Hurtigt og nemt lån i danmark

Selene Finans

Selene Finans tilbyder lån fra 10000 kr og op til 75000 kr. Har du behov for et hurtig lån, kan du nemt og hurtigt udfylde en låneansøgning online hos Selene Finans. Du får svar på din lånesøgning med det samme. Godkendes du til et lån, overføres beløbet til din NemKonto senest en hverdag efter din ansøgning er godkendt. Du kan læse meget mere om dine lånemuligheder hos Selene Finans her på siden.

Lån penge hos Selene Finans

Lån penge hos Selene Finans, hvis du har brug for et lån her og nu. Det kan være, din bil er gået i stykker, og du nu mangler 20000 kr. til at få den repareret for? Det kan også være, at du ønsker dig 30000 kr. til at købe nye møbler for? Eller måske drømmer du om 40000 kr. til en ferie med din familie? Hos Selene Finans kan du søge om et lån uden sikkerhed og bruge pengene til hvad du ønsker. Selene Finans stiller nemlig hverken spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du skal bruge pengene til.

Lån uden sikkerhed hos SeleneFinans

Lån uden sikkerhed hos SeleneFinans. Et lån uden sikkerhed betyder, at du ikke behøver stille sikkerhed for dit lån. Låner du penge i banken, vil banken typisk kræve, at du stiller noget til sikkerhed for dit lån. Det kan for eksempel være din bil, din campingvogn eller dit hus. I tilfælde af, at du pludselig ikke kan betale afdragene på dit lån, så kan banken sælge din bil eller din campingvogn for at få deres penge igen. Vælger du et lån hos SeleneFinans, slipper du for at skulle stille noget til sikkerhed for dit lån. Du behøver altså ikke sætte dine egendele i pant for lånet. Det betyder også, at du godt kan få et lån hos SeleneFinans, selvom du ikke ejer noget af værdi.

Selene Finans – Fleksibelt lån

Hos Selene Finans kan du låne fra 10000 kr. og op til 75000 kr. Du kan vælge at afdrage dit lån over 12 måneder og helt op til 72 måneder. Det giver fleksibilitet og og en høj selvbestemmelse. Det giver dig mulighed for selv at bestemme, hvor lang en løbetid, du ønsker på dit lån. Du kan således selv justere dine afdrag til din økonomi og kan nemt tilpasse lånet til dit budget. Du skal blot gøre dig klart, hvor mange penge du ønsker at låne, samt hvor meget du ønsker at afdrage på lånet med. Herefter kan du nemt og hurtigt søge om et sms lån hos Selene Finans.

Selene Finans – Lån hurtigt

Man kan nemt komme i en situation, hvor man har behov for lidt ekstra penge. Du kan vælge at gå i banken og forhøre dig om dine lånemuligheder der. Her vil din bankrådgiver gennemgå dit budget og din privatøkonomi. Får du bevilget et banklån, er der efterfølgende papirarbejde der skal på plads. Vælger du i stedet et lån hos Selene Finans, kan du nemt og diskret sende en låneansøgning afsted. Her slipper du for spørgsmål omkring din økonomi og dit budget. Når din ansøgning er godkendt, overføres beløbet til din konto indenfor 1 hverdag. Derfor er et lån hos Selene Finans både nemmere og hurtigere end et lån i banken.

Hvem kan låne hos Selene Finans?

Nordisk Lån har kun 3 krav til sine låntagere:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have en fast indtægt
  • Du skal have fast bopæl i Danmark
  • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Ligesom der stilles krav til dig, stilles der Kreditaftaleloven også krav til låneudbyderne om at informere låntageren om blandt andet ÅOP, så låntageren har de bedste muligheder for at vælge det rigtige lån.

Lån med omtanke

Overvejer du et lån hos Selene Finans, er det vigtigt, at du først overvejer, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Det er meget nemt at låne penge i dag,og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra til fornøjelser. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Står du pludselig i en situation, hvor du ikke længere har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Betaler du ikke dine afdrag, vil der påløbe høje gebyrer på lånet. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi, før man optager et lån.

Lån med budget

Før du søger om et lån hos Selene Finans, anbefaler vi, at du først lægger et budget over din økonomi. Det er vigtigt, at man har et godt og realistisk billede at sin økonomi, før man optager et lån. Hos Selene Finans har du en høj selvbestemmelse. Det er således kun dig alene dit ansvar at få dit lån betalt tilbage. Derfor er det en god idé at lægge et budget før du låner, så du kender dine indtægter og udgifter. Man kan sagtens selv lægge et budget, men har du brug for hjælp, kan du læse mere om budgetplanlægning her.

Selene Finans – ÅOP

Overvejer du at optage et lån hos Selene Finans, skal du være opmærksom på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets renter og gebyrer, altså lånets samlede omkostninger regnet med. Det kan være svært som forbruger selv at gennemskue prisen på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Hos Selene Finans vil dit låns ÅOP fremgå af dit lånetilbud. 

Selene Finans – Lån med NemID

Når du ansøger om et lån hos Selene Finans skal du bruge til NemID til at underskrive med. Lån med NemID for at få et hurtigt lån.Du udfylder en låneansøgning direkte på Selene Finans’ hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som Selene Finans bruger til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra borger.dk eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Lån trods RKI

Hos Selene Finans kan du desværre ikke få lov til at låne penge, hvis du står registreret i RKI. Lån trods RKI er ikke muligt hos nogen af vore låneudbydere. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

Selene Finans – Fordele

  • Hos Selene Finans kan du frit bruge dit lån, til hvad du ønsker
  • Hos Selene Finans kan du låne online, nemt og hurtigt
  • Hos Selene Finans behøver du ikke stille sikkerhed for dit lån
  • Hos Selene Finans kan du selv bestemme løbetiden på dit lån
  • Hos Selene Finans du modtage beløbet på din konto i løbet af 1 hverdag
Vælg stjerner