Mobillån

Mobillån

Mobillån – Få pengene med det samme

Folkelånet
10.000 - 50.000 kr
Lån mellem
1 - 36 mdr.
Løbetid
21 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkStraks udbetaling
CheckmarkGratis kreditvurdering
CheckmarkLån med NemID
Sponsoreret
eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Cashper.dk
2.000 - 20.000 kr
Lån mellem
3 - 6 mdr.
Løbetid
18 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkMeget populært
CheckmarkPengene inden 1 time
CheckmarkNem Ansøgning
Sponsoreret
eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Simbo.dk
500 - 30.000 kr
Lån mellem
1 - 3 mdr.
Løbetid
19 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkGratis Lån i 30 dage
CheckmarkLav lånealder 19 År
CheckmarkHurtig Udbetaling
Sponsoreret
eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Vivus
2.000 - 12.000 kr
Lån mellem
1 - 6 mdr.
Løbetid
20 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
Checkmark50% rabat på første lån
CheckmarkUdbetaling med det samme
CheckmarkNem Ansøgning
Sponsoreret
eks: Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 793 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12793 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2083 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Kreditnu
1.000 - 25.000 kr
Lån mellem
12 - 12 mdr.
Løbetid
23 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkSvar straks
CheckmarkLån på 60 sek
CheckmarkKundefavorit
Sponsoreret
eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Kronelån
1.000 - 20.000 kr
Lån mellem
1 - 3 mdr.
Løbetid
19 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkSvar straks
CheckmarkEnkel ansøgning
CheckmarkUnderskriv med NemID
Sponsoreret
eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret

MobillånMobillån er en lånetype, hvor du kan ansøge om et mindre lån direkte fra mobilen. Denne type lån kaldes også sms lån eller kviklån. De henhører alle under kategorien hurtig lån. Denne lånetype gør det ekstremt nemt og hurtigt at låne penge. Nogen vil måske benævne det mikrolån. Du kan ansøge om lån direkte fra mobilen eller tabletten og dette kan endda gøres på farten. Du behøver altså ikke engang være hjemme og behøver heller ikke tænde for computeren. Du kan direkte fra din mobil ansøge om et lån, og allerede i løbet af et par timer kan du have beløbet på din konto. Det er virkelig både nemt og hurtigt. På siden her kan du læse mere om de populære mobillån.

 

Mobil lånMobil lån

Mobil lån er en yderst hurtig måde at låne penge på. Står du pludselig i en situation, hvor du har behov for et lån, er et mobil lån absolut den hurtigste og nemmeste måde at skaffe penge på. Du kan ansøge om et lån hvis du er online. Du kan ansøge om et mobil lån på få minutter og det kan ordnes i løbet af din frokostpause eller på vej hjem i bussen. Det eneste der kræves er, at du har dit NemID med dig. Den skal du nemlig bruge til at underskrive din låneansøgning med. Låneudbyderne har altså gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt. Godkendes du til lånet, vil beløbet blive overført til din konto i løbet af et par timer. Har du brug for et lån, kan du læse meget mere om dine muligheder på siden her.

Mobillån danmarkMobillån danmark

Mobillån er meget populære i danmark. Og det er forståeligt nok. Det er yderst nemt og hurtigt at skaffe et mobillån til det, man lige står og mangler. Efter finanskrisen i danmark har mange danskere svært ved at få økonomien til at hænge sammen. Derfor har mange brug for et lille lån for at få enderne til at nå sammen. I danmark kan du søge om et mobillån på nettet med dit nemid. Det gør hele låneprocessen yderst nem og hurtig.

sms lån mobillån

sms lån og mobillån. De hurtige lån har mange navne. I dag søges de fleste hurtig lån på nettet ved hjælp af nemid. Denne type hurtig lån er både nemme og hurtige at skaffe. Derfor har de også navnet kviklån. Egentlig er det ikke så vigtigt, hvad man kalder lånet. I dag tilbydes de fleste sms lån og mobillån som kassekreditter i stedet for som decideret lån. Det har ingen betydning for forbrugeren men bunder i en ændring i Kreditaftaleloven.

