligt. Du kan altså sagtens få et minilån, selvom du har en lav indkomst.

Minilån – Hvordan ansøger man om et minilån?

Når du har fundet den låneudbyder, du gerne vil bruge, udfylder du blot en låneansøgning på deres hjemmeside. Det går ganske nemt og hurtigt at udfylde en låneansøgning. Du skal oplyse dit cpr.nr., dine kontaktoplysninger samt hvilken bank du ønsker pengene overført til.

Du vil ganske kort efter du har sendt din ansøgning, typisk indenfor en time, modtage et lånetilbud fra låneudbyderen. Her kan du se de præcise vilkår samt pris for lånet. Kan du godkende lånetilbuddet, underskriver du blot denne med dit NemID. Herefter er pengene med det samme på vej til din konto.

Minilån med NemID

Ønsker du at optage et minilån skal du bruge dit NemID. Låneudbyderen bruger dit NemID til at identificere dig med. Dit NemID er din elektroniske underskrift, og du slipper således for at skal møde op og underskrive personligt. Dit NemID er din digitale signatur og den udstedes personligt til dig. Du kan bruge dit NemID til at logge på private og offentlige hjemmesider, såsom din netbank eller e-boks.

Såfremt du ikke har NemID og ønsker at bestillet et – eller ønsker du blot at læse mere om NemID, kan du blive klogere her.

Minilån – Spørgsmål til lånetilbud

Har du spørgsmål til det fremsendte lånetilbud eller til minilån i øvrigt, anbefaler vi, at du retter henvendelse direkte til den låneudbyder, du har valgt at søge lånet hos. De er behjælpelige med alle former for spørgsmål og tvivl du måtte have angående dit minilån.

Ulemper ved et minilån

Der er både fordele og ulemper ved et minilån. En ulempe kan være, at et minilån typisk er dyrere end et banklån. Det behøver det dog ikke være. Hvis du undersøger markedet godt, kan du sagtens finde et minilån til en fornuftig pris. En anden ulempe ved et minilån er, at der ikke er rådgivning i forbindelse med lånet.

En bankrådgiver vil kunne rådgive og guide dig omkring din økonomi og sørge for, at du ikke låner flere penge, end du har råd til at betale tilbage. Ved et minilån er det kun dig selv, der har overblik over din økonomi, da låneudbyderne ikke blander sig i din privatøkonomi. Her er det altså dit eget ansvar at have styr på din økonomi og at finde det bedste lån til dig. Det er selvfølgelig også dig alene, der skal betale lånet tilbage.

Fordele ved et minilån

Fordelen ved et minilån er, at det er utrolig nemt og hurtigt at optage et minilån. Allerede samme dag, som du søger om et lån, kan du have pengene på din konto. Derfor er et minilån meget attraktivt for dig, som har brug for et hurtig lån. En anden fordel ved et minilån er, at du har en høj selvbestemmelse ved et minilån.

Du bestemmer selv, hvor højt et beløb, du ønsker at låne. Du bestemmer også selv, hvad du ønsker at bruge pengene på. Endvidere er et minilån en meget diskret måde at søge om et lån på. Der er ingen, der behøver at få at vide, at du mangler penge, og du behøver heller ikke forklare din privatøkonomi for nogen.

Vælg et minilån fordi,

  • et minilån er nemt og hurtigt
  • et minilån kan søge online direkte fra din telefon eller tablet
  • et minilån giver dig en høj selvbestemmelse
  • et minilån kan søges uden sikkerhed og dokumentation
  • et minilån kan overføres til din konto i dag