Hurtigt og nemt lån i danmark

Vivus

Vivus tilbyder lån fra 100 kr. og op til 12000 kr. Har du behov for et sms lån, kan du nemt og hurtigt udfylde en låneansøgning online hos Vivus. Du får svar på din lånesøgning med det samme. Søger du indenfor Vivus’ åbningstid, overføres beløbet til din NemKonto indenfor 2 hverdage. Vivus tilbyder deres lån som en kassekredit med ubestemt løbetid. Hos Vivus har du endvidere mulighed for at få et rentefrit lån på op til 6000 kr. de første 30 dage, hvis du er ny kunde. På siden her kan du læse meget mere om lån hos Vivus.

Vivus.dk

Vivus.dk tilbyder hurtige lån. Lån penge hos Vivus.dk, hvis du har brug for et lån her og nu. Det kan være du mangler et lån 500 kr. til en biograftur med kæresten? Det kan også være du har brug for et lån 3000 kr. til en ny mobil? Eller måske drømmer du om en rejse, der koster lån 10000 kr? Hos Vivus.dk kan du søge om et lån uden sikkerhed og bruge pengene til hvad du ønsker. Vivus.dk blander sig nemlig ikke i, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du skal bruge pengene til.

Vivus dk

Vivus lån

Vivus lån

Man kan nemt komme i en situation, hvor man har behov for lidt ekstra penge. Vivus lån tilbyder sms lån. Senest 2 hverdage efter du sender din ansøgning, kan du have beløbet på din konto. Det er langt hurtigere, end hvad banken kan tilbyde dig. Det kan også være svært, at få et lån bevilget i banken. Her vil din bankrådgiver gennemgå dit budget og din privatøkonomi. Læs mere her. Hos Vivus lån slipper du for spørgsmål omkring din økonomi og din budgetlægning. Her er det nemlig din egen sag, hvorfor du har brug for et lån. Du har også helt frie tøjler til at bruge lånet, på hvad du lyster.

Vivus dk

Vivus dk

Hos Vivus dk kan du låne fra 100 kr. og op til 12000 kr. Vivus tilbyder deres lån som en kassekredit. Du kan have din kassekredit, så længe du ønsker. Du skal blot betale en minimumsbetaling hver måned. Hos Vivus dk kan du vælge at afdrage ekstra på din kassekredit, hvis du i perioder har råd til det. Du kan også frit indfri din kassekredit, når du ønsker det. Det giver et meget fleksibelt lån og og en høj selvbestemmelse. Du kan således selv tilpasse dine afdrag til din økonomi og dit her.

Vivus åop

Vivus åop

Overvejer du et lån hos Vivus, skal du være opmærksom på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets renter og gebyrer, altså lånets samlede omkostninger regnet med. Det kan være svært som forbruger selv at gennemskue prisen på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Hos Vivus vil dit låns ÅOP fremgå af dit lånetilbud. Er du i tvivl om, hvad ÅOP betyder, kan du læse mere her.

Vivus rente

Vivus rente

Vivus tilbyder en fleksibel lånemulighed med høj selvbestemmelse. Du får her mulighed for selv at vælge lånebeløb og du kan have din kassekredit, så længe du ønsker. Man kan derfor ikke fastsætte den præcise rente på forhånd. Din præcise rente og lånets ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Vivus, når du har ansøgt om et lån. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Lån gratis hos Vivus

Kan man virkelig låne penge gratis? Ja, det kan man faktisk godt. Hos Vivus kan du få første lån gratis, det vil altså sige et helt gratis lån. Du kan låne op til 6000 kr. i 30 dage helt uden renter. Det kræver blot, at du er førstegangskunde hos Vivus. Det er ganske smart, hvis du lige står og mangler for eksempel 3000 kr og ved, at du kan betale beløbet tilbage i løbet af den næste måned. Det er altså muligt, at låne penge helt gratis, hvis bare du betaler lånet tilbage indenfor 30 dage.

Hvem kan låne hos Vivus?

Vivus har følgende krav til sine låntagere:

 • Du skal være fyldt 20 år
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have en dansk folkregisteradresse
 • Du må ikke have navne- eller adressebeskyttelse
 • Du skal have et gyldigt NemID
 • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal havet et dansk kontaktbart telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto

Ligesom der stilles krav til låntageren, stilles der i henhold til Kreditaftaleloven også krav til låneudbyderne om at informere låntageren om blandt andet ÅOP, så låntageren har de bedste muligheder for at vælge det rigtige lån.

Lån med omtanke

Før du optager et lån hos Vivus, er det en god idé først at overveje, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Det er meget nemt at låne penge i dag, og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra til fornøjelser. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke længere har råd til at betale dine minimumsbetalinger, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi, før man optager et lån.

Vivus – Lån med NemID

Lån med NemID. Når du ansøger om et lån hos Vivus skal du bruge dit NemID til at underskrive med. Du udfylder en låneansøgning direkte på Vivus hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som Vivus bruger til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Lån trods RKI

Lån trods RKI hos Vivus, er ikke muligt. Du kan desværre ikke få lov til at låne penge, hvis du står registreret i RKI. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

Vivus – Fordele

 • Her kan du frit bruge dit lån, til hvad du ønsker
 • Her kan du låne online med dit NemID
 • Her kan du få en kassekredit med ubestemt løbetid
 • Her kan du låne uden dokumentation og sikkerhedsstillelse
 • Her kan du modtage beløbet på din konto indenfor 2 hverdage
Vælg stjerner