Gratis mobillån

Gratis lån er muligt. Tro det eller ej. I mange år har flere låneudbydere tilbudt første lån gratis. Lån 4000 kr i 30 dage. Ingen renter eller gebyrer, hvis du overholder aftalen. I dag er det faktisk muligt at få et rentefrit lån i 30 dage. Lendon og Ferratum tilbyder disse lån. Vivus og Simbo.dk tilbyder lån 4000 første gang du låner. Årsagen til at du kan få et gratis lån er naturligvis, at låneudbyderne betragter det som reklame for deres navn. Har du lånt gratis, er det sandsynlig, at du en dag vender tilbage og låner.

Mobillån – Ansøg fra din smartphone

Mobillån er absolut den nemmeste og hurtigste måde at søge om lån på. Siden smartphones er kommet frem, har disse overtaget computerens plads mere og mere. De fungerer nu som små lommecomputere, og de fleste ting, som man før ville klare fra sin computer, kan man nu også klare fra sin smartphone. Dette gælder nu også at ansøge om lån. Låneudbyderne har gjort deres hjemmesider mobilvenlige, ligesom de også har udviklet app’s som man kan hente til sin smartphone.

Det har således aldrig været hurtigere og nemmere at ansøge om mobillån. Du behøver blot din smartphone samt dit NemID, så kan du ansøge om et lån i løbet af få minutter. Du behøver ikke aftale tid med din bankrådgiver eller at tænde din computer. Du ansøger blot via din smartphone, om du så sidder i bussen, i biografen eller hjemme på sofaen. Det kan vist ikke blive nemmere.

Mobillån – Lånemuligheder i banken

Mobillån giver mulighed for et nemt hurtigt lån. Man kan pludselig stå i en situation, hvor man har behov for eller blot ønsker at låne penge. Det kan være man har modtaget en uventet regning, har behov for et indskud til en ny lejlighed. Eller at man ønsker sig en weekendtur med kæresten eller er blevet inviteret til bryllup, som kommer til at koste lidt ekstra. Der kan være mange grunde til, at man har brug for et lån. – Og hvad gør man så?

Man kan vælge at gå i banken. Traditionelt ville det være det første sted, mange ville starte. Det kræver, at du bestiller et møde med din bankmand, og at du herefter skal overbevise ham om, at du har brug for et lån. Her kan det være nødvendigt med en meget god grund, da det i dag er svært at få lov at låne penge i banken. Din bankmand vil også kigge nærmere på din økonomi og sikre sig, at du har råd til at betale lånet tilbage. Derfor kan det være svært at få bevilget et lån i banken.

Mobillån – Lånemuligheder mobillån

En anden mulighed kan være at ansøge om et mobillån eller et smskviklån. Her kan du nemt og hurtigt selv ansøge om et lån. Der er ingen der spørger dig til, hvorfor du ønsker et lån, og du bliver heller ikke spurgt til, hvad du skal bruge pengene til. Der skal heller ikke stilles sikkerhed for lånet. I banken kræves det, at man har penge for at kunne låne penge. Det er i sig selv ret modsigende.

Derfor er det for mange den eneste og bedste mulighed at vælge et mobillån, hvis man mangler penge. Det giver en større frihed og følelse af selvbestemmelse at man ikke skal “spørge om lov” og forklare sin økonomi til andre. Derfor vælger mange denne løsning, da man nemt og hurtigt kan ansøge og få godkendt et lån.

Mobillån – Hvor meget kan jeg låne?

Mobillån giver mulighed for at låne det beløb, du har behov for. Der er efterhånden stor konkurrence på lånemarkedet og du kan få et lån 500 kr. og op til lån 20000 kr. Det er forskelligt hvor mange penge, du kan låne hos de forskellige låneudbydere. Derfor skal du gøre dig klart, hvor mange penge du har behov for at låne, samt hvornår du har mulighed for at betale lånet tilbage.

Derefter kan du begynde at søge efter en låneudbyder, der tilbyder netop det beløb, du har behov for at låne. Når du har fundet den låneudbyder, du ønsker at låne hos, kan du nemt og hurtigt ansøge om et lån. Idet det nu er så nemt at låne, kan man let lade sig friste af at låne lidt ekstra til at forsøde tilværelsen med. Men man skal huske, at lånet også skal betales tilbage igen. Derfor er det en god idé kun at låne det beløb, man rent faktisk har behov for.

