Hurtigt og nemt lån i danmark

Lånebanken

Lånebanken tilbyder lån fra 5.000 kr og op til 50.000 kr. Har du behov for et hurtig lån, kan du nemt og hurtigt udfylde en låneansøgning online hos Lånebanken. Du får svar på din lånesøgning med det samme. Godkendes du til et lån, overføres beløbet til din NemKonto samme dag, som du ansøger. Beløbet er til rådighed på din indenfor 3 hverdage. 

Lån penge hos Lånebanken

Lån penge hos Lånebanken, hvis du har brug for et lån her og nu. Det kan være, din bil er gået i stykker, og du nu mangler 20000 kr. til at få den repareret for? Det kan også være, at du ønsker dig 30000 kr. til at købe nye møbler for? Eller måske drømmer du om 40000 kr. til en ferie med din familie? Hos Lånebanken kan du søge om et lån uden sikkerhed og bruge pengene til hvad du ønsker. Lånebanken stiller nemlig hverken spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du skal bruge pengene til.

Lånebanken – Fleksibelt lån

Hos Lånebanken kan du låne fra 5000 kr. og op til 50000 kr. Du kan vælge at afdrage dit lån over 12 måneder og helt op til 60 måneder. Det giver fleksibilitet og og en høj selvbestemmelse. Det giver dig mulighed for selv at bestemme, hvor lang en løbetid, du ønsker på dit lån. Du kan således selv justere dine afdrag til din økonomi og kan nemt tilpasse lånet til dit behov og budget. Du skal blot gøre dig klart, hvor mange penge du ønsker at låne, samt hvor meget du ønsker at afdrage på lånet med. Herefter kan du nemt og hurtigt søge om et sms lån hos Lånebanken, der er skræddersyet til dit behov.

Lånebanken – Lån hurtigt

Man kan nemt komme i en situation, hvor man har behov for lidt ekstra penge. Du kan vælge at gå i banken og forhøre dig om dine lånemuligheder der. Her vil din bankrådgiver gennemgå dit budget og din privatøkonomi. For at få et lån i banken kræver det, at din bankrådgiver vurderer, at du har råd til et lån. Og efter finanskrisen er det blevet væsentlig sværere, at få lov til at låne penge i banken. Vælger du i stedet et lån hos Lånebanken, slipper du for spørgsmål omkring din økonomi og dit budget. Her er det nemlig din egen sag, hvorfor du har brug for et lån. Du har også helt frie tøjler til at bruge lånet, på hvad du lyster. Hos Lånebanken kan du nemt og diskret sende en låneansøgning afsted på nettet.

Hvem kan låne hos Lånebanken?

Nordisk Lån har kun 3 krav til sine låntagere:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 125.000 kr.
  • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Lån med omtanke

Overvejer du et lån hos Lånebanken, er det vigtigt, at du først overvejer, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Det er meget nemt at låne penge i dag,og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra til fornøjelser. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Står du pludselig i en situation, hvor du ikke længere har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Betaler du ikke dine afdrag, vil der påløbe høje gebyrer på lånet. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi, før man optager et lån.

Lån med budget

Før du søger om et lån hos Lånebanken, anbefaler vi, at du først lægger et budget over din økonomi. Det er vigtigt, at man har et godt og realistisk billede at sin økonomi, før man optager et lån. Hos Lånebanken har du en høj selvbestemmelse og der følger ikke rådgivning med i lånet. Det er således kun dig alene, der har ansvaret for at få dit lån betalt tilbage. Derfor er det en god idé at lægge et budget før du låner, så du kender dine indtægter og udgifter. Man kan sagtens selv lægge et budget, men har du brug for hjælp, kan du læse mere om budgetplanlægning her.

Lånebanken – Hvad skal jeg betale i rente?

Lånebanken tilbyder en fleksibel lånemulighed med en høj selvbestemmelse. Du får her mulighed for selv at vælge lånebeløb og lånets løbetid. Derfor kan man ikke fastsætte lånets rente på forhånd. Din rente bliver udregnet efter flere faktorer, f.eks. lånebeløb, løbetid samt din kreditværdighed. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Lånebanken, når du har ansøgt om et lån. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Lånebanken – Lån med NemID

Når du ansøger om et lån hos Lånebanken skal du bruge til NemID til at underskrive med. Du udfylder en låneansøgning direkte på Lånebankens hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som Lånebanken bruger til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra borger.dk eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Hvem er Lånebanken?

Lånebanken har samarbejde med Sparxpres som er en del af Spar Nord. Det er således Spar Nord, der vurderer din låneansøgning og der låner dig pengene, når du søger om et lån hos Lånebanken. Spar Nord er underlagt tilsyn af Finanstilsynet, og du kan derfor trygt låne penge gennem Lånebanken.

Lånebanken – Fortrydelse

Vælger du et lån hos Lånebanken, har du som låntager en række rettigheder. Blandt andet har du i Kreditaftaleloven ret til 14 dages fortrydelse på dit lån. Vælger du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

Lånebanken – Fordele

  • Hos Lånebanken kan du frit bruge dit lån,til hvad du ønsker
  • Hos Lånebanken kan du låne online, nemt og hurtigt
  • Her behøver du ikke stille sikkerhed for dit lån
  • Her kan du selv bestemme løbetiden på dit lån
  • Her kan du modtage beløbet på din konto i løbet af få dage
Vælg stjerner