Hurtigt og nemt lån i danmark

Lendme

Lendme er en låneformidler, som kan være dig behjælpelig med at finde det bedste lån. Som hos andre låneudbydere kan du hos Lendme nemt og hurtigt udfylde en låneansøgning online. Lendme indhenter så lånetilbud hos forskellige banker på dine vegne. Du vil herefter modtage forskellige lånetilbud, så du kan nemt kan sammenligne vælge det lån, der passer dig bedst. Det er helt gratis og uforpligtende at bruge Lendme. Du binder dig ikke til noget lån, før du endelig har godkendt og underskrevet en låneaftale.

Please configure your Webix Feed Generator.

Lån penge med Lendme

Lån penge gennem Lendme, hvis du har behov for et hurtig lån. Hos Lendme kan du søge om lån fra 10000 kr .og helt op til 300000 kr. Det tager kun 2-3 minutter at udfylde en låneansøgning online hos Lendme. Herefter vil du modtage lånetilbud fra de banker, Lendme samarbejder med. Du kan således i ro og mag sammenligne de lånetilbud, du får tilsendt. Herefter er det nemt at vælge det lån, der passer bedst til dit behov. Du kan altså spare tid og penge ved at lade Lendme indhente lånetilbud for dig.

Lendme – Lån penge nu og her

Lån penge nu og her gennem Lendme. De fleste kommer på et tidspunkt i livet ud for, at de har behov for et lån. Måske mangler du et lån 20000 kr. til en brugt bil? Eller måske ønsker du dig et lån 40000 kr. til at renovere dit køkken for? Det kan også være, at drømmer du om et lån 100000 kr. til udbetalingen til et sommerhus? Gennem Lendme kan du søge om lån uden sikkerhed og bruge pengene til hvad du ønsker.

Lav et samlelån ved Lendme 

Samlelån kan være en smart måde at samle dine små lån til eet stort lån. Det kan være du har et forbrugslån, et billån og en fladskærm på afbetaling. Når man laver et samlelån betaler man sine små lån ud, og har i stedet kun eet større lån. Det er langt nemmere at lægge budget og overskue sine udgifter og afdrag, når man kun skal betale et sted. Og du vil typisk også kunne få en bedre pris på et samlelån end på flere små lån. Lån penge til et samlelån gennem Lendme, hvis du øsnker at gøre din økonomi bedre og mere overskuelig.

Hvem kan låne gennem Lendme?

For at søge lån gennem Lendme skal du opfylde følgende få krav:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have et dansk cpr.nr.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Lendme – Lån med omtanke

Før du søger om et lån, er det en god idé først at overveje, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Det er meget nemt at låne penge i dag, og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke længere har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi, før man optager et lån.

Lendme – Lån med budget

Overvejer du at søge et lån gennem Lendme, anbefaler vi, at du først lægger et budget over din økonomi. Det er vigtigt, at man har et godt og realistisk billede at sin økonomi, før man optager et lån. Vælger du et online lån, skal du være opmærksom på, at der følger ikke rådgivning med i lånet. Det er således kun dig alene, der har ansvaret for at få dit lån betalt tilbage. Derfor er det en god idé at lægge et budget før du låner, så du kender dine indtægter og udgifter. Man kan sagtens selv lægge et budget, men har du brug for hjælp, kan du læse mere om budgetplanlægning her.

Hvilket lån skal jeg vælge?

Når du søger efter lån på nettet, vil du hurtigt opdage, at der findes rigtig mange lånetyper. Du vil støde på navne som smslånkviklån og mobillån. Du vil også finde navne som minilån og mikrolån. Du kan også prøve at søge efter gratis lån eller rentefrit lån. Der er stor konkurrence på lånemarkedet og der findes mange forskellige lånetyper. Alle disse navne dækker egentlig alle over samme type lån, nemlig hurtig lån, som du kan søge online. Du behøver ikke hænge dig så meget i navnet på lånet. På grund af en ændring i kreditaftaleloven tilbydes de fleste hurtig lån i dag som en kassekredit.

Hvad skal jeg betale i rente?

Hos Lendme får du mulighed for i ro og mag at sammenligne forskellige lån. De banker Lendme indhenter lånetilbud hos, foretager en individuel vurdering af din ansøgning. Et låns rente udregnes efter flere faktorer, og man kan derfor ikke oplyse den præcise rente på forhånd. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af de lånetilbud, du modtager gennem Lendme. Vi anbefaler derfor, at du læser lånetilbuddene godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver et lånetilbud.

Lendme – ÅOP

Overvejer du at optage et lån gennem Lendme, skal du være opmærksom på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets renter og gebyrer, altså lånets samlede omkostninger regnet med. Det kan være svært som forbruger selv at gennemskue prisen på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Hos Lendme vil dit låns ÅOP fremgå af de forskellige lånetilbud. 

Lendme – Lån med NemID

Lån med NemID. Når du ansøger om lån hos Lendme, skal du bruge til NemID til at underskrive med. Du udfylder en låneansøgning direkte på Lendmes hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som bruges til at identificere dig med. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den herLån med NemID betyder en hurtig og sikker låneproces.

Har du ikke et gyldigt NemID, kan du søge om et lån uden NemID. Der er nogle få låneudbydere, der tilbyder denne service. Disse låneudbydere kan i stedet sende dig en låneansøgning i papirsform, som så skal underskrives og returneres med posten.

Lendme – Fortrydelse

Vælger du et lån gennem Lendme, har du som låntager en række rettigheder. Blandt andet har du i henhold til Kreditaftaleloven ret til 14 dages fortrydelse på dit lån. Vælger du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

Lendme – Fordele

  • De indhenter lånetilbud for dig, så du nemt kan finde det bedste lån
  • Det er gratis og uforpligtende at bruge
  • Her kan du nemt og hurtigt udfylde en låneansøgning online
  • Her kan du låne uden med dit NemID
  • Du behøver kun søge et sted
Vælg stjerner