Mobillån – Løbetid

Mobillån giver mulighed for forskellig løbetid. Når du har bestemt, hvor mange penge, du har behov for at låne, er det væsentligt også at kigge på, hvornår du kan betale lånet tilbage. De forskellige låneudbydere tilbyder nemlig forskellige løbetider på lånet. Lånets løbetid, er den tid, hvor løbet låner. Det vil sige tiden, hvorfra man optager lånet, indtil lånet skal være betalt tilbage igen. Lånets løbetid kan være fra en måned og helt op til 2 år. Jo mindre lånet er, jo kortere vil lånets løbetid typisk være. Det er derfor naturligvis vigtigt at gøre dig klart, hvornår du kan betale lånet tilbage, samt hvor store afdrag, du har råd til at betale. Jo kortere løbetid, jo større vil afdragene være.

Mobillån – Omkostninger

Mobillån kan have forskellige omkostninger. Ligesom det er vigtigt at afklare lånets størrelse og lånets løbetid, er det væsentligt at kigge på lånets omkostninger. Et lån har typisk både renter og gebyrer. Det kan være svært at gennemskue hvilke af disse 2 der i virkeligheden er lavest. Har man kort løbetid på lånet, vil renterne sammenlagt måske ikke blive så højt et beløb. Har man derimod lang løbetid på lånet, vil renterne over tid blive til mange penge.

Derfor kan man godt risikere, at lånets gebyr er dyrere end lånets renter. Lånets gebyr vil typisk være et engangsbeløb. Men et beløb, man skal huske at regne med i lånets omkostninger. Derfor kan man med fordel kigge på lånets ÅOP. ÅOP betyder lånets samlede omkostninger i procent. Lånets ÅOP skal ifølge lovgivning oplyses til forbrugeren. Og lige præcis dette tal giver dig det bedste billede af lånets omkostninger. Man vil naturligvis gå efter det lån, med den laveste ÅOP. Her er det dog vigtigt at nævne, at tallet kun er retvisende, hvis du sammenligner to ens lån, altså lån med samme beløb og løbetid.

Mobillån – Lån efter behov

Mobillån giver mulighed for at låne det beløb, du mangler. Før du optager et lån, er det en god idé at regne lidt på, præcis hvor stort et beløb du har behov for at låne. Man kan låne fra 500 kr og op til 50000 kr. Det er meget nemt at låne penge i dag, og derfor kan man nemt lade sig friste af at låne lidt ekstra. Det er dog vigtigt at tænke på, at lånet skal betales tilbage igen. Der skal være plads i din økonomi til at du har råd til at afdrage på lånet. Er der blot tale om et mindre beløb, er dette naturligvis ret nemt at komme om ved. Men er der tale om lidt større beløb, hvor lånet måske løber over et år, skal man gøre sig klart, at der altså skal betales et afdrag hver måned et år frem.

Det kan være en god idé at lægge et budget for sin økonomi, således at man har et godt billede af, hvordan ens økonomi rent faktisk ser ud. Desværre er der mange, der havner i en gældsspiral, fordi man ikke har gjort sig helt klar på, hvordan man vil afbetale lånet igen. Nogle kommer endda så langt bagud, at de optager nye lån, for at betale af på det første lån. Og der er en meget ond cirkel at komme ind i.

Mobillån med budget

Det anbefales derfor, at man lægger et budget, så man ved, hvor meget man har råd til at afdrage pr. måned. Det er ret nemt at lægge et budget, selvom mange synes det er en kedelig og uoverskuelig opgave. Man laver et skema over alle årets måneder. Herefter skriver man ind, hvilke indtægter og hvilke udgifter man har for hver måned. Nogle regninger kommer måske hver anden måned eller en gang i kvartalet, og det er hér, at økonomien nogen gange vælter for nogen.

Sørg derfor for at få skrevet alle udgifter på skemaet. Når man har skrevet det hele ind, lægger man tallene for hele året sammen. Altså alle årets indtægter og alle årets udgifter. Herefter dividerer man tallene med 12, for 12 måneder. Man har således regnet ens månedlige indtægter og udgifter ud. Man gør det på denne måde, så man har samme udgift hver måned hele året, og netop ikke pludselig skal ud og finde penge til en stor kvartalsregning.

