Nordisk Lån

Nordisk lånNordisk Lån er en ny låneudbyder på det danske lånemarked. Med et samarbejde med Basisbank A/S kan du her låne fra 10000 kr. og op til 75000 kr. Du kan nemt og hurtigt udfylde en låneansøgning online. Du vil få svar på din låneansøgning i løbet af få timer. Vælger du et lån hos Nordisk lån, bliver lånebeløbet overført til din NemKonto allerede indenfor et par dage. Du kan læse meget mere om Nordisk lån på siden her.

Lån penge hos Nordisk Lån

Lån penge hos Nordisk Lån, hvis du har behov for et lån her og nu. Måske mangler du 20000 kr. til at få repareret din bil for? Måske drømmer du om 30000 kr. til at renovere dit køkken for? Eller ønsker du at låne 50000 kr. til din drømmerejse? Hos Nordisk Lån kan du søge om et lån uden sikkerhed og bruge pengene til lige, hvad du ønsker. Nordisk Lån stiller nemlig hverken spørgsmål til, hvorfor du har brug for et lån, eller hvad du skal bruge pengene til.

Nordisk Lån – Fleksibelt lån

Hos Nordisk Lån kan du få et sms lån fra 10000 kr. og op til 75000 kr. Du kan vælge at afdrage dit lån over 12 måneder og helt op til 72 måneder. Du har således mulighed for selv at bestemme, hvor lang en løbetid, du ønsker på dit lån. Det giver dig en god mulighed for at tilpasse dine afdrag til din økonomi og kan nemt tilpasse lånet til dit behov. Det giver en høj fleksibilitet og selvbestemmelse. Du skal blot gøre dig klart, hvor mange penge du ønsker at låne, samt hvor meget du ønsker at afdrage på lånet med. Herefter kan du nemt og hurtigt søge om et hurtig lån hos Nordisk Lån.

Lån nemt og hurtigt

Har du brug for et lån nu og her? Du kan vælge at gå i banken og høre, om du kan låne penge der. I banken vil du skulle bestille et møde med din bankrådgiver. Ham skal du overbevise, at du har brug for og ikke mindst råd til et lån. Efter finanskrisen er det blevet svært at låne penge i banken. Mange føler det ubehageligt at skulle gennemgå sit budget og forklare sin privatøkonomi. Dette slipper du for med et online lån hos Nordisk Lån. Her kan du nemt og diskret sende en låneansøgning på nettet. Du vil ikke blive udspurgt om, hvorfor du har brug for et lån. Du har også helt frie tøjler til at bruge lånet, på hvad du lyster. Derfor er et lån hos Nordisk lån langt nemmere og hurtigere end at skulle i banken.

Hvem kan låne hos Nordisk Lån?

Nordisk Lån har få krav til sine låntagere. Du skal være fyldt 18 år. Du skal have fast bopæl i Danmark. Du skal have en indkomst på mindst 150.000 kr. årligt. Og endelig må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Der stilles også krav til låneudbyderne om at informere låntagerne om blandt andet ÅOP, så låntageren har de bedste muligheder for at vælge det rigtige lån.

Lån med omtanke

Vælger du et lån hos Nordisk Lån, er det vigtigt, at du overvejer, hvor mange penge du har behov for at låne. Og ligeså vigtigt, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Idet det er så nemt at låne penge i dag, kan man nemt at lade sig friste af at låne lidt ekstra. Men det er vigtigt at huske på, at lånet skal betales tilbage igen. Står du pludselig i en situation, hvor du ikke har råd til at betale dine afdrag, kan et lån nemlig blive en dyr fornøjelse. Der vil i så fald påløbe høje gebyrer på lånet. Det er derfor vigtigt, at man kender sit rådighedsbeløb og har et godt overblik over sin økonomi.

Lån med budget

Før du vælger et lån hos Nordisk Lån, anbefaler vi, at du først lægger et budget over din økonomi. Det er vigtigt, at man har et godt og realistisk billede at sin økonomi, før man optager et lån. Hos Nordisk Lån har du en høj selvbestemmelse, er det kun dig alene, der er ansvarlig for at få lånet betalt tilbage. Derfor er det en god idé at lægge et budget før du låner, så du kender dine indtægter og udgifter. Man kan sagtens selv lægge et budget, men har du brug for hjælp, kan du læse mere om budgetplanlægning her.

Nordisk Lån – Hvad skal jeg betale i rente?

Hos Nordisk Lån får du en fleksibel lånemulighed med en høj selvbestemmelse. Du har mulighed for selv at vælge lånebeløb og lånets løbetid. Derfor kan man ikke fastsætte lånets rente på forhånd. Din rente bliver udregnet efter flere faktorer, f.eks. lånebeløb, løbetid samt din kreditværdighed. Vi anbefaler derfor, at du læser dit lånetilbud godt i gennem og er opmærksom på lånets ÅOP, inden du underskriver lånetilbuddet.

Nordisk Lån – ÅOP

Vælger du et lån hos Nordisk Lån, skal du være opmærksom på lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her er alle lånets samlede omkostninger regnet med. Det kan være svært selv at gennemskue prisen på et lån. Derfor er det lovpligtigt for alle låneudbydere at oplyse om lånets ÅOP. Netop for at gøre det mere gennemskueligt for forbrugeren. Hos Nordisk Lån vil lånets ÅOP fremgå af dit lånetilbud. 

Nordisk Lån – Lån med NemID

Når du ansøger om et lån hos Nordisk Lån skal du bruge til NemID til at underskrive med. Du søger direkte på Nordisk Låns hjemmeside og udfylder en låneansøgning online. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som Nordisk Lån bruger til at identificere dig med. Det er derfor ikke nødvendigt at medsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under. Dit NemID er din digitale signatur, som udstedes direkte til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks eller din netbank. Har du ikke et NemID, kan du bestille et her.

For at NemID kan bruges, skal du have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke den seneste version, kan du hente den her.

Hvem er Nordisk Lån?

Nordisk Lån er en ny låneudbyder i Danmark, som har samarbejde med Basisbank A/S. Det er således Basisbank A/S, der låner dig pengene, når du søger om et lån hos Nordisk Lån. Du kan derfor trygt låne penge gennem Nordisk Lån, da der er dansk sikkerhed bag.

Nordisk Lån – Fortrydelse

Vælger du et lån hos Nordisk Lån, har du som låntager en række rettigheder. Blandt andet har du 14 dages fortrydelse på dit lån. Vælger du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du dog betale renterne tilbage for den tid, lånet har været aktivt. Du kan læse meget mere om din fortrydelsesret her.

Lån trods RKI

Står du registreret i RKI, kan du ikke få lov at låne hos Nordisk Lån. RKI er et register over dårlige betalere, hvor man bliver registreret, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI-registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor registret. Har du mistanke om, at du står registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke. Viser det sig, at du står registreret, kan du rette henvende direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret, og hvad du kan gøre, for at blive slette igen.

Nordisk Lån – Fordele

  • Du kan frit bruge dit lån,til hvad du ønsker
  • Du kan låne online, nemt og hurtigt
  • Du behøve ikke stille sikkerhed for dit lån
  • Du kan låne med dit NemID
  • Du kan modtage beløbet på din konto i løbet af få dage

Skriv en kommentar