Mikrolån

Mikrolån

Mikrolån nu og her – Få pengene allerede i dag

Folkelånet
10.000 - 50.000 kr
Lån mellem
1 - 36 mdr.
Løbetid
21 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkStraks udbetaling
CheckmarkGratis kreditvurdering
CheckmarkLån med NemID
Sponsoreret
eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Cashper.dk
2.000 - 20.000 kr
Lån mellem
3 - 6 mdr.
Løbetid
18 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkMeget populært
CheckmarkPengene inden 1 time
CheckmarkNem Ansøgning
Sponsoreret
eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Simbo.dk
500 - 30.000 kr
Lån mellem
1 - 3 mdr.
Løbetid
19 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkGratis Lån i 30 dage
CheckmarkLav lånealder 19 År
CheckmarkHurtig Udbetaling
Sponsoreret
eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Vivus
2.000 - 12.000 kr
Lån mellem
1 - 6 mdr.
Løbetid
20 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
Checkmark50% rabat på første lån
CheckmarkUdbetaling med det samme
CheckmarkNem Ansøgning
Sponsoreret
eks: Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 793 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12793 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2083 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Kreditnu
1.000 - 25.000 kr
Lån mellem
12 - 12 mdr.
Løbetid
23 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkSvar straks
CheckmarkLån på 60 sek
CheckmarkKundefavorit
Sponsoreret
eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Kronelån
1.000 - 20.000 kr
Lån mellem
1 - 3 mdr.
Løbetid
19 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkSvar straks
CheckmarkEnkel ansøgning
CheckmarkUnderskriv med NemID
Sponsoreret
eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret

Har du brug for et lån? Med et mikrolån kan du låne pengeMikrolån til hvad du ønsker. Et mikrolån er nemt og hurtigt. Du kan ansøge om et lån online og modtage pengene på din konto allerede i dag. Der kan være mange grunde til, at man pludselig har behov for et mindre lån. Heldigvis er der gode muligheder for at få lov til at låne penge med et mikrolån. Et mikrolån er en yderst nemt og hurtigt måde at låne penge på. Du kan læse meget mere om mikrolån på siden her.

Mikro lån

Mikro lån er hurtig lån. Står du i en situation, hvor du pludselig mangler penge? Det kan være du har modtaget en ekstra regning, har brug for at købe studiebøger eller din cykel er gået i Mikro lånstykker. Har du blot brug for et mindre beløb, kan du vælge et mikro lån. Et mikro lån er et hurtig lån på et mindre beløb. Et mikro lån har også typisk en kort løbetid. Du kan modtage beløbet på din konto allerede samme dag, som du ansøger om et lån. Med hurtig lån menes der, at man hurtigt kan låne pengene, og at pengene hurtigt skal betales tilbage igen. Ganske nemt og hurtigt er et mikro lån afviklet igen. Et mikro lån er især populær, hvis man mangler penge her og nu.

Microlån

Mikcolån kan optages nemt og hurtigt. Du kan ansøge om et microlån direkte fra din mobil. Du kan således hurtigt ansøge om et lån i din frokostpause eller på vej hjem i bussen. Ligesom det er hurtigt at ansøge om et microlån, udbetales et microlån også hurtigt. Allerede få timer efter du har ansøgt, kan du modtage beløbet på din konto. Idet et microlån typisk er små lån påMicrolån mindre beløb, skal dette også hurtigt betales tilbage igen, typisk indenfor 10 – 60 dage. Det er altså både nemt og hurtigt at få et microlån, og ganske hurtigt ude af verden igen.

Mikrolån – Lån penge med det samme

I en travlt hverdag er det vigtigt, at tingene går hurtigt. Med et mikrolån eller et sms lån kan du låne penge med det samme. Forestil dig, at din cykel er punkteret. Det er sidst på måneden, og du har ikke råd til at få din cykel lappet. Du har brug for din cykel hver dag for at komme på arbejde. Du har derfor brug for et lille lån med det samme. Med et lån kan du trække din cykel til cykelhandleren og søge om et mikrolån med det samme. Mens cykelhandleren lapper din cykel, modtager du lånet på din konto, og du er køreklar igen. Så hurtigt kan det faktisk gå.

