Hurtigt og nemt lån i danmark

AnnaFinans

AnnaFinans er ny låneudbyder på markedet. Her kan du låne op til 75000 kr. Det tager kun et par minutter at udfylde en låneansøgning, meget nemt og hurtigt. Du får svar indenfor 30 sekunder, om du kan få lov at låne. I så fald modtager du et lånetilbud fra AnnaFinans. Hvis du kan godkende denne, overføres det ønskede lånebeløb til din konto allerede indenfor samme dag. Du kan læse meget mere om AnnaFinans her på siden.

Lån penge hos AnnaFinans

Har du brug for et lån nu og her kan du søge om et lån hos AnnaFinans. Har du blot brug for et mindre lån på 4000 kr. til en ny telefon? Eller måske mangler du 50000 kr. til et indskud til din drømme lejlighed? Hos AnnaFinans kan du låne fra 3000 kr. og op til 75000 kr. Det er din egen sag, hvorfor du har behov for et lån, ligesom du også kan bruge pengene til det, du ønsker. Du behøver heller ikke stille sikkerhed for lånet. Så står du pludselig i en situation, hvor du mangler penge, kan du nemt og hurtigt søge om et sms lån hos AnnaFinans.

Lån til det, du mangler hos annafinans

Man kan nemt komme i en situation, hvor man mangler lidt ekstra penge. Det er dyrt at leve i Danmark, og nogen gange rækker lønnen bare ikke så langt. Det kan være, du pludselig modtager en uventet regning og har behov for et lån 5000 kr. Eller måske er din bil brudt sammen og nu koster det 10000 kr. at få den repareret. Eller måske har du fundet din drømmerejse og ønsker et lån 40000 kr. så du kan komme afsted. Vælger du et lån hos annafinans er det helt din egen sag, hvad du ønsker at bruge pengene til. Din økonomi er din egen private sag, og du behøver ikke forklare, hvorfor du har brug for et lån. Du kan nemt og diskret sende en låneansøgning afsted. Nemt og hurtigt.

Bestem selv dit lån

Hos anna finans har du mulighed for selv at bestemme, hvor mange penge du ønsker at låne samt hvor lang løbetid du vil have på lånet. Her har du mulighed for en løbetid fra 12 – 72 måneder. Det giver en høj frihed og fleksibilitet. Du kan således selv bestemme, om du ønsker at afdrage lånet over 1 eller 3 år. Har du kun råd til at betale mindre afdrag, kan du vælge en lang løbetid. Dog er det væsentligt her at nævne, at du samlet set vil betale mere i renteudgifter, jo længere løbetid du vælger.

AnnaFinans – Lånetyper

Når du søger efter et lån, vil du støde på mange lånetyper med forskellige navne. Det kan f.eks. være mobillånkviklån eller sms lån. Du har sikkert også set navne som minilån og mikrolån. Andre steder omtales de måske som online lån eller rentefri lån. Der findes rigtig mange låneudbydere på markedet, og derfor også mange lånetyper. I virkeligheden dækker alle disse navne over samme type lån, nemlig online lån. De fleste online lån tilbydes i dag som kassekredit, og ovenstående navne bliver derfor mindre brugt. Du vil dog stadig kunne søge på disse navne og finde mange resultater. Egentlig er det uvæsentligt, hvad man kalder lånet, hvis blot du finder det lån, der passer bedst til dit behov.

AnnaFinans – Lån hurtigt

Hvad gør man, hvis man har brug for et hurtig lån? I disse dage kan det være meget svært at få lov til at låne penge i banken. Efter finanskrisen er bankerne blevet noget mere forsigtige med at låne penge ud. I banken vil du skulle bestille et møde med din bankrådgiver, som så vil gennemgå din økonomi sammen med dig. Hvis han vurderer, at din økonomi ser fornuftig ud, vil han måske bevilge dig et lån. Men et online lån hos AnnaFinans bliver der ikke stillet spørgsmål til din økonomi. Du behøver heller ikke stille sikkerhed for et lån her. Du sender blot en låneansøgning afsted. Du vil her få svar med det samme, om du kan få lov at låne. Så mangler du et lån her og nu, er et lån hos AnnaFinans langt hurtigere og nemmere end et lån i banken.

Hvem kan låne hos AnnaFinans?

AnnaFinans har få krav til sine låntager. Du skal være fyldt 18 år. Du skal have et cpr.nr. og have en dansk folkeregisteradresse. Endelig er det et krav, at du ikke er registreret i RKI. Endvidere skal du bruge dit NemID, når du søger om et lån hos AnnaFinans.

Der stilles også krav til låneudbyderne. I Kreditaftaleloven er der udover fortrydelsesret og krav til låneudbyderne om at informere låntagerne om blandt andet ÅOP, så låntageren har de bedste muligheder for at vælge det rigtige lån.

Lån med omtanke

Før du optager et lån hos AnnaFinans, er det vigtigt, at du overvejer, hvor mange penge du har behov for at låne samt hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Idet det er så nemt at låne penge, er det nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Kommer man pludselig i en situation, hvor man ikke kan betale sine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Der vil i så fald påløbe høje gebyrer på lånet. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi.

AnnaFinans – Hvad skal jeg betale i rente?

Idet du hos AnnaFinans har en høj selvbestemmelse og har mulighed for selv at vælge lånets løbetid, kan man ikke fastsætte lånets rente på forhånd. Din rente bliver udregnet efter flere faktorer, f.eks. lånebeløb, løbetid samt din kreditværdighed. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

AnnaFinans – ÅOP

Når man optager et online lån, kan det være svært selv at gennemskue lånets præcise pris. Nogle lån har høje renter og lave gebyrer. Andre lån lige omvendt. Derfor kigger man efter lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets samlede omkostninger regnet med. For at finde det billigste lån, skal man finde det lån, med den laveste ÅOP. Her skal dog nævnes, at det skal være to ens lån, altså med samme lånebeløb og løbetid, for at lånene er sammenlignelige. Læs mere om ÅOP her: Hvad betyder ÅOP?

AnnaFinans – Lån med NemID

Lån med nemid. Når du ansøger om et lån hos AnnaFinans skal du bruge til NemID til at underskrive med. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som låneudbyderne bruger til at identificere dig med. Derfor er det ikke nødvendigt at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Hvem er AnnaFinans?

AnnaFinans er et finsk firma, som har samarbejde med danske Basis Bank. Det er således Basis Bank der stiller sikkerhed og vurderer låneansøgningerne. AnnaFinans er underlagt Basis Banks regler. Du kan derfor trygt låne penge gennem AnnaFinans, da der er dansk sikkerhed bag.

AnnaFinans – Lån trods RKI

Står du registreret i RKI, kan du ikke få lov at låne hos AnnaFinans. Lån trods RKI er altså ikke muligt. RKI er et register over dårlige betalere, og man bliver registreret her, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registrer i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemId og tjekke. Står du registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slette igen.

AnnaFinans – Fordele

  • Hos AnnaFinans kan du låne til det, du har behov for
  • Hos AnnaFinans kan du låne online, nemt og hurtigt
  • Hos AnnaFinans behøver du ikke stille sikkerhed
  • Hos AnnaFinans kan du låne med NemID
  • Hos AnnaFinans kan du modtage beløbet på din konto i dag
Vælg stjerner