Hurtigt og nemt lån i danmark

Spargo Finans

Spargo Finans er Danmarks nye lån fra Leasy. Her kan du få lån lån fra 10000 kr. og helt op til 150000 kr. Spargo Finans tilbyder en fleksibel lånemulighed, hvor du har mulighed for selv at bestemme løbetiden på dit lån. Endvidere kan du vælge en rente- og afdragsfri periode på 30, 60 eller 90 dage. Det giver en høj frihed til at tilpasse lånet til din økonomi. Hos Spargo Finans kan du få et sms lån, hvor du nemt kan udfylde en låneansøgning online hos på Spargo Finans’ hjemmeside. Du får svar på din lånesøgning indenfor 1 time. Godkendes du til lånet, overføres beløbet til din NemKonto med det samme. Her på siden kan du læse meget mere om dine lånemuligheder hos Spargo Finans.

Spargo Finans – Fleksibelt lån

Spargo Finans er et af de nye lån online. Hos Spargo Finans kan du låne fra 10000 kr. og op til 150000 kr. Endvidere kan du vælge en løbetid på dit lån fra 12 måneder og op til 80 måneder. Spargo Finans tilbyder således en fleksibel lånemulighed, hvor du selv har kan bestemme, hvor meget du ønsker at betale i månedlige afdrag. Spargo Finans giver også mulighed for afdragsfrie perioder, hvis du skulle ønske du at sætte dit lån på pause. Det giver et meget fleksibelt lån og og en høj selvbestemmelse. Du kan således selv justere dine afdrag til din økonomi og tilpasse dit lån til dit budget.

Spargo Finans – Bestem selv dit lån

Danmarks nye lån, Spargo Finans, giver en høj frihed til selv at sammensætte dit lån. Du bestemmer selv lånebeløb samt lånets løbetid. Det giver dig mulighed for, selv at bestemme, hvor meget du ønsker at betale i månedlige afdrag. Endvidere giver Spargo Finans mulighed for afdragsfrie perioder på 30, 60 eller 90 dage. Skulle du i perioder have svært ved at betale dine afdrag, kan du således sætte dit lån på pause. Hos Spargo Finans har du også mulighed for betale lånet ud, når du ønsker. Spargo Finans er således et af de mest fleksible lån på markedet. 

Spargo Finans – Lån hurtigt

Har du behov for et lån nu og her? Spargo Finans tilbyder et af Danmarks hurtigste lån, hvor du kan have beløbet på din konto indenfor 1 time. Søger du om et banklån, skal du først til møde med din bankrådgiver. Han vil gennemgå dit budget og din privatøkonomi. Herefter vil han vurdere, om du kan få bevilget et lån. Efterfølgende er der papirarbejde, der skal udarbejdes. Hos Fargo Finans slipper du for spørgsmål omkring din økonomi og dit budget. Her er det nemlig din egen sag, hvorfor du har brug for et lån. Hos Fargo Finans kan du nemt og diskret sende en låneansøgning online. Og allerede i løbet af 1 time, kan du have beløbet på din konto.

Hvem kan låne hos Spargo Finans?

Spargo Finans har følgende krav til sine låntagere:

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du skal have et dansk cpr.nr.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Spargo Finans – Lån med omtanke

Før du søger om et lån hos Spargo Finans, er det en god idé først at overveje, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Det er meget nemt at låne penge i dag, og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra, end man egentlig har brug for. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Kommer du pludselig i en situation, hvor du ikke længere har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi, før man optager et lån.

Spargo Finans – Hvad skal jeg betale i rente?

Danmarks nye lån, Spargo Finans, tilbyder en fleksibel lånemulighed med en høj selvbestemmelse. Du får her mulighed for selv at vælge lånebeløb samt hvor lang løbetid, du ønsker på dit lån. Din præcise rente udregnes efter flere faktorer, for eksempel lånebeløb, løbetid samt din kreditværdighed. Derfor kan man ikke fastsætte lånets rente på forhånd. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Spargo Finans, når du har ansøgt om et lån. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Spargo Finans – ÅOP

Overvejer du at optage et lån hos Spargo Finans, skal du være opmærksom på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets renter og gebyrer, altså lånets samlede omkostninger regnet med. Det kan være svært som forbruger selv at gennemskue prisen på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Hos Spargo Finans vil lånets ÅOP fremgå af dit lånetilbud. 

Spargo Finans – Lån med NemID

Når du ansøger om et lån hos Spargo Finans, skal du bruge til NemID til at underskrive med. Du udfylder en låneansøgning direkte på Spargo Finans’ hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som Spargo Finans bruger til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Spargo Finans – Fortrydelse

Vælger du et lån hos Spargo Finans, har du en række rettigheder. Blandt andet har du i henhold til Kreditaftaleloven ret til 14 dages fortrydelse på dit lån. Hvis du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

Spargo Finans – Fordele

  • Spargo Finans tilbyder lån online, nemt og hurtigt
  • Spargo Finans giver dig frihed til selv at vælge lånets løbetid
  • Spargo Finans giver dig frihed til at sætte dit lån på pause
  • Spargo Finans tilbyder lån uden sikkerhedsstillelse
  • Spargo Finans tilbyder lån med NemID
Vælg stjerner