Hurtigt og nemt lån i danmark

Lendon

Lendon

Lendon tilbyder lån fra 500 kr. og op til 15000 kr. Har du behov for et hurtigt sms lån, kan du meget hurtigt udfylde en låneansøgning online hos Lendon. Du får svar på din lånesøgning med det samme. Lendon tilbyder et af Danmarks hurtigste lån. Søger du indenfor åbningstidstiden, overføres beløbet til din konto indenfor 3 timer. Lendon tilbyder både kassekredit og kviklån. Her kan du endvidere få de første 30 dage rente- og gebyrfrit, hvis du er ny kunde. På siden her kan du læse meget mere om dine lånemuligheder hos Lendon.

Lendon.dk

Lån penge hos Lendon.dk, hvis du har brug for et hurtig lån her og nu. Måske mangler du et lån 2000 kr. til en ny cykel? Måske har du modtaget en uventet regning og nu mangler et lån 4000 kr? Eller måske drømmer du om et lån 10000 kr. til en scooter? Hos Lendon kan du søge om et lån uden sikkerhed og bruge pengene til hvad du ønsker. Lendon.dk stiller nemlig hverken spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du skal bruge pengene til.

Lendon – Lån penge online

Lån penge online hos Lendon. Hos Lendon kan du nemt og hurtigt søge om et lån online. Du udfylder en låneansøgning direkte på Lendons hjemmeside. Låneansøgning skal udfyldes med nogle få oplysninger og skal herefter underskrives med dit nemid. Det er ikke nødvendigt at medsende yderligere dokumentation, og derfor går det yderst hurtigt at låne penge hos Lendon. Du får svar på din låneansøgning med det samme. Godkendes du til et lån, overføres pengene til din konto indenfor få timer.

Lendon – Lån uden sikkerhed

Hos Lendon kan du få et lån uden sikkerhed. Et lån uden sikkerhed betyder, at du ikke behøver stille dine ejendele i pant for at få et lån. Ved et almindeligt banklån skal du typisk stille noget til sikkerhed for dit lån. Det kan for eksempel være din bil eller dit hus. Hvis du så pludselig ikke kan betale afdragene på dit lån, kan banken sælge den ejendel, du har stillet til sikkerhed, for at få deres penge igen. Hos Lendon slipper du for at pantsætte dine ejendele, da du her får et lån uden sikkerhed.

Lån gratis hos Lendon

Hos Lendon kan du få et rentefrit lån i op til 30 dage. Du kan låne op til 15000 kr. rente- og gebyrfrit. Der kræves blot, at du er førstegangskunde hos Lendon. Det er ganske smart, hvis du lige står og mangler for eksempel et lån 3000 kr. og ved, at du kan betale beløbet tilbage i løbet af den næste måned. Du bestemmer selv, om du vil betale lånet tilbage indenfor 30 dage, og dermed have lånt penge gratis, eller om du vil lade kreditten løbe over længere tid.

Lendon – Lån hurtigt

Man kan nemt komme i en situation, hvor man har behov for lidt ekstra penge. Lendon tilbyder et af Danmarks hurtigste lån. Allerede i løbet af 3 timer fra du sender din ansøgning, kan du have beløbet på din konto. Det er langt hurtigere, end hvad banken kan tilbyde dig. Det kan også være svært, at få et lån bevilget i banken. Her vil din bankrådgiver gennemgå dit budget og din privatøkonomi. Hos Lendon slipper du for spørgsmål omkring din økonomi og dit budget. Her er det nemlig din egen sag, hvorfor du har brug for et lån. Du har også helt frie tøjler til at bruge lånet, på hvad du lyster.

Lendon – Fleksibelt lån

Hos Lendon kan du låne fra 500 kr. og op til 15000 kr. Lendon tilbyder både lån som kassekredit. og som kviklån. Hvilket lån du skal vælge, kommer således an på, hvor mange penge du har behov for at låne. Du kan læse mere om dine lånemuligheder på Lendons hjemmeside.

Hvem kan låne hos Lendon?

Lendon har følgende krav til sine låntagere:

 • Du skal være fyldt 21 år
 • Du skal have et dansk cpr.nr.
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
 • Du skal have et gyldigt NemID
 • Du skal have en aktiv mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal vurderes kreditværdig af Lendon
 • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Ligesom der stilles krav til dig, stilles der i henhold til Kreditaftaleloven også krav til låneudbyderne om at informere dig om blandt andet lånets ÅOP, så du har de bedste muligheder for at vælge det rigtige lån til dit behov.

Lån med omtanke

Før du søger om et lån hos Lendon, er det en god idé først at overveje, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Det er meget nemt at låne penge i dag, og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke længere har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi, før man optager et lån.

Hvilket lån skal jeg vælge?

Når du søger efter lån på nettet, vil du hurtigt opdage, at der findes rigtig mange lånetyper. Du vil støde på navne som smslånkviklån og mobillån. Du vil også finde navne som minilån og mikrolån. Du kan også prøve at søge efter gratis lån eller rentefrit lån. Der er stor konkurrence på lånemarkedet og der findes mange forskellige lånetyper. Alle disse navne dækker egentlig alle over samme type lån, nemlig hurtig lån, som du kan søge online. Du behøver ikke hænge dig så meget i navnet på lånet. På grund af en ændring i kreditaftaleloven tilbydes de fleste hurtig lån i dag som en kassekredit.

Hvad skal jeg betale i rente?

Hos Lendon får du mulighed for selv at vælge lånebeløb og hvilken lånetype, du ønsker. Endvidere har du  mulighed for at få 30 dages rente- og gebyrfrit lån. Lånets rente udregnes efter flere faktorer, og man kan derfor ikke oplyse den præcise rente på forhånd. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Lendon, når du har ansøgt om et lån. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Lendon – Lån med NemID

Når du ansøger om et lån hos Lendon, skal du bruge til NemID til at underskrive med. Lån med NemID, når du udfylder en låneansøgning direkte på Lendons hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som Lendon bruger til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra borger.dk eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et herLån med NemID betyder også hurtig lån.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Lendon – Fortrydelse

Vælger du et lån hos Lendon, har du som låntager en række rettigheder. Blandt andet har du i henhold til Kreditaftaleloven ret til 14 dages fortrydelse på dit lån. Vælger du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

Lendon – Lån trods RKI

Hos Lendon kan du desværre ikke få lov til at låne penge, hvis du står registreret i RKI. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

Lendon – Fordele

 • Her kan du frit bruge dit lån, til hvad du ønsker
 • Her kan du låne online med dit NemID
 • Her har du mulighed for 30 dages gratis lån
 • Her kan du låne uden dokumentation og sikkerhedsstillelse
 • Her kan du modtage beløbet på din konto indenfor 3 timer
Vælg stjerner