Hurtigt og nemt lån i danmark

Lån med MitID

Lån med MitID er fremtidens nye mulighed på det danske lånemarked. Lån med MitID er under udvikling, men ganske snart vil det være muligt at søge lån med MitID. I dag søges stort set alle sms lån og kvik lån online med NemID. Men NemID bliver nu afløst af en ny og mere brugervenlig udgave, nemlig MitID. Derfor vil låneudbyderne selvfølgelig gøre det muligt at søge lån med MitID i stedet for NemID. Der vil naturligvis komme en overgangsperiode, hvor det vil være muligt både at søge lån med NemID og lån med MitID. Men med tiden må man forvente, at de hurtige sms lån og kviklån overgår til at være lån med MItID.

Sms lån med MitID

e9 Lån med MitID

Sms lån med MitID bliver den nye måde at låne penge på. Lån med NemID har snart eksisteret i en længere årrække og det har været en stor succes for både forbrugerne og låneudbyderne. Derfor er det også kun naturligt, at låneudbyderne følger med tiden og tilbyder lån med MitID, når dette bliver færdigudviklet og lanceret. Det vides ikke endnu, præcis hvornår MitID kommer op og køre. Men det er sikkert, at det allerede er under udvikling, og at det kommer til at erstatte det ellers meget brugte NemID.

Hurtige lån

Hurtige lån kan nu søges med NemID. Det er netop på grund af NemID, at låneprocessen går lynhurtigt. Det hele foregår elektronisk, og man slipper for at sende lånedokumenter frem og tilbage med posten. Det er heller ikke nødvendigt at møde personligt op og skrive under, når man søger lån med NemID. Når man bruger sit NemID, kan låneudbyderne identificere låntageren på den måde. Låneudbyderne kan også indhente yderligere oplysninger om låntageren, hvis de finder det nødvendigt. Det kan for eksempel være låntagerens årsopgørelse eller om man er registreret i RKI. Derfor går lån med NemID utrolig hurtigt. Når MitID kommer på banen, vil låneprocessen foregå på samme måde og ligeså hurtigt.

Lån med nem id

Lån med nem id er absolut den hurtigste måde at låne penge på. Man udfylder en låneansøgning direkte på låneudbyderens hjemmeside. Låneansøgningen skal udfyldes med nogle få oplysninger, typisk cpr.nr., kontantoplysninger samt oplysning om hvilken bank, man bruger. Herefter skal låneansøgningen underskrives med nem id. Man får svar på låneansøgningen med det samme. Godkendes man til et lån overføres pengene til ens NemKonto i løbet af få hverdage.

Billige lån med nemid

Billige lån med nemid er nemme at finde. Der findes et utal af låneudbydere på nettet, hvor man kan finde billige og hurtige lån. Det er nødvendigt at undersøge markedet godt, før man låner penge. Hold øje med renten og lånets ÅOP for at finde det billigste lån. Du kan læse mere om, hvordan du finder det billigste lån her: Hvad betyder ÅOP? Vi har lavet en oversigt, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilke låneudbydere der kan være interessante for dig.

Lån uden NemID

Lån uden NemID er også en mulighed, hvis du ikke har et gyldigt NemID. Langt de fleste danskere har i dag et NemID, man er det ikke muligt for dig at låne med dit NemID, er det stadig muligt for dig at søge om hurtig lån. Der er nogle få låneudbydere, der tilbyder lån uden NemID. De vil i stedet sende dig en låneaftale, som skal underskrives og returneres med posten. Det betyder, at det går knapt så hurtigt at få et lån. Men dog er det en fin mulighed, hvis du ikke har et NemID.

Hvad er MitID?

Lån penge online med MitID – men hvad er MitID? MitID er en ny forbedret og mere brugervenlig udgave af NemID. Det er tanken, at MitID skal være mere langtidsholdbar end NemID, og hvor man slipper for det lille fysiske nøglekort. MitID er endnu ikke færdigudviklet, men det er helt sikkert, at det i fremtiden vil erstatte det nu meget brugte NemID. Du kan læse mere om MitID her.

Vælg stjerner