Mobillån – Budgetkonto

Man kan med fordel få oprettet en budgetkonto i banken. Her indbetaler man det månedlige beløb hver måned. Så er der nemlig dækning til alle de regninger, man modtager i løbet af året. Man betaler alle ens udgifter fra denne konto. Efterhånden som regningerne kommer, betaler man dem fra budgetkontoen. Idet man har regnet ud, hvilke udgifter der kommer, vil der nemlig være dækning til regningerne på budgetkontoen. Der vil således stå et forskelligt beløb på kontoen, alt efter om det er en måned, hvor man har mange eller få regninger. Men hele pointen er netop, at man således har sat penge af til de regninger, der løbende kommer.

Når man har lagt sit budget, er det også nemt at regne ud hvilket rådighedsbeløb, man har hver måned. Rådighedsbeløbet er det beløb, du har til dig selv og fornøjelser, når dine regninger er betalt. Ser dit budget fornuftigt ud, skal der også gerne være råd til at sætte et beløb til side til en opsparing. Har du en fin opsparing, vil du nemlig sjældent have behov for at låne penge.

Du kan se mere om budgetlægning her:

Mobillån – Låneudbydere

Der findes rigtig mange låneudbydere på markedet, som tilbyder mobillån. Konkurrencen på markedet er højt, og det betyder at man faktisk sagtens kan finde et mobillån til en fornuftig pris. I mange tilfælde kan et mobillån faktisk være billigere, end et lån i banken. Det kan være svært at gennemskue ens lånemuligheder, da der er så mange låneudbydere at vælge mellem. Vi har derfor lavet en samlet oversigt her på siden, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over hvilke låneudbydere, der er relevante for dig. De afgørende faktorer du skal holde dig for øje, er lånets størrelse, lånets løbetid og lånets omkostninger. På vores oversigt, kan du hurtigt se disse oplysninger.

Mobillån – Ansøg online

Når du på siden her har fundet den låneudbyder, der passer dig bedst, klikker du dig videre ind på låneudbyderens hjemmeside. Her kan du hurtigt sende din låneansøgning afsted. Du skal blot underskrive ansøgning med dit NemID. Når låneudbyderen har modtaget din ansøgning, vil de sende dig et lånetilbud. Lånet er først en realitet, når du har godkendt lånetilbuddet. Du kan således med fordel indhente flere lånetilbud. Det giver dig mulighed for at vide de præcise lånebetingelser samt den præcise pris på lånet.

Mobillån – Hvordan

Det er meget nemt og hurtigt at ansøge om et mobillån. Du kan søge direkte fra din smartphone og behøver ikke møde op eller udfylde en masse papirer. Du kan direkte på låneudbyderens hjemmeside ansøge om et lån. Du skal oplyse dit cpr.nr., dine kontaktoplysninger samt hvilken bank, du ønsker beløbet overført til. Herefter skal du underskrive ansøgningen med dit NemID. Hele processen kan ordnes på farten og tager kun få minutter.

Når du har ansøgt om et lån, vil du med det samme få svar. Kan du få lov at låne, vil låneudbyderen sende dig et lånetilbud. Hvis du kan acceptere lånetilbuddet, godkender du blot denne og herefter er beløbet på vej til din konto, typisk i løbet af få timer. Det går meget hurtigt, og kan vist ikke gøres nemmere.

Mobillån – Lån uden sikkerhed og dokumentation

Et mobillån kan optages uden sikkerhedsstillelse. Ved et traditionelt banklån vil banken typisk bede dig stille noget til sikkerhed for lånet. F.eks. din bil eller din campingvogn. Dette for at sikre, at banken for sine penge igen. Men hvad gør man, hvis man ikke ejer noget af værdi? Ved et mobillån behøver man ikke stille noget til sikkerhed. Man kan frit optage lånet uden at gøre rede for, hvordan ens privatøkonomi i øvrigt ser ud. Det er heller ikke nødvendig med dokumentation for at optage et mobillån. Der kræves blot, at du underskriver låneansøgningen med dit NemID.

Mobil lån med NemID

Efter NemID er blevet indført er det blevet endnu nemmere at låne penge. NemID er et fælles log-in, der kan bruges til offentlige og private selvbetjeningsløsninger. Dit NemID tilhører dig, og er din elektroniske underskrift. NemID bruges således til at identificere dig elektronisk. Derfor er det mange steder ikke længere nødvendigt at man møder op og skriver under personligt. Det er således tilstrækkeligt blot at underskrive med NemID, da det er din personlige elektroniske underskrift.