Mikrolån er små lån

Mikrolån er små lån. Det mindste beløb er lån 500 kr, men du kan også låne større beløb, f.eks. lån 20000  Denne type lån kendes også som sms lån, kviklån, eller minilån. Der er ikke den store forskel på disse lån og egentlig er det blot forskellige navne for det samme. Vigtigst er det, at man vælger det lån, der passer een bedst, så kan man i princippet kalde det hvad man vil. Fælles for denne type lån er, at det er lån på mindre beløb, der hurtigt skal betales tilbage igen, typisk indenfor 10 – 60 dage.

Gratis mikrolån

Lån penge gratis. Er det virkelig muligt? Ja, det er det. Med et gratis lån har du tidligere kunnet låne et mindre beløb, lån 4000 kr. Nu kan du faktisk få et lån 15000 kr gratis. Eneste betingelse for at låne penge gratis er, at du betaler lånet tilbage indenfor den fastsatte frist, typisk indenfor 30 – 60 dage. Ved du at du får lidt ekstra i lønningsposen næste gang, måske har du haft overarbejde eller får en bonus udbetalt, og dermed er sikker på, at du kan betale et mindre beløb tilbage næste måned, så kan du faktisk låne penge gratis med et rentefrit lån. Der er hverken renter, gebyrer eller andre omkostninger ved sådan et mikrolån. Det er derfor en ganske fornuftig løsning, hvis du er sikker på, at du kan betale beløbet tilbage hurtigt. Et helt gratis lån kan banken ikke tilbyde dig.

Mikrolån er små lån

Et mikrolån kan fås i mange størrelser. Der er de helt små lån på 100 kr. til  lån 1000 kr, og de lidt større  lån helt op til lån 50000 kr. Har du blot brug for et mindre beløb, kan dette lånes helt gratis. Har du behov for et lidt større beløb over 15000 kr vil der være omkostninger på lånet. Det kan være svært selv at overskue, hvor mange penge man kan låne hvor. Derfor har vi lavet en oversigt over de forskellige låneudbydere, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvilke låneudbydere der er relevante for dig. Når du har bestemt dig for, hvor mange penge du har behov for at låne, kan du hurtigt på vores oversigt vælge den eller de låneudbydere, der kan låne dig det bestemte beløb. Det er vigtigt, at du overvejer hvor mange penge du har behov for at låne, samt hvornår du kan betale lånet tilbage igen.

Du bliver hurtig gældsfri med et mikrolån

Et mikrolån har typisk en kort løbetid. Det vil sige, at lånet hurtigt skal betales tilbage igen. Nogle lån kan indfries helt ned til 5 dage efter man har optaget lånet. Typisk vil løbetiden på små lån dog være mellem 10 – 60 dage. Et mikrolån er derfor en smart løsning, hvis man ved, at man vil kunne betale lånet tilbage indenfor kort tid. Måske ved du, at dine feriepenge er på vej, eller at du skal have penge tilbage i Skat. Hvis du er sikker på, at du kan betale lånet tilbage hurtigt, er et mikrolån en smart løsning, da der ikke vil særlig høje omkostninger på et hurtig lån. I nogle tilfælde kan du endda låne penge helt gratis, blot du betaler lånet tilbage indenfor løbetiden. Et mikrolån kan således være afbetalt meget hurtigt igen, og er en oplagt mulighed, hvis du kun har brug for et kortsigtet lån.

