Hurtigt og nemt lån i danmark

Leasy

Leasy tilbyder lån fra 10000 kr og op til 50000 kr. Hos Leasy kan du få et hurtig lån, hvor du nemt kan udfylde en låneansøgning online hos på Leasys hjemmeside. Du får svar på din lånesøgning med det samme. Godkendes du til lånet, overføres beløbet til din NemKonto indenfor 2 hverdage. Her på siden kan du læse meget mere om dine lånemuligheder hos Leasy.

Leasy lån

Lån penge hos Leasy, hvis du har brug for et lån her og nu. Måske mangler du et lån 20000 kr til nye møbler? Eller måske et lån 30000 kr. til udbetalingen på en ny bil? Det kan også være at du ønsker et lån 40000 kr så du kan tage afsted på din drømmerejse? Hos Leasy kan du søge om et lån uden sikkerhed og bruge pengene til hvad du ønsker. Leasy stiller nemlig ikke spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du ønsker at bruge pengene til. 

Leasy – Fleksibelt lån

Hos Leasy kan du låne fra 10000 kr. og op til 50000 kr. Endvidere kan du vælge en løbetid på dit lån fra 12 måneder og op til 72 måneder. Leasy tilbyder således en fleksibel lånemulighed, hvor du selv har kan bestemme, hvor meget du ønsker at betale i månedlige afdrag. Det giver et meget fleksibelt lån og og en høj selvbestemmelse. Du kan således selv justere dine afdrag til din økonomi og tilpasse dit lån til dit budget.

Leasy – Lån hurtigt

Har du behov for et lån nu og her? Leasy tilbyder hurtig lån, hvor du kan have beløbet på din konto indenfor 2 hverdage. Søger du om et banklån, skal du først til møde med din bankrådgiver. Han vil gennemgå dit budget og din privatøkonomi. Herefter vil han vurdere, om du kan få bevilget et lån. Efterfølgende er der papirarbejde, der skal udarbejdes. Hos Leasy slipper du for spørgsmål omkring din økonomi og dit budget. Her er det nemlig din egen sag, hvorfor du har brug for et lån. Hos Leasy kan du nemt og diskret sende en låneansøgning online. Og allerede i løbet af 2 hverdage, kan du have beløbet på din konto.

Hvilket lån skal jeg vælge?

Søger efter lån på nettet, vil du hurtigt opdage, at der findes rigtig mange lånetyper. Du vil kunne finde navne som smslånkviklån og mobillån. Du vil også finde navne som minilån og mikrolån. Du kan også prøve at søge efter gratis lån eller rentefrit lån. Der findes rigtig mange låneudbydere på markedet, og derfor også mange forskellige lånetyper. Alle disse navne dækker egentlig alle over samme type lån, nemlig hurtig lån, som du kan søge online. Du behøver ikke hænge dig så meget i navnet på lånet. På grund af en ændring i kreditaftaleloven tilbydes de fleste hurtig lån i dag som en kassekredit. Vigtigst er det selvfølgeligt, at du finder det bedste lån til dit behov.

Hvem kan låne hos Leasy?

Leasy følgende få krav til sine låntagere:

I henhold til kreditaftaleloven stilles der også krav til låneudbyderne om at informere dig om blandt andet ÅOP, så låntageren har de bedste muligheder for at vælge det rigtige lån.

Leasy – Lån med omtanke

Før du søger om et lån hos Leasy, er det en god idé først at overveje, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Det er meget nemt at låne penge i dag, og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra end man egentlig har brug for. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke længere har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi, før man optager et lån.

Leasy – Lån med budget

Overvejer du et lån hos Leasy, anbefaler vi, at du først lægger et budget over din økonomi. Det er vigtigt, at man har et godt og realistisk billede at sin økonomi, før man optager et lån. Hos Leasy har du en høj selvbestemmelse og der følger ikke rådgivning med i lånet. Det er således kun dig alene, der har ansvaret for at få dit lån betalt tilbage. Derfor er det en god idé at lægge et budget før du låner, så du kender dine indtægter og udgifter. Man kan sagtens selv lægge et budget, men har du brug for hjælp, kan du læse mere om budgetplanlægning her.

Leasy – Hvad skal jeg betale i rente?

Leasy tilbyder en fleksibel lånemulighed med en høj selvbestemmelse. Du får her mulighed for selv at vælge lånebeløb samt hvor lang løbetid, du ønsker på dit lån. Din præcise rente udregnes efter flere faktorer, for eksempel lånebeløb, løbetid samt din kreditværdighed. Derfor kan man ikke fastsætte lånets rente på forhånd. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Leasy, når du har ansøgt om et lån. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

ÅOP

Overvejer du at optage et lån hos Leasy, skal du være opmærksom på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets renter og gebyrer, altså lånets samlede omkostninger regnet med. Det kan være svært som forbruger selv at gennemskue prisen på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Hos Leasy vil lånets ÅOP fremgå af dit lånetilbud. 

Leasy – Lån med NemID

Når du ansøger om et lån hos Leasy, skal du bruge til NemID til at underskrive med. Du udfylder en låneansøgning direkte på Leasys hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som Leasy bruger til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Leasy – Fortrydelse

Vælger du et lån hos Leasy, har du en række rettigheder. Blandt andet har du i henhold til Kreditaftaleloven ret til 14 dages fortrydelse på dit lån. Hvis du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

Lån trods RKI

Du kan desværre ikke få lov til at låne penge hos Leasy, hvis du står registreret i RKI. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

Leasy – Fordele

  • Leasy tilbyder lån online, nemt og hurtigt
  • Leasy giver dig frihed til selv at vælge lånets løbetid
  • Leasy giver dig frihed til at bruge dit lån, til hvad du ønsker
  • Leasy tilbyder lån uden sikkerhedsstillelse
  • Leasy tilbyder lån med NemID
Vælg stjerner