Hurtigt og nemt lån i danmark

Bank Norwegian

Bank Norwegian tilbyder hurtig lån. Her kan du her låne fra 5000 kr og op helt op til 400000 kr. Du kan nemt og hurtigt udfylde en låneansøgning online. Du får svar på din låneansøgning med det samme. Godkendes du til lånet, bliver beløbet overført til din NemKonto allerede samme dag. Du kan læse meget mere om dine lånemuligheder hos Bank Norwegian på siden her.

Norwegian Bank

Norwegian Bank tilbyder hurtige sms lån, til dig der har brug for et lån nu og her. Uanset hvad du lige står og mangler penge til, kan du søge om et lån hos Norwegian Bank. Måske ønsker du dig et  lån 10000 kr. til en ny mountainbike? Eller måske mangler du et lån 40000 kr. til et indskud til en ny lejlighed? Det kan også være du ønsker at låne 100000 kr. til at renovere dit sommerhus for? Hos Bank Norwegian Bank kan du søge om et hurtigt sms lån og bruge pengene til lige hvad du ønsker. Bank Norwegian blander sig ikke i, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du skal bruge pengene til.

Bank Norwegian – Fleksibelt lån

Hos Bank Norwegian kan du låne fra 5000 kr. og op til 400000 kr. Du kan vælge at afdrage dit lån over en periode på helt op til 15 år. Du har således mulighed for selv at bestemme, hvor lang en løbetid, du ønsker på dit lån. Det giver dig en god mulighed for at tilpasse lånet til dit økonomiske behov. Det giver en høj fleksibilitet og selvbestemmelse. Du skal blot gøre dig klart, hvor mange penge du ønsker at låne, samt hvor meget du ønsker at afdrage på lånet med. Herefter kan du nemt og hurtigt søge om et hurtig lån hos Bank Norwegian.

Bank Norwegian – Lån hurtigt

Har du brug for et lån nu og her? Du kan vælge at gå i banken og høre, om du kan låne penge der. I banken vil du skulle bestille et møde med din bankrådgiver. Han vil gennemgå dit budget og din privatøkonomi. Får du bevilget et lån i, er der efterfølgende papirarbejde. Vælger du i stedet et online lån hos Bank Norwegian kan du nemt og diskret sende en låneansøgning på nettet. Du vil ikke blive udspurgt om, hvorfor du har brug for et lån. Du har også helt frie tøjler til at bruge lånet, på hvad du lyster. Hos Bank Norwegian kan du få beløbet udbetalt på din konto allerede samme dag, som du søger om lånet.

Hvem kan låne hos Bank Norwegian?

  • Bank Norwegian har få krav til sine låntagere:
  • Du skal være fyldt 23 år.
  • Du skal have fast bopæl i Danmark.
  • Du skal have fast arbejde
  • Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Der stilles også krav til låneudbyderne om at informere låntagerne om blandt andet ÅOP, så låntageren har de bedste muligheder for at vælge det rigtige lån.

Lån med omtanke

Før du vælger at optage et lån er det vigtigt, at du overvejer, hvor mange penge du har behov for at låne. Og ligeså vigtigt, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Idet det er så nemt at låne penge i dag, kan man nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Der vil i så fald påløbe høje gebyrer på lånet. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi.

Bank Norwegian – Hvad skal jeg betale i rente?

Bank Norwegian tilbyder en fleksibel lånemulighed med en høj selvbestemmelse. Du har mulighed for selv at vælge lånebeløb og lånets løbetid. Derfor kan man ikke fastsætte lånets rente på forhånd. Din rente bliver udregnet efter flere faktorer, f.eks. lånebeløb, løbetid samt din kreditværdighed. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Bank Norwegian. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Bank Norwegian – Lån med NemID

Når du ansøger om et lån hos Bank Norwegian skal du bruge dit NemID til at underskrive med. Lån med NemID, når du søger direkte på Bank Norwegians hjemmeside og udfylder en låneansøgning online. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som Bank Norwegian bruger til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Bank Norwegian – Fortrydelse

Vælger du et lån hos Bank Norwegian, har du som låntager en række rettigheder. Blandt andet har du 14 dages fortrydelse på dit lån. Vælger du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

Bank Norwegian – Fordele

  • Hos Bank Norwegian kan du frit bruge dit lån,til hvad du ønsker
  • Du kan låne online, nemt og hurtigt
  • Du behøver du ikke stille sikkerhed for dit lån
  • Du kan låne med dit NemID
  • Du vil modtage beløbet på din konto allerede samme dag
Vælg stjerner