Lån uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed – Find dit lån her

Folkelånet
10.000 - 50.000 kr
Lån mellem
1 - 36 mdr.
Løbetid
21 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkStraks udbetaling
CheckmarkGratis kreditvurdering
CheckmarkLån med NemID
Sponsoreret
eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Cashper.dk
2.000 - 20.000 kr
Lån mellem
3 - 6 mdr.
Løbetid
18 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkMeget populært
CheckmarkPengene inden 1 time
CheckmarkNem Ansøgning
Sponsoreret
eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Simbo.dk
500 - 30.000 kr
Lån mellem
1 - 3 mdr.
Løbetid
19 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkGratis Lån i 30 dage
CheckmarkLav lånealder 19 År
CheckmarkHurtig Udbetaling
Sponsoreret
eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Vivus
2.000 - 12.000 kr
Lån mellem
1 - 6 mdr.
Løbetid
20 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
Checkmark50% rabat på første lån
CheckmarkUdbetaling med det samme
CheckmarkNem Ansøgning
Sponsoreret
eks: Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 793 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12793 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2083 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Kreditnu
1.000 - 25.000 kr
Lån mellem
12 - 12 mdr.
Løbetid
23 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkSvar straks
CheckmarkLån på 60 sek
CheckmarkKundefavorit
Sponsoreret
eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Kronelån
1.000 - 20.000 kr
Lån mellem
1 - 3 mdr.
Løbetid
19 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkSvar straks
CheckmarkEnkel ansøgning
CheckmarkUnderskriv med NemID
Sponsoreret
eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret

Lån uden sikkerheLån uden sikkerhedd hvis du har brug for et lån her og nu. Men et online lån kan du nemt og hurtigt lån penge uden sikkerhed. Det er en god mulighed, hvis du akut har brug for penge. På vores oversigt, kan du finde låneudbydere, som tilbyder lån uden sikkerhed. Du kan nemt og hurtigt søge online og allerede samme dag kan du have beløbet på din konto. Du kan blive meget klogere på lån uden sikkerhed på siden her.

Lån penge uden sikkerhed

Hvad betyder et lån uden sikkerhed? Som navnet antyder, er et lån uden sikkerhed, et lån du kan optage uden at stille sikkerhed for låLån penge uden sikkerhednet. Ved et traditionelt banklån, vil banken typisk kræve, at du ejer noget af værdi, f.eks et hus eller en bil, som du kan stille til sikkerhed for lånet. Det betyder, at hvis du pludselig ikke betaler dine afdrag, så har banken ret til at indkræve den ejendel, du nu har sat i pant for lånet, for at få sine penge hjem. Ved at vælge et online lån uden sikkerhed, betyder det altså, at du ikke behøver eje noget af værdi, for at optage et lån. Selvom du ejer hus eller bil, behøver du ikke stille dem til sikkerhed, og kan altså ikke miste disse, hvis du pludselig ikke kan betale af på lånet.

Hurtig lån uden sikkerhed

Der er rigtig mange muligheder for et lån uden sikkerhed. Har du brug for et hurtigt lån, kan du søge online og modtHurtig lån uden sikkerhedage pengene samme dag. Der bliver nemlig ikke stillet krav om at du skal stille sikkerhed for lånet. Man kan pludselig komme i en situation, hvor man har brug for et lån. Og her er de hurtige online lån alle tiders mulighed. Der skal nemlig hverken dokumentation eller stilles sikkerhed for lånet. Du kan låne helt op til 150000 kr. uden at skulle stille sikkerhed. Du kan læse meget mere på siden her om lån uden sikkerhed.

Låne penge uden sikkerhed

Der er stor konkurrence på lånemarkedet og der er rig mulighed for lån uden sikkerhed. Udover at der ikke skal stilles sikkerhed for online lån, så går låneprocessen også utrolig hurtigt. Idet det hele foregår online, er du fri for at skal møde op og skrive personligt under. Du behøver heller ikke forklare din økonomi for nogen. Det er helt frit for dig, hvor  mange penge du ønsker at låne og hvad du ønsker at bruge pengene på. Du sender blot en låneansøgning online, og allerede samme dag kan pengene være på vej til din konto. Det kan ikke gøres nemmere eller hurtigere.

