Hurtigt og nemt lån i danmark

Santander

Santander

Santander Bank tilbyder lån fra 10000 kr og helt op til 350000 kr. Her tilbydes du hurtig lån, hvor du nemt kan udfylde en låneansøgning online hos på deres hjemmeside. Du får svar på din lånesøgning med det samme. Godkendes du til lånet, overføres beløbet til din NemKonto indenfor 2 hverdage.

Santander Bank

Santander Bank – måske mangler du et lån 20000 kr til nye møbler? Eller måske et lån 50000 kr. til udbetalingen på en ny bil? Det kan også drømmer om 100000 kr til at holde det perfekte bryllup for? Her kan du søge om et lån uden sikkerhed og bruge pengene til hvad du ønsker. Her bliver du ikke spurgt til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du ønsker at bruge pengene til.

Santander billån

Hos Santander kan du få et sms lån og bruge dette til billån. Måske er din gamle bil gået i stykker og du har brug for at handel ny bil. Eller måske har du fundet din drømmebil, som du ønsker at købe. Med et sms lån tilbydes du lån helt op til 350000 kr, så der skulle være mulighed for at låne penge nok til at købe dig en ny bil.

Santander – Fleksibelt lån

Hos Santander kan du låne fra 10000 kr. og op til 350000 kr. Endvidere kan du vælge en løbetid på dit lån fra 12 måneder og helt op til 144 måneder. Det giver en fleksibel lånemulighed, hvor du selv har kan bestemme, hvor meget du ønsker at betale i månedlige afdrag. Det giver et meget fleksibelt lån og og en høj selvbestemmelse. Du kan således selv justere dine afdrag til din økonomi og tilpasse dit lån til dit budget.

Lån hurtigt hos Santander

Har du behov for et lån? Santander tilbyder hurtig lån, langt hurtigere end hvad banken kan tilbyde dig. Søger du om et banklån, skal du først til møde med din bankrådgiver. Han vil gennemgå dit budget og din privatøkonomi. Herefter vil han vurdere, om han mener, du kan få bevilget et lån. Efterfølgende er der papirarbejde, der skal udarbejdes. Her slipper du for spørgsmål omkring din økonomi og dit budget. Her er det nemlig din egen sag, hvorfor du har brug for et lån. Her kan du nemt og diskret sende en låneansøgning online. Og allerede i løbet af 2 hverdag, kan du have beløbet på din konto.

Hvem kan låne hos Santander?

  • Du skal have et cpr.nr.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Santander – Hvad skal jeg betale i rente?

Santander tilbyder en fleksibel lånemulighed med en høj selvbestemmelse. Du får her mulighed for selv at vælge lånebeløb samt hvor lang løbetid, du ønsker på dit lån. Santander tilbyder lån med en rente helt ned til 3,90 %. Det er faktisk lavere, end de fleste banker kan tilbyde dig. Din præcise rente udregnes dog efter flere faktorer, for eksempel lånebeløb, løbetid samt din kreditværdighed. Derfor kan man ikke fastsætte lånets rente på forhånd. Din præcise rente og ÅOP vil fremgå af det lånetilbud, du modtager når du har ansøgt om et lån. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Santander – Lån med NemID

Når du ansøger om et lån hos Santander, skal du bruge til NemID til at underskrive med. Du udfylder en låneansøgning direkte på låneudbyderens hjemmeside. Dit NemID er din elektroniske underskrift, bruges til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Santander – Fordele

  • Her kan du låne online, nemt og hurtigt
  • Her kan du frit bruge dit lån, til hvad du ønsker
  • Her kan du låne med dit NemID
  • Her kan du låne uden sikkerhedsstillelse
  • Her kan du modtage beløbet på din konto indenfor 2 hverdage
Vælg stjerner