Hurtigt og nemt lån i danmark

Robotlån

Robotlån

RobotlånRobotlån tilbyder lån fra 3.000 kr. og op til 75.000 kr. Har du brug for et hurtig lån kan du nemt og hurtigt ansøge om et lån hos Robotlån. Du ansøger online direkte på deres hjemmeside. Du vil få svar på din låneansøgning i løbet af få sekunder. Godkendes du til et lån, overføres beløbet til din NemKonto i løbet af 10 minutter. Det gør Robotlån til et af Danmarks hurtigste lån. Du kan læse meget mere om Robotlån på siden her. 

Please configure your Webix Feed Generator.

Lån penge hos Robot lån

Lån penge, hvis du akut har brug for et lån. Det kan være, du har modtaget en uventet regning og nu mangler 4.000 kr.? Måske er din gamle bil gået i stykker, og du mangler nu 10.000 kr. til at få den repareret bil? Måske ønsker du at låne 50.000 kr. til at holde bryllup for? Hos Robot lån kan du hurtigt søge om et lån uden sikkerhed og bruge pengene til lige, hvad du ønsker. Robot lån stiller ikke spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du ønsker at bruge pengene til.

Robotlån – Fleksibelt lån

Hos Robotlån kan du låne fra 3.000 kr. og op til 75.000 kr. Du kan vælge at afdrage dit lån over 12 måneder og helt op til 72 måneder. Du har således mulighed for selv at bestemme, hvor lang en løbetid, du ønsker på dit sms lån. Det giver en fleksibel lånemulighed med høj selvbestemmelse. Det giver dig en god mulighed for at tilpasse dine afdrag til din økonomi og kan nemt justere lånet til dit behov. Du skal blot gøre beslutte dig for, hvor mange penge du ønsker at låne, samt hvor meget du ønsker at afdrage på lånet med. Herefter kan du nemt og hurtigt søge om et lån..

Lån hurtigt

Har du brug for et lån nu og her? Du kan vælge at gå i banken og høre, om du kan låne penge der. I banken vil du skulle bestille et møde med din bankrådgiver. Han vil gennemgå dit budget og vurderer han, at du kan få et lån, er der efterfølgende papirarbejde, der skal udformes. Hos Robot lån kan du nemt og diskret sende en låneansøgning på nettet. Du vil ikke blive udspurgt om, hvorfor du har brug for et lån. Du har også helt frie tøjler til at bruge lånet, på hvad du lyster. Desuden tilbyder man et af Danmarks hurtigste lån. Hele låneprocessen fra du søger om et lån til pengene står på din konto, tager under en time. Derfor er et lån hos Robot lån langt nemmere og hurtigere end at skulle i banken.

Hvilket lån skal jeg vælge?

Søger du søger efter lån på nettet, vil du hurtigt støde på mange lånetyper. Der findes smslånkviklån og mobillån. Man hører også om minilån og mikrolån. Du kan også prøve at søge efter gratis lån eller rentefrit lån. Der findes mange låneudbydere på markedet og der findes mange forskellige lånetyper. Alle disse navne dækker egentlig alle over samme type lån, nemlig hurtig lån, som du kan søge online. Du behøver ikke hænge dig så meget i navnet på lånet. På grund af en ændring i kreditaftaleloven tilbydes de fleste hurtig lån i dag som en kassekredit. Vigtigst er det selvfølgelig, at du finder det lån, som passer bedst til dit behov.

Hvem kan låne hos Robotlån?

Robotlån har følgende få krav til sine låntagere:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have fast arbejde med en årlig indkomst over 150.000 kr.
  • Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Ligesom der stilles krav til låntageren, stilles der også krav til låneudbyderne. Det er beskrevet i Kreditaftaleloven. Låneudbyderen skal blandt andet informere låntageren om lånets ÅOP, så låntageren har den bedste mulighed for at vælge det rigtige lån.

Robotlån – Lån med NemID

For at ansøge om et lån hos Robotlån skal du bruge dit NemID til at underskrive dit lånetilbud med. Du udfylder en låneansøgning direkte på Robotlåns hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, sombru ges til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra din netbank eller borger.dk. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Hvem er Robotlån?

Robotlån har samarbejde med Basisbank A/S. Det er således Basisbank A/S, der behandler din låneansøgning og låner dig pengene, når du søger om et lån hos Robotlån. Du kan derfor trygt låne penge gennem Robotlån, da der er dansk sikkerhed bag.

Robotlån – Rettigheder

Som låntager hos Robotlån har du en række rettigheder. For eksempel skal Robotlån ifølge Kreditaftaleloven oplyse dig om en række forskellige ting, blandt andet lånets samlede debitorbeløb, lånets rente, lånets løbetid samt lånets ÅOP. 

Robotlån – Lån trods RKI

Det er desværre ikke muligt at få et lån hos Robotlån, hvis du står du registreret i RKI. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

Robotlån – Fordele

  • Her kan du låne online, nemt og hurtigt
  • Her kan du låne, til hvad du ønsker
  • Her kan du låne uden at stille sikkerhed
  • Her kan du låne med dit NemID
  • Her kan du have beløbet på din konto indenfor en time
Vælg stjerner