Hurtigt og nemt lån i danmark

Ferratum

Her kan du læse om

Ferratum tilbyder lån fra 500 kr. og op til 15000 kr. Har du behov for et hurtig lån, kan du meget hurtigt udfylde en låneansøgning online hos Ferratum. Du får svar på din lånesøgning med det samme. Søger du indenfor Ferratums åbningstid, overføres beløbet til din NemKonto indenfor 45 minutter. Hos Ferratum kan du endvidere få de første 30 dage rente- og gebyrfrit, hvis du er førstegangskunde.

Ferratum kredit

Ferrartum tilbyder deres lån som en kassekredit i stedet for som et decideret lån. På grund af en ændring i kreditaftaleloven tilbydes de fleste hurtig lån i dag som en kassekredit. Dette gælder også hos Ferratum. Det har ingen betydning for dig som forbruger, om du vælger en kassekredit eller et lån.

Ferratum kredit

Ferratum.dk

Ferratum.dk

Lån penge hos Ferratum.dk, hvis du har brug for et lån her og nu. Det kan være du mangler et lån 2000 til at købe studiebøger for? Det kan også være du har modtaget en uventet regning og nu mangler et lån 4000? Eller måske drømmer du om en ny computer, der koster 10000 kr. Hos Ferratum.dk kan du søge om et lån uden sikkerhed og bruge pengene til hvad du ønsker. Her stiller nemlig hverken spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du skal bruge pengene til.

Gratis lån hos Ferratum

Kan man virkelig låne penge gratis? Ja, det kan man nemlig godt. Her kan du få et rentefrit lån i op til 30 dage, det vil altså sige et helt gratis lån. Du kan låne mellem 1500 kr. og op til 15000 kr. Der kræves blot, at du er førstegangskunde hos Ferratum. Det er ganske smart, hvis du lige står og mangler for eksempel et lån 3000 og ved, at du kan betale beløbet tilbage i løbet af den næste måned. Det er altså muligt, at låne penge helt gratis, hvis bare du betaler lånet tilbage indenfor 30 dage.

Ferratum – Lån penge hurtigt

Man kan nemt komme i en situation, hvor man har behov for lidt ekstra penge. Ferratum tilbyder et af Danmarks hurtigste lån. Allerede i løbet af 45 minutter fra du sender din ansøgning, kan du have beløbet på din konto. Det er langt hurtigere, end hvad banken kan tilbyde dig. Det kan også være svært, at få et lån bevilget i banken. Her vil din bankrådgiver gennemgå dit budget og din privatøkonomi. Hos Ferratum slipper du for spørgsmål omkring din økonomi og dit budget. Her er det nemlig din egen sag, hvorfor du har brug for et lån. Du har også helt frie tøjler til at bruge lånet, på hvad du lyster.

Ferratum – ÅOP

Overvejer du at optage et lån hos Ferratum, skal du være opmærksom på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets renter og gebyrer, altså lånets samlede omkostninger regnet med. Det kan være svært som forbruger selv at gennemskue prisen på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Dit låns ÅOP fremgå af dit lånetilbud. Læs mere om, hvad åop betyder her.

Ferratum – Fleksibelt lån

Hos Ferratum kan du låne fra 500 kr. og op til 15000 kr. Firmaet tilbyder flere forskellige lånetyper, herunder lån som kassekredit. Hvilket lån du skal vælge, kommer således an på, hvor mange penge du har behov for at låne. Ferratum tilbyder både mikrolån og kredit. Har du behov for et mindre lån på under 6000 kr. er et mikrolån bedst for dig. Har du behov for et lån over 6000 kr. skal du vælge Ferratum Kredit. Du kan læse mere om Ferratums lånemuligheder på deres hjemmeside.

Hvem kan låne hos Ferratum?

Ferratum har følgende krav til sine låntagere:

  • Du skal være fyldt 23 år
  • Du skal have et dansk cpr.nr.
  • Du skal have en dansk folkregisteradresse
  • Du må ikke have et udestående lån hos Ferrratum
  • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Lån med omtanke

Før du søger om et lån, er det en god idé først at overveje, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Det er meget nemt at låne penge i dag, og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra til fornøjelser. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Står du pludselig i en situation, hvor du ikke længere har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi, før man optager et lån.

Lån penge med budget

Overvejer du et lån hos Ferratum, anbefaler vi, at du først lægger et budget over din økonomi. Det er vigtigt, at man har et godt og realistisk billede at sin økonomi, før man optager et lån. Hos Ferratum har du en høj selvbestemmelse og der følger ikke rådgivning med i lånet. Det er således kun dig alene, der har ansvaret for at få dit lån betalt tilbage. Derfor er det en god idé at lægge et budget før du låner, så du kender dine indtægter og udgifter. Man kan sagtens selv lægge et budget, men har du brug for hjælp, kan du læse mere om budgetplanlægning her.

Ferratum – Hvad skal jeg betale i rente?

Hos Ferratum får du mulighed for selv at vælge lånebeløb og hvilken lånetyper, du ønsker. Endvidere har du her mulighed for at få 30 dage rentefri på dit lån. Lånets rente udregnes efter flere faktorer, og man kan derfor ikke oplyse den præcise rente på forhånd. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Ferratum, når du har ansøgt om et lån. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Lån med NemID

Når du ansøger om et lån hos Ferratum skal du bruge til NemID til at underskrive med. Du udfylder en låneansøgning direkte på Ferratums hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som man bruger til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra borger.dk eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Lån trods RKI

Lån trods RKI er desværre ikke muligt. Hos Ferratum kan du desværre ikke få lov til at låne penge, hvis du står registreret i RKI. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke.

Ferratum – Fordele

  • Her kan du frit bruge dit lån, til hvad du ønsker
  • Her kan du låne online med dit NemID
  • Her har du mulighed for 30 dages rentefrit lån
  • Her kan du låne uden dokumentation og sikkerhedsstillelse
  • Her kan du modtage beløbet på din konto indenfor 45 minutter
Vælg stjerner