Mikrolån med omtanke

Et mikro lån er meget nemt og hurtigt at optage. Derfor er det vigtigt, at man lige overvejer en ekstra gang, før man optager et mobillån. Ved et mikro lån er der ingen der spørger dig, hvorfor du har behov for et lån eller hvad du ønsker at bruge pengene til. Derfor kan man nemt lade sig friste af lige at låne lidt ekstra til at forsøde tilværelsen med. Men  man skal huske, at lånet skal betales tilbage igen. Det er derfor vigtigt, at man laver et budget, der viser, hvor stort et rådighedsbeløb man har. Betaler man ikke afdragene på sit lån, kan det nemlig blive en meget dyr affære. Overholder man ikke betingelserne for sit lån påløber der høje renter og gebyrer og det er hér, at mange kan ende i økonomiske problemer. Kommer man først bagud med sine afdrag, kan det være meget svært at komme med igen og man kan ende i en grim gældsspiral.

Mikrolån – Overvejelser

Hvad skal man overveje, før man optager et mikrolån? Det er væsentligt at gøre sig klart, hvor stort et beløb man har behov for at låne samt hvornår man har mulighed for at betale lånet tilbage. Det kan være en rigtig god idé at lægge et budget for sin privatøkonomi, så man har et godt overblik over, hvad man har råd til. Det kan lyde lidt kedeligt, at skulle lægge et budget, og nogle synes det er en svær opgave. Men det er slet ikke så besværligt. Man kan også vælge at bruge en app, som hjælper en med at holde styr på sin økonomi. Ønsker du hjælp til at lægge et budget, kan du læse mere her.

Hvor kan man låne penge?

Hvad gør man, hvis man pludselig brug for et lån? Man kan vælge at gå i banken og bestille et møde med sin bankmand. Efter finanskrisen er det blevet væsentligt svære at låne penge i banken. Din bankmand vil gennemgå din økonomi og vurdere, om du kan få lov at låne og i så fald hvor meget. Kan du få lov at låne her, vil han tilbyde dig et forbrugslån eller en kassekredit. Begge disse lån har ret høje renter. Man kan også vælge at forhøre sig hos venner eller familie. Dette er sjældent en god idé, da penge mellem sine nærmeste nemt kan give anledning til gnidninger eller endda skænderier. Endelig kan du vælge et mikrolån. Et mikrolån kan du optage ganske nemt og hurtigt og uden at skulle forklare din privatøkonomi for nogen. Og det er da også derfor, at mange vælger denne løsning.

Mikrolån – Bestem selv

Et mikrolån giver en høj frihed og selvbestemmelse. Du skal ikke spørge om lov til at låne eller forklare din økonomiske situation til nogen. Du bestemmer helt selv, hvor mange penge du vil låne, og hvad du vil bruge dem til. Det føles skønt, at man som voksent menneske selv kan få lov at bestemme over sin egen økonomi. En bankrådgiver vil have mange spørgsmål til dig, hvis du forsøger at få et lån i banken. Det gør han først og fremmest for at sikre, at banken får sine penge igen. Men han gør det også, for at sørge for, at du ikke lige pludselig har lånt flere penge, end du har råd til at betale tilbage. Din bankrådgiver kan endvidere hjælpe dig med rådgivning om det bedste lån for dig. Vælger du et kviklån, står du selv med ansvaret for din økonomi. Det giver som sagt en høj frihed, men man skal derfor også være realistisk med, hvordan ens økonomi ser ud. Det er nemlig også kun dig, der alene skal betale lånet af igen.

Hvad koster et mikrolån?

Et mikrolån kan koste fra helt gratis og op til ret dyrt. Det kan være meget svært her at nævne en bestemt pris, for prisen på et mikrolån afhænger helt af hvor meget du skal låne og over hvor lang tid. Men et mikrolån behøver ikke være dyrt, og kan sagtens være billigere, end hvad banken kan tilbyde dig. Det er dog vigtigt at se sig godt for, inden man optager et lån. På vores oversigt kan du danne dig et billede af, hvad de forskellige lån koster. Det er naturligvis vigtigt at kigge efter renter og gebyrer, men den bedste måde at se prisen på et lån, er at kigge efter lånets ÅOP. Lånets ÅOP oplyser dig nemlig om lånets samlede årlige omkostninger.

Hvad er ÅOP?