Lån uden dokumentation

Vælger du et sms lån uden sikkerhed kan du låne penge uden dokumentation. Idet du bruger dit nemid til at søge om et hurtig lån, er det ikke nødvendigt at medsende yderligere dokumentation. Låneudbyderne kan bruge dit nemid til at identificere dig med. Det er heller ikke nødvendigt at møde personligt op og underskrive, når du vælger et sms lån uden dokumentation. Når du bruger dit nemid til at låne med, giver du samtidig låneudbyderne tilladelse til at indhente yderligere informationer om dig, hvis det finder det nødvendigt. Det kan for eksempel være, om du er registreret i rki.

Billige lån uden sikkerhed

Leder du efter et lån uden sikkerhed, er der rigtig mange muligheder. Ligesom der er mange låneudbydere på markedet, er der også mange forskellige lånetyper. Man har hørt om sms lån, mobillån, kviklån og hurtig lån. Men hører også om minilån og mikrolån. Egentlig er det bare navne for samme type lån, nemlig online lån. Uanset om man kalder lånet det ene eller det andet, så er alle dækker disse navne over lån uden sikkerhed. Fælles for disse lån er, at de søges online. De kræver ikke dokumentation og der skal ikke stilles sikkerhed for lånet. De søges nemt og hurtigt online, ligesom de også udbetales meget hurtigt.

Lån uden sikkerhed – Find dit lån her

Ønsker du et lån uden sikkerhed, så kan du finde det her. Vi har lavet en samlet oversigt over de låneudbydere, der tilbyder lån uden sikkerhed. Vi har på vores oversigt medtaget de vigtigste oplysninger, du skal bruge for at finde et lån, der passer til dit behov. Du vil hurtigt kunne finde den eller de låneudbydere, der er interessante for dig. Når du har fundet en låneudbyder, du gerne vil låne hos, klikker du dig videre ind på låneudbyderens egen hjemmeside. Her kan du nemt og hurtigt udfylde en låneansøgning. Du får svar med det samme, om du kan få lov at låne.

Lån uden sikkerhed gratis

Står du lige og mangler 500 kr til en fødselsdagsgave? Eller måske 1000 kr til studiebøger? Det kan også være du har modtaget en uventet regning og mangler 3000 kr.? Har du kun behov for et mindre lån, kan du faktisk få et lån 15000 kr ganske gratis. Det betyder, at der hverken er renter eller andre gebyrer på lånet. Et gratis lån skal betales tilbage i løbet af 30 dage. Så ved du, at du har mulighed for at betale lånet tilbage i løbet af den næste måned, så er et gratis lån helt klart den smarteste løsning for dig. Det eneste krav der er for at få et gratis lån er, at du her førstegangskunde hos den pågældende låneudbyder. Har du kun brug for et mindre lån i en kort periode, kan du altså få et lån uden sikkerhed og helt gratis.

Lån uden sikkerhed – større lån

Har du brug for et lidt større lån kan du stadig få lån uden sikkerhed. Måske mangler du 5000 kr til en weekendtur? Det kan også være du mangler 20000 kr til udbetalingen på en ny bil? Eller måske drømmer du om 50000 kr. til at renovere køkken for? Faktisk kan du få lån uden sikkerhed helt op til et lån 450000 kr. Ved de lidt større lånebeløb kan du ikke længere få helt gratis lån. Men du kan sagtens finde online lån uden sikkerhed til en ganske fornuftig pris. Der er også mulighed for selv at vælge, hvor lang løbetid du ønsker på dit lån. Så du har gode muligheder for at finde et lån, der passer til dit behov.

Lån uden sikkerhed efter behov

Idet der er så mange muligheder for lån uden sikkerhed, er det vigtigt at du først klarlægger dit økonomiske behov. Før du optager et lån, anbefaler vi, at du gør dig klart, hvor mange penge, du har behov for at låne. Det er samtidigt ligeså vigtigt at du overvejer, hvornår du kan betale lånet tilbage igen. Idet det er så nemt at låne penge, kan man nemt lade sig friste at af låne lidt ekstra til at forsøde tilværelsen med. Men her er det altså vigtigt at holde sig for øje, at lånet skal betales tilbage igen. Overholder man ikke afdragene på sit lån, kan det nemlig blive en meget dyr affære, idet der så vil påløbe høje renter og gebyrer på lånet. Det er derfor vigtigt at man kender sit rådighedsbeløb og har lagt et budget for tilbagebetaling af lånet.

