Hurtigt og nemt lån i danmark

24/7 Lån

24/7 lån

24/7 Lån tilbyder lån fra 500 kr. og op til 10.000 kr. Det gør 24/7 Lån til en attraktiv låneudbyder, hvis du blot har behov for et mindre lån. Hos 24/7 Lån oprettes du som bruger, således at du hele tiden har adgang til dit lån. Du kan nemt og hurtigt ansøge om et lån og i løbet af få minutter, for du svar på, om du kan få lov til at låne. Hvis du søger om et lån indenfor 24/7 Låns åbningstid, kan du have beløbet på din konto indenfor 24 timer.

247 – Lån penge hos 247 Lån

Lån penge hos 247 Lån hvis du har behov for et lille hurtig lån. Det kan være, at du lige mangler 1.000 kr. til en fødselsdagsgave? Eller måske har behov for 2.000 kr. til studiebøger? Det kan også være du ønsker dig 5.000 kr. en ny iPhone? 247 Lån tilbyder små lån, med en kort løbetid. 247 Lån er derfor en smart løsning, hvis du blot mangler et mindre beløb i en kort periode. Du kan frit bruge pengene, til det du lige står og mangler.

24-7 Lån – Hurtig lån

24-7 Lån tilbyder hurtig lån. Det vil sige, at der er en kort løbetid på 120 dage på dit lån. Dit lån betales tilbage med 4 lige store afdrag på dit lån. Hos 24-7 Lån har har du mulighed for at tilknytte dit betalingskort til dit lån. Lånebeløbet bliver indsat direkte på dit betalingskort. Ligesom dine afdrag på lånet bliver trukket automatisk på dit kort. Det gør det meget nemt, at pengene indsættes og trækkes automatisk på dit kort.

24/7 Lån – Nemt og Lån hurtigt

Har du behov for et lån nu og her? Man kan nemt komme i en situation, hvor man lige har behov for lidt ekstra penge. Man kan vælge at søge om et lån i banken. Det kan dog være svært overhovedet at få lov til at låne penge her. Det kræver, at din bankrådgiver godkender et lån til dig. Han vil typisk gennemgå dit budget og vurdere, om du han mener, du har råd til et lån. Dette slipper du for med et lån hos 24/7 Lån. Her kan du nemt og diskret  udfylde en låneansøgning på nettet. 24/7 Lån spørger dig nemlig ikke til, hvorfor du har brug for et lån. Du har også helt frie tøjler til at bruge lånet, på hvad du lyster.

24/7 Lån – Hvilket lån skal jeg vælge?

Når du søger efter lån på nettet, vil du hurtigt opdage, at der findes mange lånetyper. Du vil støde på mange navne som smslånkviklån og mobillån. Du vil sikkert også se navne som minilån og mikrolån. Du kan også prøve at søge efter gratis lån eller rentefrit lån. Alle disse navne er med tiden gået lidt af mode, og egentlig dækker de alle over hurtig lån, som du kan søge online. Det er egentlig ikke så vigtigt, hvad man kalder lånet. Vigtigst er det selvfølgelig, at du finder det lån, som passer bedst til dig.

Hvem kan låne hos 24/7 Lån?

24/7 Lån har følgende krav til sine låntagere:

 • Du skal være fyldt 20 år
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse i Danmark
 • Du må ikke have navne- eller adressebeskyttelse
 • Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have NemID
 • Du skal have en aktiv mail adresse samt et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto

Ligesom der stilles krav til dig, stilles der også krav til låneudbyderne. Det er beskrevet i Kreditaftaleloven. De skal blandt andet informere dig om lånets ÅOP, så du har den bedste mulighed for at vælge det rigtige lån til dit behov.

Lån med omtanke

Før du søger om et lån hos 24/7 Lån , er det vigtigt, at du først overvejer, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er meget nemt at låne penge i dag, og derfor kan man nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Hos 24/7 Lån skal dit lån betales tilbage i løbet af 120 dage. Lånet betales tilbage i 4 lige store afdrag, og det er derfor vigtigt, at du har råd til dette. Har du pludselig ikke råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Betaler du ikke dine afdrag, vil der påløbe høje renter og gebyrer på lånet. Det er derfor vigtigt, at du kender dit rådighedsbeløb og har et godt overblik over din økonomi, før du optager et lån.

Lån med budget

Overvejer du at søge om et lån hos 24/7 Lån, anbefaler vi, at du først lægger et budget over din økonomi. Det er vigtigt, at man har et godt og realistisk billede at sin økonomi, før man optager et lån. Det er kun dig alene, der har ansvaret for at få dit lån betalt tilbage. Har du pludselig ikke råd til at betale dine afdrag, bliver dit lån nemlig hurtigt ret dyrt. Derfor er det en god idé at lægge et budget før du låner, så du kender dine indtægter og udgifter. Man kan sagtens selv lægge et budget, men har du brug for hjælp til hvordan man gør, kan du læse mere om budgetplanlægning her.

24/7 Lån – Hvad skal jeg betale i rente?

Hos 24/7 Lån varierer lånets rente alt efter lånebeløbets størrelse samt løbetiden på lånet. Man kan derfor ikke fastsætte lånets samlede rente på forhånd. Din præcise rente vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra 24/7 Lån. Vi anbefaler, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

24/7 Lån – Lån med NemID

Når du ansøger om et lån hos 24/7 Lån skal du bruge dit NemID til at underskrive dit lånetilbud med. Du opretter dig som bruger på 24/7 Låns hjemmeside, og udfylder en låneansøgning direkte på hjemmesiden. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som 24/7 Lån til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra din netbank eller borger.dk. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

24/7 Lån – Fortrydelse

Vælger du et lån hos 24/7 Lån, har du som låntager en række rettigheder. Kreditaftaleloven giver dig blandt andet 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Skulle du vælge at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

24/7 Lån – Rettigheder

Som låntager hos 24/7 Lån har du en række rettigheder. F.eks. skal 24/7 Lån ifølge Kreditaftaleloven oplyse dig om en række forskellige ting, bl.a. lånets samlede debitorbeløb, lånets rente, lånets løbetid samt lånets ÅOP. 

24/7 Lån trods RKI

Du kan desværre ikke få lov at låne hos 24/7 Lån, hvis du står du registreret i RKI. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Står står du registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slette igen.

24/7 Lån – Fordele

 • Hos 24/7 Lån kan du låne online, nemt og hurtigt
 • Her kan du låne, til hvad du ønsker
 • Her kan du låne uden at stille sikkerhed
 • Herkan du låne med dit NemID
 • Her kan du have beløbet på din konto indenfor 24 timer
Vælg stjerner