I forhold til lån er ÅOP et meget vigtigt tal. Det er nemlig det tal, der dækker over lånets årlige omkostninger i procent. Det er lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop fordi det for forbrugeren er meget vanskeligt selv at regne prisen på et lån ud. Nogle lån har høje gebyrer, men lave renter. Andre lån har lave gebyrer og høje renter. Derfor skal man oplyses, om lånets ÅOP så man lettere kan gennemskue hvad et lån reelt koster. For at man kan bruge ÅOP til at finde det billigste lån, skal man dog være opmærksom på, at det skal være samme type lån man sammenligner. Altså et lån på samme beløb og løbetid.

Du kan blive meget klogere på ÅOP her.

Mikrolån uden sikkerhed

Et mikrolån kan optages uden at stille sikkerhed. Det betyder, at du ikke behøver eje noget af værdi, som du kan stille til sikkerhed for lånet. Der stilles nemlig ikke de store krav til din indkomst for at optage et mikrolån. Enkelte låneudbydere har et minimumskrav til din indkomst, med den er som regel kun 50000 kr. Du kan altså få lov at optage et mikrolån, selvom du har en lav indkomst. Hos de fleste låneudbydere behøver du heller ikke vise lønsedler eller årsopgørelse. Endnu en grund til, at et mikrolån er meget nemt at få bevilget.

Mikrolån – Find dit lån her

Har du brug for et lån, er der mange forskellige låneudbydere, som du kan benytte. Det kan være svært at gennemskue, hvilket lån der er bedst og billigst for dig. Nogle mikrolån har høje renter, nogle har høje gebyrer, nogle har en længere løbetid og andre igen en højere afdragsfrihed. Det kan derfor lidt uoverskueligt at vælge, hvilket mikrolån man skal vælge. Det er derfor et godt udgangspunkt først at finde ud af, hvor mange penge du har behov for at låne samt hvornår du kan betale lånet tilbage.

Herefter kan du nemt på vores oversigt se, hvilke låneudbydere der er interessante for dig. Når du har fundet den eller de låneudbydere, du ønsker at låne hos, klikker du dig blot ind på deres hjemmeside og udfylder en låneansøgning. Du vil herefter modtage et lånetilbud fra låneudbyderen. Af lånetilbuddet kan du se de præcise vilkår og pris for lånet. Du kan med fordel indhente flere forskellige lånetilbud, så du nemt kan sammenligne lånene og vælge det bedste lån for dig.

Find billigste mikrolån

Før du vælger at optage et mikrolån, er det en god idé at indhente flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Det er helt uforpligtende at indhente et lånetilbud, og lånet er først trådt i kraft, når du har godkendt og underskrevet et lånetilbud. Af et lånetilbud fremgår de præcise vilkår og betingelser for lånet. Og ikke mindst fremgår den præcise pris på lånet også her. Det er derfor lettere at sammenligne de forskellige lån, når du har de præcise vilkår for lånet på skrift. For at finde det billigste mikrolån, skal du finde det lån, med den laveste ÅOP. Lånets ÅOP fortæller dig lånets samlede årlige omkostninger, altså er alle renter, gebyrer og omkostninger medregnet i lånets ÅOP.

Mikrolån 18 år

Som hovedregel kan du få et mikrolån, hvis du er fyldt 18 år. Der er dog nogle låneudbydere, som har fastsat deres aldersgrænse til 20, 23 eller 25 år. Det vil altså sige, at du har flest muligheder for et mikrolån, hvis du er fyldt 25 år. Hvis du er under 25 kan det ske, at du får afslag hos en låneudbyder, fordi de har en aldersgrænse hos dem. Men derfor kan du sagtens søge om et mikrolån hos en af de andre låneudbydere, som har en lavere aldersgrænse. På vores oversigt, kan du se, hvilke alderskrav de forskellige låneudbydere har.

Hvem kan få et mikrolån?