I forbindelse med mobillån har NemID gjort processen at optage lån endnu nemmere, da der ikke kræves nogen dokumention eller fysisk underskrift fra dig. Du kan blot underskrive låneansøgningen med dit NemID, idet denne er ligeså gældende, som din personlige underskrift.

Du kan læse mere om NemID her.

Mobillån – Betingelser

Hvem kan få om et mobil lån? Alle kan søge om et mobillån. Kravene for at få et mobillån kan variere hos de forskellige låneudbydere. Aldersgrænsen for at optage et mobillån kan variere. Hos nogle låneudbydere er det et krav at du er fyldt 18 år, hos andre skal du være fyldt 23 år. Udover din alder, skal du have et dansk cpr.nr samt adresse i Danmark. Herudover skal du bruge dit NemID til at underskrive din låneansøgning med. Fælles for alle låneudbydere er også, at du ikke må stå registreret i Experians RKI-register.

Mobillån trods RKI

For at optage et mobillån er det et krav, at du ikke står registreret i Experians RKI-register. Experians RKI-register og Debitor Registret er Danmarks to registre over dårlige betalere. Registrene bruges af de danske virksomheder, for at sikre sig mod tab. Står du registreret her, betyder det, at du har ubetalt gæld og det vil ikke være muligt for dig at låne penge nogen steder.

Har du mistanke om, at du står registreret i Experians RKI-register, kan du med dit NemID logge på Experians hjemmeside og tjekke om du står registreret. Gør du det, kan du rette henvendelse direkte til Experian, som kan oplyse dig om, hvorfor du står registreret og om hvordan du kan blive slettet igen. Typisk vil du skulle betale din gamle gæld, for at blive slettet.

Mobillån – Ulemper

Der er selvfølgelig også ulemper ved at optage et mobillån. Fordi det er så nemt at optage et lån, kan man komme til at ansøge om et lån lidt for hurtigt, inden man helt har gjort sig klart, hvor mange penge man har behov for. Og endnu vigtigere, hvordan man kan betale beløbet tilbage. Det kan også være nemt at låne flere penge, end man reelt har brug for. Og først bagefter opdage at afdragene på lånet er større end man har plads til i budgettet. En anden ulempe ved at optage et mobillån kan være, at det er svært at gennemskue lånets reelle pris.

Nogle lån har lave gebyrer, men høje renter og andre lån lige modsat. Dette gør, at det kan være svært præcist at beregne prisen for sit lån inden man optager det. De høje omkostninger, der kan være ved et mobillån kan vise sig som en grim overraskelse, og det er her at mange havner i en økonomisk situation, hvor de har svært ved at betale sine afdrag på lånet. Det er derfor vigtigt, at se sig godt for inden man optager lånet.

Mobillån – Uden rådgivning

Mobillån inkluderer ikke rådgivning. Ved et traditionelt banklån får man rådgivning og oplysning i banken. Man skal være opmærksom på, at man ikke får dette hvis man vælger et mobillån. Mange kan synes det ikke er så rart at skulle forklare sin bankmand, hvorfor man har behov for at lån og forklare om sin privatøkonomi. På det punkt er et mobillån meget nemt og diskret at optage. Der er nemlig ingen, der spørger til din økonomi i øvrigt eller blander sig i, hvad du ønsker at bruge pengene på. Men der er naturligvis en grund til at din bankmand spørger ind til din økonomi. Dels vil han på bankens vegne sikre sig, at de får deres penge igen. Men han har faktisk også øje for, om din økonomi kan bære et lån og du har råd til afdragene.

Ved et mobillån får du selv lov at bestemme, men vær opmærksom på at du altså selv står ansvaret for at betale lånet tilbage. Derfor er det vigtigt at være meget realistisk overfor dig selv, hvad din økonomi rent faktisk kan bære.

Mobillån – Fordele

  • Mobillån – Nemt og hurtigt
  • Mobillån – Uden dokumentation
  • Mobillån – Selvbestemmelse
  • Mobillån – Ansøg fra din smartphone
  • Mobillån – Få pengene på din konto i dag