Hurtigt og nemt lån i danmark

Modus Finans

Modus finans

Modus Finans tilbyder lån fra 10000 kr og op til 50000 kr. Hos Modus Finans kan du få et sms lån, hvor du nemt og hurtigt kan udfylde en låneansøgning på deres hjemmeside. Du får svar på din lånesøgning med det samme. Godkendes du til lånet, overføres beløbet til din NemKonto indenfor 1 hverdage. Modus Finans giver mulighed for afdragsfrie perioder, så du kan sætte din lån på pause 2 måneder om året. Her på siden kan du læse meget mere om dine lånemuligheder.

Modus lån

Lån penge hos Modus lån, hvis du har brug for et lån her og nu. Måske mangler du et lån 20000 kr til en ny computer? Eller måske et lån 30000 kr. til en ferie med kæresten? Det kan også være at du ønsker at låne 40000 kr til en ny bil? Hos Modus lån kan du søge om et lån uden sikkerhed og bruge pengene til hvad du ønsker. Her er det nemlig din egen sag, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du ønsker at bruge pengene til. 

Modus Finans – Afdragsfri lån

Hos Modus Finans kan du låne fra 10000 kr. og op til 50000 kr. Endvidere kan du vælge en løbetid på dit lån fra 12 måneder og op til 78 måneder. Modus Finans tilbyder således en fleksibel lånemulighed, hvor du selv kan bestemme, hvor meget du ønsker at betale i månedlige afdrag. Endvidere kan du hos Modus Finans vælge 2 afdragsfrie måneder om året. Det giver et meget fleksibelt lån og og en høj selvbestemmelse. Du kan således selv justere dine afdrag til din økonomi og tilpasse dit lån til dit budget.

Modus Finans – Lån hurtigt

Ønsker du et lån nu og her? Modus Finans tilbyder hurtig lån, hvor du kan have beløbet på din konto indenfor 1 hverdag. Vælger du i stedet at søge om et banklån, skal du først bestille et  møde med din bankrådgiver. Han vil gennemgå dit budget og din privatøkonomi. Han vil herefter vurdere, om du kan få bevilget et lån. Efterfølgende er der papirarbejde, der skal udarbejdes. Her behøver du ikke svare på spørgsmål omkring din økonomi og dit budget. Modus Finans stiller nemlig ikke spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån. Her kan du nemt og diskret sende en låneansøgning online. Og allerede i løbet af 1 hverdag, kan du have pengene på din konto.

Hvem kan låne hos Modus Finans?

Modus Finans har følgende få krav til sine låntagere:

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du skal have et dansk cpr.nr.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

I henhold til kreditaftaleloven stilles der også krav til låneudbyderne om at informere låntageren om blandt andet ÅOP, så låntageren har de bedste muligheder for at vælge det rigtige lån.

Lån med omtanke

Før du søger om et lån hos Modus Finans, er det en god idé først at gøre dig klart, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Det er meget nemt at låne penge i dag, og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra end man egentlig har brug for. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke længere har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi, før man optager et lån.

Modus Finans – Hvad skal jeg betale i rente?

Modus Finans tilbyder en fleksibel lånemulighed med en høj selvbestemmelse. Du får her mulighed for selv at vælge lånebeløb samt hvor lang løbetid, du ønsker på dit lån. Din præcise rente udregnes efter flere faktorer, for eksempel lånebeløb, løbetid samt din kreditværdighed. Derfor kan man ikke fastsætte lånets rente på forhånd. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Modus Finans, når du har ansøgt om et lån. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

ÅOP

Overvejer du at optage et lån, skal du være opmærksom på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets renter og gebyrer, altså lånets samlede omkostninger regnet med. Det kan være svært som forbruger selv at gennemskue prisen på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Hos Modus Finans vil lånets ÅOP fremgå af dit lånetilbud. 

Modus Finans – Lån med NemID

Når du ansøger om et lån hos Modus Finans, skal du bruge til NemID til at underskrive med. Du udfylder en låneansøgning direkte på Modus Finans’ hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som bruges til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Modus Finans – Fortrydelse

Vælger du et lån hos Modus Finans, har du en række rettigheder. Blandt andet har du i henhold til Kreditaftaleloven ret til 14 dages fortrydelse på dit lån. Skulle du vælge at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

Lån trods RKI

Det er desværre muligt at låne penge hos Modus Finans, hvis du står registreret i RKI. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

Modus Finans – Fordele

  • Modus Finans tilbyder lån online, nemt og hurtigt
  • Modus Finans giver dig frihed til selv at vælge lånets løbetid
  • Modus Finans giver dig mulighed for afdragsfrie perioder
  • Modus Finans giver dig frihed til at bruge dit lån, til hvad du ønsker
  • Modus Finans tilbyder lån med NemID
Vælg stjerner