Hurtigt og nemt lån i danmark

TurboLån

TurboLån tilbyder lån fra 100 kr. og op til 10000 kr. Det gør TurboLån til en attraktiv låneudbyder, hvis du blot har behov for et mindre lån. TurboLån tilbyder lån i form af en kassekredit med en løbetid på 120 dage. Du kan nemt og hurtigt ansøge om et lån og i løbet af få minutter, får du svar på, om du kan få lov til at låne. Godkendes du til et lån, overføres pengene til din konto samme dag. Du kan på siden her læse mere om dine lånemuligheder hos TurboLån.

Please configure your Webix Feed Generator.

Turbo Lån – Hurtig lån

Turbo Lån tilbyder hurtig lån. Det vil sige, at der er en kort løbetid på 120 dage på dit lån. Dit lån betales tilbage med 4 lige store afdrag på dit lån. Her har har du mulighed for at tilknytte dit betalingskort til dit lån. Lånebeløbet bliver indsat direkte på dit betalingskort. Ligesom dine afdrag på lånet bliver trukket automatisk på dit kort. Det gør det meget nemt, at pengene indsættes og trækkes automatisk på dit kort.

TurboLån – Nemt og hurtigt

Har du behov for et lån nu og her? Man kan nemt komme i en situation, hvor man lige har behov for lidt ekstra penge. Man kan vælge at søge om et lån i banken. Det kan dog være svært overhovedet at få lov til at låne penge her. Det kræver, at din bankrådgiver godkender et lån til dig. Han vil typisk gennemgå dit budget og vurdere, om du han mener, du har råd til et lån. Dette slipper du for med et sms lån hos TurboLån. Her kan du nemt og diskret udfylde en låneansøgning på nettet. TurboLån spørger dig nemlig ikke til, hvorfor du har brug for et lån. Du har også helt frie tøjler til at bruge lånet, på hvad du lyster.

Hvem kan låne hos TurboLån?

TurboLån har følgende krav til sine låntagere:

 • Du skal være fyldt 20 år
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse i Danmark
 • Du må ikke have navne- eller adressebeskyttelse
 • Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have NemID
 • Du skal have en aktiv mail adresse samt et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto

Ligesom der stilles krav til dig, stilles der også krav til låneudbyderne. Det er beskrevet i Kreditaftaleloven. De skal blandt andet informere dig om lånets ÅOP, så du har den bedste mulighed for at vælge det rigtige lån til dit behov.

Lån med omtanke

Før du søger om et lån hos TurboLån , er det vigtigt, at du først overvejer, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er meget nemt at låne penge i dag, og derfor kan man nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Her skal dit lån betales tilbage i løbet af 120 dage. Lånet betales tilbage i 4 lige store afdrag, og det er derfor vigtigt, at du har råd til dette. Har du pludselig ikke råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Betaler du ikke dine afdrag, vil der påløbe høje renter og gebyrer på lånet. Det er derfor vigtigt, at du kender dit rådighedsbeløb og har et godt overblik over din økonomi, før du optager et lån.

Lån med budget

Overvejer du at søge om et lån hos TurboLån, anbefaler vi, at du først lægger et budget over din økonomi. Det er vigtigt, at man har et godt og realistisk billede at sin økonomi, før man optager et lån. Det er kun dig alene, der har ansvaret for at få dit lån betalt tilbage. Har du pludselig ikke råd til at betale dine afdrag, bliver dit lån nemlig hurtigt ret dyrt. Derfor er det en god idé at lægge et budget før du låner, så du kender dine indtægter og udgifter. Man kan sagtens selv lægge et budget, men har du brug for hjælp til hvordan man gør, kan du læse mere om budgetplanlægning her.

Hvad skal jeg betale i rente?

Hos TurboLån varierer lånets rente alt efter lånebeløbets størrelse samt løbetiden på lånet. Man kan derfor ikke fastsætte lånets samlede rente på forhånd. Din præcise rente vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra TurboLån. Vi anbefaler, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

TurboLån – ÅOP

For at finde det billigste lån, skal du holde øje med lånets ÅOP. Det kan være svært som forbruger selv at udregne den præcise pris på et lån. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets renter og, gebyrer og øvrige omkostninger regnet med, altså lånets samlede omkostninger. Kreditaftaleloven gør det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Dit låns ÅOP hos TurboLån vil fremgå af dit lånetilbud. 

TurboLån – Fortrydelse

Vælger du et lån hos TurboLån, har du som låntager en række rettigheder. Kreditaftaleloven giver dig blandt andet 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Skulle du vælge at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

TurboLån trods RKI

Du kan desværre ikke få lov at låne hos TurboLån, hvis du står du registreret i RKI. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Står står du registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slette igen. Lån trods RKI er ikke muligt hos nogen af vore låneudbydere.

TurboLån – Fordele

 • Hos TurboLån kan du låne online, nemt og hurtigt
 • Hos TurboLån kan du låne, til hvad du ønsker
 • Hos TurboLån kan du låne uden at stille sikkerhed
 • Hos TurboLån kan du låne med dit NemID
 • Hos Turbolån kan du modtage beløbet på din konto i løbet af 1 hverdag
Vælg stjerner