Hurtigt og nemt lån i danmark

Simbo.dk

Simbo.dk

Simbo.dk tilbyder lån fra 100 kr. og op til 15000 kr. Har du behov for et hurtig lån, kan du på 1 minut udfylde en låneansøgning online hos Simbo.dk. Du får svar på din lånesøgning med det samme. Søger du indenfor Simbo.dks åbningstid, overføres beløbet til din NemKonto indenfor 30 minutter. Hos Simbo.dk får du endvidere de første 30 dage rente- og gebyrfrit. På siden her kan du læse meget mere om lån hos Simbo.dk.

Lån penge hos Simbo

Lån penge hos Simbo, hvis du har brug for et lån her og nu. Det kan være du mangler 1000 kr. til at købe studiebøger for? Det kan også være du har fået en kedelig tandlægeregning på 4000 kr? Eller måske kunne du rigtig godt tænke dig en ny mountainbike, der koster 10000 kr. Hos Simbo kan du søge om et lån uden sikkerhed og bruge pengene til hvad du ønsker. Simbo stiller nemlig hverken spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du skal bruge pengene til.

Lån rentefrit i 30 dage

Hos Simbo.dk kan du få et rentefrit lån i 30 dage. Det betyder altså et helt gratis lån. Der kræves kun, at du er ny kunde hos Simbo.dk. Er du det, kan du låne penge gratis i 30 dage. Det er ret smart, hvis du kun har brug for et lån i en kort periode. Måske venter du en bonus fra dit arbejde eller måske ved du, at du får et indskud tilbage fra din lejlighed. Har du mulighed for at betale dit lån tilbage indenfor 30 dage, er det ganske smart at låne pengene helt gratis.

Simbo lån – Fleksibelt lån

Hos Simbo lån kan du låne fra 100 kr. og op til 15000 kr. Simbo lån tilbyder deres lån som en kassekredit. Du kan have din kassekredit, så længe du ønsker. Du skal blot betale en minimumsbetaling hver måned. Hos Simbo lån kan du vælge at afdrage ekstra på din kassekredit, hvis du i perioder har råd til det. Du kan også frit indfri din kassekredit, når du ønsker det. Det giver et meget fleksibelt lån og og en høj selvbestemmelse. Du kan således selv tilpasse dine afdrag til din økonomi og dit budget.

Simbo.dk – Lån hurtigt

Man kan nemt komme i en situation, hvor man har behov for lidt ekstra penge. Simbo.dk tilbyder et af Danmarks hurtigste lån. Allerede i løbet af 30 minutter fra du sender din ansøgning, kan du have beløbet på din konto. Det er langt hurtigere, end hvad banken kan tilbyde dig. Det kan også være svært, at få et lån bevilget i banken. Her vil din bankrådgiver gennemgå dit budget og din privatøkonomi. Hos Simbo.dk slipper du for spørgsmål omkring din økonomi og budgetlægning. Her er det nemlig din egen sag, hvorfor du har brug for et  sms lån. Du har også helt frie tøjler til at bruge lånet, på hvad du lyster.

Hvem kan låne hos Simbo.dk?

Simbo.dk har følgende krav til sine låntagere:

 • Du skal være fyldt 19 år
 • Du skal være dansk statsborger med et dansk cpr.nr.
 • Du skal have en dansk folkregisteradresse
 • Du skal have et gyldigt NemID
 • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal havet et dansk kontaktbart telefonnummer
 • Du skal have en NemKonto
 • Du skal vurderes kreditværdig af Simbo.dk

Ligesom der stilles krav til dig, stilles der i henhold til Kreditaftaleloven også krav til låneudbyderne om at informere dig om blandt andet ÅOP, så du har de bedste muligheder for at vælge det rigtige lån til dit behov.

Lån med omtanke

Før du søger om et lån hos Simbo.dk, er det en god idé først at overveje, hvor mange penge du har behov for at låne. Det er ligeledes vigtigt, at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Det er meget nemt at låne penge i dag, og man kan nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra til fornøjelser. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Står du pludselig i en situation, hvor du ikke længere har råd til at betale dine minimumsbetalinger, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi, før man optager et lån.

Simbo.dk – Hvad skal jeg betale i rente?

Simbo.dk tilbyder en fleksibel lånemulighed med en høj selvbestemmelse. Du får her mulighed for selv at vælge lånebeløb og du kan have din kassekredit, så længe du ønsker. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager fra Simbo.dk, når du har ansøgt om et lån. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Simbo.dk – ÅOP

Overvejer du at optage et lån hos Simbo.dk, skal du være opmærksom på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets renter og gebyrer, altså lånets samlede omkostninger regnet med. Det kan være svært som forbruger selv at gennemskue prisen på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Hos Simbo.dk vil dit låns ÅOP fremgå af dit lånetilbud. Læs mere her.

Lån med NemID

Når du ansøger om et lån hos Simbo.dk skal du bruge til NemID til at underskrive med. Du udfylder en låneansøgning direkte på deres hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som bruges til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra borger.dk eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Simbo.dk – Fortrydelse

Vælger du et lån hos Simbo.dk, har du som låntager en række rettigheder. Blandt andet har du i henhold til Kreditaftaleloven ret til 14 dages fortrydelse på dit lån. Vælger du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

Simbo.dk – Lån trods RKI

Hos Simbo.dk kan du desværre ikke få lov til at låne penge, hvis du er registreret i skyldnerregistrene. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

Simbo.dk – Fordele

 • Du kan frit bruge dit lån, til hvad du ønsker
 • Du kan låne online, nemt og hurtigt
 • Du kan få en kassekredit med ubestemt løbetid
 • Du kan låne uden dokumentation og sikkerhedsstillelse
 • Du kan modtage beløbet på din konto indenfor 30 minutter
Vælg stjerner