For at få et mikrolån skal du være fyldt 18 år. Hos nogle låneudbydere skal du dog være fyldt 20,23 eller 25 år. Herudover skal du være dansk statsborger samt have en dansk folkeregister adresse. Endvidere må du ikke stå registreret hos RKI. Når du ansøger om et mikrolån skal du oplyse dit cpr.nr., dine kontaktoplysninger samt hvilken bank du ønsker beløbet overført til. Endvidere skal du bruge dit NemID til at underskrive med.

Mikrolån – Hvordan søger man?

Når du på vores oversigt har fundet den eller de låneudbydere du ønsker at bruge, klikker du dig videre ind på deres hjemmeside. Her kan du nemt og hurtigt udfylde en låneansøgning. Herefter vil du modtage et lånetilbud fra låneudbyderen, hvor du kan se de præcise betingelser samt prisen på lånet. Dit mikrolån er først en realitet, når du har godkendt og underskrevet lånetilbuddet. Du kan derfor med fordel søge hos et par forskellige låneudbydere, så du kan sammenligne priserne på dit lån. Når du har fundet det lån, du gerne vil have, underskriver du lånetilbuddet med dit NemID. Herefter er pengene på vej til din konto, typisk indenfor et par timer.

Mikrolån med NemID

Lån med NemID. For at søge om et mirkolån skal du underskrive din låneansøgning med dit NemID. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som låneudbyderne kan bruge til at identificere dig med. Dit NemID udstedes personligt til dig og er en digital signatur, som kan bruges til at logge på private og offentlige hjemmesider, f.eks. din netbank og hos Skat. Endvidere kan du også bruge dit NemID til at logge på Experians RKI-register for at tjekke, om du står registreret der. Du kan læse mere om NemID her.

Mikrolån trods RKI

Du kan ikke få et mikrolån, hvis du er registreret hos RKI. Det største og mest benyttede RKI register i Danmark er Experians RKI-register, som er et register over dårlige betaler. Man bliver registreret her, hvis man har gæld, man ikke har betalt. Har du mistanke om, at du er registreret hos Experians RKI-register, kan du rette henvendelse direkte til Experian. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, hvor meget du skylder og om hvordan du kan blive slettet fra RKI-registret igen.

Du kan læse mere om Experians RKI-register her.

Fordele ved et mikrolån

Et mikrolån er en nem og hurtigt løsning, hvis du har behov for et hurtigt lån. Du kan nemt og hurtigt ansøge online direkte fra din telefon eller tablet. Du behøver således ikke møde op i banken og forklare din økonomiske situation og redegøre for din privatøkonomi. Hvorfor du har brug for et lån og hvad du ønsker at bruge pengene til, er din egen sag. Du skal ikke stille sikkerhed for et mikrolån og behøver heller ikke anden dokumentation. Du kan hurtigt ansøge om et mikrolån på nettet og modtage beløbet på din konto samme dag. Et mikrolån behøver ikke være dyrt og kan i nogle tilfælde være helt gratis.

Vælg et mikrolån fordi

  •  – det er nemt og hurtigt
  •  – kan søges online enten hjemmefra eller på farten
  •  – du behøver ikke møde op og forklare din privatøkonomi
  •  – kan optages uden sikkerhed og dokumentation
  •  – du kan få pengene på din konto allerede i dag

Ulemper ved et mikrolån

En ulempe ved at optage et mikrolån er, at der ikke ydes rådgivning i forbindelse med långivningen. Det er din egen sag, hvor mange penge du vil låne samt hvad du bruger pengene på. Vælger du et banklån i stedet for et mikrolån, vil din bankrådgiver regne på din økonomi og sørge for, at du ikke låner flere penge, end du har råd til at betale tilbage. Med et mikrolån bestemmer du selv, og det er derfor vigtigt, at du selv regner lidt på, hvor meget du har råd til at låne. Hvis du pludselig ikke kan betale dit lån tilbage, kan det nemlig blive en meget dyr fornøjelse. Man kan ende i uoverskuelig gæld, hvis man ikke har råd til at betale afdragene på lånet.