Hurtigt og nemt lån i danmark

NordicLån

NordicLån tilbyder hurtig lån fra 10000 kr og op til 30000 kr til hvad du lyster. Hos NordicLån kan du frit selv vælge en løbetid på dit lån fra 12 til 80 måneder. Hos NordicLån kan du nemt kan udfylde en låneansøgning online hos på deres hjemmeside. Du får svar på din lånesøgning med det samme. Godkendes du til lånet, overfører NordicLån beløbet til din NemKonto senest dagen efter. På siden her kan du læse meget mere om dine lånemuligheder hos NordicLån. 

Lån penge hos NordicLån

Lån penge hos NordicLån, hvis du har brug for et hurtig lån. Det kan være du lige mangler 15000 kr. til en ny computer? Eller måske ønsker du dig et  lån 20000 kr til at rejse på ferie for? Hos NordicLån kan du søge om et lån uden sikkerhed og frit bruge pengene til hvad du ønsker. Hos NordicLån bliver du nemlig ikke spurgt til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du ønsker at bruge pengene til. 

Nordic Lån – Fleksibelt lån

Har du brug for et hurtigt lån? Hos Nordic Lån kan du låne fra 10000 kr. og op til 30000 kr. Her får du endvidere mulighed for at vælge en løbetid på dit lån fra 12 måneder og op til 80 måneder. Endvidere har du mulighed for at betale mere af eller helt at indfri lån, når du ønsker. Det giver en fleksibel lånemulighed, hvor du selv har mulighed for a bestemme, hvor meget du ønsker at betale i månedlige afdrag. Det giver et meget fleksibelt lån og og en høj selvbestemmelse. Du kan således selv justere dine afdrag til din økonomi og tilpasse dit lån til dit budget.

NordicLån – Lån hurtigt

Er du på udkig efter et lån? NordicLån tilbyder sms lån, langt hurtigere end hvad banken kan tilbyde dig. Søger du om et banklån, skal du først bestille et møde med din bankrådgiver. Han vil gennemgå dit budget og din privatøkonomi. Herefter vurderer han, om du kan få bevilget et lån. Efterfølgende er der papirarbejde, der skal udarbejdes og underskrives. Hos NordicLån bliver du ikke spurgt til din privatøkonomi og dit budget. Her er det nemlig din egen sag, hvorfor du har brug for et lån. Hos NodicLån kan du nemt og diskret sende en låneansøgning online. Og senest næste dag, har du beløbet på din konto.

Hvilket lån skal jeg vælge?

Prøver du at søge efter lån på nettet, vil du hurtigt finde rigtig mange lånetyper. Du vil støde på navne som smslånkviklån og mobillån. Du vil også finde navne som minilån og mikrolån. Du kan også prøve at søge efter gratis lån eller rentefrit lån. Idet der er stor konkurrence på lånemarkedet, findes der også mange forskellige lånetyper. Alle disse navne dækker egentlig alle over samme type lån, nemlig hurtig lån, som du kan søge online. Du behøver ikke hænge dig så meget i, hvad man kalder lånet. Det er selvfølgelig vigtigst, at du finder det bedste lån til dit behov. På grund af en ændring i kreditaftaleloven tilbydes de fleste hurtig lån i dag som en kassekredit.

NordicLån – Indfrielse af lån

Optager du et lån hos NordicLån, har du mulighed for til enhver tid at forhøje dine afdrag eller helt at indfri dit lån uden omkostninger. Har du på et tidspunkt mere luft i økonomien, kan du altså frit vælge at betale højere afdrag i en periode. Eller at betale lånet helt ud.

Hvem kan låne hos NordicLån?

NordicLån har følgende krav til sine låntagere:

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du skal have et dansk cpr.nr.
  • Du skal kunne dokumentere din indtægt
  • Du må ikke være en Politisk Eksponeret Person (PEP)
  • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

I henhold til kreditaftaleloven stilles der også krav til låneudbyderne om at informere låntageren om blandt andet ÅOP, så låntageren har de bedste muligheder for at vælge det rigtige lån.

NordicLån – Lån med omtanke

Før du optager et lån hos NordicLån, er det en god idé først at fastslå, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er endvidere vigtigt, at du overvejer, hvordan du vil betale lånet tilbage igen. Det er meget nemt at låne penge i dag, og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke længere har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi, før man vælger at optage et lån.

NordicLån – Lån med budget

Overvejer du et lån hos NordicLån, anbefaler vi, at du først lægger et budget over din økonomi. Det er vigtigt, at man har et realistisk billede at sin økonomi, før man optager et lån. Hos NordicLån har du mulighed en høj selvbestemmelse og der følger ikke rådgivning med i lånet. Det er således kun dig alene, der har ansvaret for at få dit lån betalt tilbage. Derfor er det en god idé at lægge et budget før du låner, så du kender dine indtægter og udgifter. Man kan sagtens selv lægge et budget, men har du brug for hjælp, kan du læse mere om budgetplanlægning her.

NordicLån – Hvad skal jeg betale i rente?

Hos NordicLån får du en fleksibel lånemulighed. Du får her mulighed for selv at vælge lånebeløb samt hvor lang løbetid, du ønsker på dit lån. Din præcise rente udregnes dog efter flere faktorer, for eksempel lånebeløb, løbetid samt din kreditværdighed. Derfor kan man ikke fastsætte lånets rente på forhånd. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra NordicLån, når du har ansøgt om et lån. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

ÅOP

Overvejer du at optage et lån hos NordicLån, skal du være opmærksom på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets renter og gebyrer, altså lånets samlede omkostninger regnet med. Det kan være svært som forbruger selv at gennemskue prisen på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Hos NordicLån vil dit låns ÅOP fremgå af dit lånetilbud. 

NordicLån – Lån med NemID

For at søge om et lån hos NordicLån, skal du bruge til NemID til at underskrive med. Du udfylder en låneansøgning direkte på deres hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som bruges til at identificere dig med. Lån med NemID betyder nemlig også hurtig lån.Det er derfor ikke nødvendigt at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

NordicLån – Fortrydelse

Vælger du at optage et lån hos NordicLån, har du en række rettigheder. Blandt andet har du i henhold til Kreditaftaleloven ret til 14 dages fortrydelse på dit lån. Såfremt du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

Lån trods RKI

Du kan desværre ikke få lov til at låne penge hos NordicLån, hvis du står registreret i RKI. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Er du i tvivl om, hvorvidt du står registreret, kan du logge på her med dit NemID og tjekke det. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

NordicLån – Fordele

  • Nemt og hurtig
  • Brug pengene til hvad du ønsker
  • Lån med dit NemID
  • Lån uden sikkerhedsstillelse
  • Modtag beløbet på din konto indenfor 1 dag
Vælg stjerner