Hurtigt og nemt lån i danmark

DER

DER tilbyder lån fra 10.000 kr. og op til 100.000 kr. Har du brug for et lidt større lån, er DER en fleksibel løsning, hvor du har mulighed for at afdrage ekstra i en periode eller at sætte dit lån på pause. Du ansøger online direkte på DERs hjemmeside. Du får svar på din låneansøgning indenfor en time og godkendes du til lånet, overføres beløbet til din NemKonto indenfor 2 dage. Du kan læse meget mere her på siden.

DER lån

Lån penge hos DER lån, hvis du har behov for et hurtig lån. Måske har du brug for 30.000 kr. til udbetalingen på en ny bil? Eller måske mangler du 40.000 kr. til et indskud til din drømmelejlighed? Det kan også være du ønsker at låne 50.000 kr. til din drømmerejse. Her kan du nemt og hurtigt søge om et lån uden sikkerhed og bruge pengene til lige, hvad du ønsker. DER lån stiller ikke spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du ønsker at bruge pengene til.

Fleksibelt lån

Hos DER kan du låne fra 10.000 kr. og op til 100.000 kr. Du kan vælge at afdrage dit lån over 12 måneder og helt op til 72 måneder. Du har således mulighed for selv at bestemme, hvor lang en løbetid, du ønsker på dit lån. Det giver en fleksibel lånemulighed med høj selvbestemmelse. Endvidere har du mulighed for at skrue op for dine afdrag, hvis du i en periode ønsker at afdrage mere. Ligeledes kan du få dine afdrag sat på pause, hvis du i en periode ikke har en lavere indkomst. Det giver dig en god mulighed for at tilpasse dine afdrag til din økonomi og kan du nemt justere lånet til dit behov.

Lån hurtigt

Har du brug for et lån nu og her? Hos DER kan du få et hurtig lån. Du får svar med det samme, om du kan låne. Og i så fald har du pengene på den konto senest i løbet af to dage. Alternativt kan du kan vælge at gå i banken og høre, om du kan låne penge der. I banken vil du skulle bestille et møde med din bankrådgiver. Han vil gennemgå dit budget og spørge til din privatøkonomi. Får du bevilget et banklån, er der efterfølgende papirarbejde, der skal udformes. Hos DER kan du nemt og diskret sende en låneansøgning på nettet. Du vil ikke blive udspurgt om, hvorfor du har brug for et lån. Du kan også helt frit bestemme, hvad du ønsker at bruge lånet på. Derfor er et lån langt nemmere og hurtigere end at skulle i banken.

Lån med omtanke

Overvejer du et lån, er det vigtigt, at du først overvejer, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er meget nemt at låne penge i dag, og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra, end man egentlig har behov for. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Betaler du ikke dine afdrag, vil der påløbe høje renter og gebyrer på lånet. Det er derfor vigtigt, at du kender dit rådighedsbeløb og har et godt overblik over din økonomi, før du optager et lån.

Lån med budget

Før du søger om et lån , anbefaler vi, at du først lægger et budget over din økonomi. Det er vigtigt, at man har et godt og realistisk billede at sin økonomi, før man optager et lån. Når man optager et online lån, skal man være opmærksom på, at der ikke er rådgivning i forbindelse med lånet. Det er kun dig alene, der er ansvarlig for at få dit lån betalt tilbage. Har du pludselig ikke råd til at betale dine afdrag, kan dit lån nemlig ende med at blive meget dyrt. Derfor er det en god idé at lægge et budget før du låner, så du kender dine indtægter og udgifter. Man kan sagtens selv lægge et budget, men har du brug for hjælp til hvordan man gør, kan du læse mere om budgetplanlægning her.

Hvad skal jeg betale i rente?

Hos DER varierer lånets rente alt efter lånebeløbets størrelse samt løbetiden på lånet. Endvidere laves der en individuel kreditvurdering af dig. DER kan derfor ikke fastsætte lånets præcise rente på forhånd. Den præcise rente på dit lån, vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra DER. Vi anbefaler, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

DER – Lån med NemID

Når du ansøger om et lån hos DER skal du bruge dit NemID til at underskrive dit lånetilbud med. Du udfylder en låneansøgning online direkte på hjemmesiden. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som DER bruger til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

DER – Fortrydelse

Har du fået et lån hos DER, har du som låntager også en række rettigheder. Kreditaftaleloven giver dig blandt andet 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Såfremt du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

Lån trods RKI

DER kan desværre ikke tilbyde dig et lån, hvis du står du registreret i RKI. RKI er et register over dårlige betalere. Man bliver registreret her, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

Fordele hos DER

  • Her kan du låne online, nemt og hurtigt
  • Her kan du bruge dit lån, til hvad du ønsker
  • Her kan du låne uden at stille sikkerhed
  • Her kan du låne med dit NemID
  • Her har du mulighed for fleksible afdrag
Vælg stjerner