Lån uden sikkerhed – Indhent lånetilbud

Når du har gjort dig klart, hvor mange penge du ønsker at låne samt hvornår du kan betale lånet tilbage igen, kan du begynde at søge lån uden sikkerhed. Når du sender en låneansøgning til et låneudbyder, vil du efterfølgende modtage et lånetilbud med lånets præcise vilkår og pris. Vi anbefaler, at du indhenter mindst 3 lånetilbud, før du vælger dit lån. Det er helt uforpligtende at indhente lånetilbud. Lånet er først en realitet, når du har godkendt og underskrevet en låneaftale. Ved at indhente flere lånetibud har du nemlig noget at sammenligne med, og har et godt grundlag til at vælge det bedste lån til dit behov.

Lån uden sikkerhed med NemID

Lån med NemID. Når ud søger om et lån uden sikkerhed skal du bruge dit NemID. Du skal udfylde låneansøgningen med dit cpr.nr., dine kontaktoplysninger samt hvilken bank, du ønsker beløbet overført til. Og så skal du underskrive med dit NemID. Dit NemID er din elektroniske underskrift, som låneudbyderne bruger til at identificere dig med. Derfor er det ikke nødvendigt at fremsende yderligere dokumentation eller at møde personligt op og skrive under, når du søger et lån uden sikkerhed. Dit NemID er din digitale signatur som udstedes personligt til dig. Du kender sikkert allerede NemID fra e-boks og din netbank. Har du ikke allerede et NemID, kan du bestille et her.

Lån uden sikkerhed trods RKI

Et fælleskrav for alle låneudbydere er, at du ikke må stå registreret i RKI. Står du registreret her, kan du ikke få lov at låne penge nogen steder. Lån trods RKI er altså ikke muligt. RKI er et register over dårlige betalere, og man bliver registreret her, hvis man har ubetalt gæld. De to største og mest benyttede RKI registre i Danmark er Experians RKI-register og Debitor Registret. Har du mistanke om, at du er registreret, kan du logge på dininfo.dk med dit NemID og tjekke om du står registreret. Gør du det, kan du rette henvendelse direkte til Experian eller Debitor Registret. De kan oplyse dig om, hvorfor du er registreret og hvad du kan gøre, for at blive slettet igen.

Lån uden sikkehed – få en kassekredit

Pr. 1. januar 2017 har regeringen lavet en ændring i kreditaftaleloven. På baggrund af en stor rapport om kviklån, hvor mange oplyser, at de har fortrudt, at de har optaget et kviklån, har man ønsket at gøre dette lidt mere besværligt. Man har nu indført en 48 timers betænkningstid på lån med en løbetid under 90 dage. Det betyder, at man først kan få udbetalt et lån 48 timer efter man har søgt om det. Da mange forbrugere stadig efterspørger hurtige lån, har låneudbydere ændret deres lån til en kassekredit, simpelthen for at komme udenom denne regel. Betænkningstiden gælder nemlig kun på lån. Du vil derfor hos mange låneudbydere se, at du kan få et lån uden sikkerhed i form af en kassekredit i stedet for et lån. At lånet er ændret til en kassekredit har i praksis ingen betydning for dig som forbruger. Du kan altså roligt vælge et lån uden sikkerhed i form af en kassekredit.

Lån uden sikkerhed med fortrydelsesret

Har du optaget et lån uden sikkerhed, har du visse rettigheder. En af dem er, at du har 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Fortrydelsesfristen gælder fra den, hvor du har indgået lånet. Vælger du at bruge din fortrydelsesret, har du 30 dage fra den dag hvor du optog lånet, til at betale lånet samt eventuelle renter tilbage. Fortryder du et gratis lån, kan låneudbyderen kræve et gebyr fra dig i forbindelse med din fortrydelse. Låneudbyderen skal dog have oplyst dig om dette i dit lånetilbud. Du kan læse mere om fortrydelsesret her.

Lån uden sikkerhed med rettigheder

Vælger du et lån uden sikkerhed, har du som forbruger også rettigheder. Der er bl.a. en række oplysninger, som låneudbyderen skal oplyse dig før lånets indgåelse. Det er bl.a. oplysninger som det samlede kreditbeløb, lånets rente, lånets løbetid, samt lånets ÅOP. Du kan læse meget mere om dine rettigheder her.

Lån uden sikkerhed, hvis

  • Lån uden sikkerhed, hvis du har brug for et lån her og nu
  • Lån uden sikkerhed, hvis du ønsker en høj selvbestemmelse
  • Lån uden sikkerhed nemt og hurtigt
  • Lån uden sikkerhed online og uden dokumentation
  • Lån uden sikkerhed og modtag beløbet allerede i dag