Hurtigt og nemt lån i danmark

DER Lånebevis

DER lånebevis

DER Lånebevis er for dig, der gerne vil have en sikkerhed for, hvor meget du kan låne, hvis det skulle blive aktuelt med et lån. Et lånebevis giver et billede af, hvor mange penge du kan låne, hvis behovet for et lån pludselig opstår. Et DER lånebevis er gældende i 30 dage. Skulle du således få brug for et lån indenfor de 30 dage, kan du blot aktivere dit lånebevis, så lånet bliver en realitet. Du er med et lånebevis fri for faktisk at oprette et kviklån eller et sms lån, hvis det er usikkert, hvorvidt du får brug for lånet. Du kan blive meget klogere på, hvordan et DER Lånebevis fungerer på siden her.

DER Lånebevis – Hvorfor?

Måske har du kig på en lejlighed og skal vise udlejer, at du kan låne 40.000 kr. til indskuddet. Du er ikke sikker på, at du får lejligheden, da du er nummer 2 på ventelisten. På nuværende tidspunkt, har du ikke brug for lånet. Det kan også være, at du er på udkig efter en ny bil og skal bruge 50.000 kr. til udbetalingen. Du har set på flere biler, og har brug for at vide, hvor meget du kan låne, så du kan vælge, den bil du helst vil have. Men et DER lånebevis, har du bevis for, at du kan låne beløbet, hvis det bliver aktuelt. Du kan få et hurtig mikrolån, hvis behovet kommer. Med et DER lånebevis du slipper for at oprette et lån og have omkostninger forbundet hermed. Når du får brug for lånet, aktiverer du blot dit lånebevis, så lånet bliver en realitet.

DER Lånebevis – Hvordan?

Det er helt gratis og uforpligtende at søge om et DER Lånebevis. Du ansøger om lånebeviset direkte på DERs hjemmeside. Der foretages en kreditvurdering af dig og i løbet af 15 minutter får du svar på, hvor meget du kan låne, hvis det skulle blive aktuelt for dig. DER Lånebevis gælder i 30 dage, og får du brug for et lån i den periode, aktiverer du blot lånebeviset. Du har på den måde tal på, hvor meget du kan låne, hvis du for behov for et lån. Når du aktiverer lånebeviset, foretages der på ny en kreditvurdering af dig, så DER har sikkerhed for, at der ikke er sket væsentlige ændringer i din økonomi fra ansøgningstidspunktet.

DER Lånebevis – Hvor meget kan jeg låne?

Et DER Lånebevis giver dig tal på, hvor meget du kan låne, hvis behovet for et lån skulle opstå. Skulle du få brug for et lån, kan du hos DER kan du låne fra 10.000 kr. og op til 100.000 kr. Du kan vælge at afdrage dit lån over 12 måneder og helt op til 72 måneder. Du har således mulighed for selv at bestemme, hvor lang en løbetid, du ønsker på dit lån. Det giver en fleksibel lånemulighed med høj selvbestemmelse. Vælger du at aktivere dit DER lånebevis, skal du således tage stilling til, hvor mange penge du har behov for at låne, samt hvor lang løbetid du ønsker på dit lån.

DER Lånebevis – Lån hurtigt

Med et DER Lånebevis er du godt klædt på, hvis du skulle få brug for et lån. Lånebeviset giver dig sikkerhed for, hvor meget du kan låne, hvis et lån skulle blive aktuelt for dig. Vælger du at aktivere dit DER lånebevis indenfor de 30 dage lånebeviset er gældende, har du med det samme et hurtig lån hos DER. Vælger du at oprette et lån hos DER har du i så fald pengene på din konto senest i løbet af to dage. Du kan således meget hurtigt ændre dit lånebevis til et faktisk lån. Du kan på forhånd medregne lånebeviset i dit budget og er på den måde godt forberedt, hvis behovet for et lån opstår.

DER Lånebevis – Hvem kan få et lånebevis?

For at få et DER Lånebevis skal kræves følgende: Du skal være fyldt 20 år og du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret. Herudover skal du kunne dokumentere din indtægt, idet der bliver foretaget en indviduel kreditvurdering af dig. Endvidere er det et krav, at du ikke er en politisk eksponeret person.

DER Lånebevis – Lån med omtanke

Med et DER Lånebevis har du god mulighed for at være forberedt, hvis du skulle få brug for et lån. Overvejer du et lån, er det vigtigt, at du først overvejer, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Betaler du ikke dine afdrag, vil der påløbe høje renter og gebyrer på lånet. Det er derfor vigtigt, at du kender dit rådighedsbeløb og har et godt overblik over din økonomi, før du optager et lån. Du kan med et DER Lånebevis se tallene sort på hvidt, før du vælger at optage et lån.

DER Lånebevis – Lån med budget

Før du søger om et lån, anbefaler vi, at du først lægger et budget over din økonomi. Det er vigtigt, at man har et godt og realistisk billede at sin økonomi, før man optager et lån. Et DER Lånebevis kan du medtage i dit budget, så du kan regne på, hvordan din økonomi ser ud, hvis du vælger at optage et lån. Har du pludselig ikke råd til at betale dine afdrag, kan dit lån nemlig ende med at blive meget dyrt. Derfor er det en god idé at lægge et budget før du låner, så du kender dine indtægter og udgifter. Man kan sagtens selv lægge et budget, men har du brug for hjælp til hvordan man gør, kan du læse mere om budgetplanlægning her.

DER Lånebevis – Hvad skal jeg betale i rente?

Et DER Lånebevis kan ligesom et lånetilbud fortælle dig, hvor meget du skal betale i rente, hvis du optager et lån. Hos DER varierer lånets rente alt efter lånebeløbets størrelse samt løbetiden på lånet. Endvidere laves der en individuel kreditvurdering af dig. DER kan derfor ikke fastsætte lånets præcise rente på forhånd. Søger du om et lånebevis, vil den præcise rente på dit lån, fremgå af lånebeviset. Vælger du aktivere lånebeviset, vil du modtage et lånetilbud fra DER. Vi anbefaler, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

ÅOP

For at finde det billigste lån, skal du være opmærksom på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle samlede omkostninger regnet med, altså alle lånets renter, gebyrer og øvrige omkostninger. Det kan nemlig være svært som forbruger selv at udregne den præcise pris på et lån. Derfor har man i Kreditaftaleloven vedtaget, at det er lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Hos DER vil lånets ÅOP fremgå på dit lånebevis.

DER Lånebevis – Lån med NemID

Når du ansøger om et lånebevis hos DER skal du bruge dit NemID til at underskrive din låneansøgning med. Du udfylder en låneansøgning online direkte på DERs hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som DER bruger til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

DER Lånebevis – Fordele

  • DER Lånebevis giver dig tal på, hvor meget du kan låne
  • DER Lånebevis er gratis og uforpligtende
  • DER Lånebevis kan hurtigt aktiveres til et lån
  • DER Lånebevis kan søges online med dit NemID
  • DER Lånebevis kan bruges som dokumentation for din kreditværdighed
Vælg stjerner